Miresele anului 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
numeioana spune:
Fetelor, nu stiu la ce minunatii va astepati voi sa vedeti in Mireasa. Am vazut si eu revista si chiar daca voua nu v-a placut (va respect parerea), dupa mine merita 100 000 de lei. Sunt ziarista si apreciez foarte mult profesionalismul de care dau dovada cei care sunt "vinovati" de editarea acestei reviste. Este un produs excelent, si chiar daca aceleasi modele le putem vedea si pe net, totusi, sa le ai in fata si sa le poti admira fiecare detaliu, sa le poti pipai in voie oricat timp doresti (desi e doar hartie), face toti banii. In plus trebuie citita din scoarta in scoarta ca sa iti faci o parere indreptatita. Oricum, fotografiile, culorile, ideile, textele sunt super! Mie imi place si nu-mi pare rau ca am luat-o. Poate o sa am ocazia s-o imprumut si preietenelor, mai ales ca eu sunt prima care se casatoreste din gasca noastra.
Am o intrebare pt cele care pot sa ma ajute. Exista magazin Mirandi in Bucuresti? Rochiile de la EDDYK sunt superbe, insa nici una modelul pe care il vreau eu. Imi place in schimb rochita de la pagina 28, cu bretele late cazute, dar cu partea de jos cu crinolina, stil princess.
Voua care va plac?
Ioana
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor, nu stiu la ce minunatii va astepati voi sa vedeti in Mireasa. Am vazut si eu revista si chiar daca voua nu v-a placut (va respect parerea), dupa mine merita 100 000 de lei. Sunt ziarista si apreciez foarte mult profesionalismul de care dau dovada cei care sunt "vinovati" de editarea acestei reviste. Este un produs excelent, si chiar daca aceleasi modele le putem vedea si pe net, totusi, sa le ai in fata si sa le poti admira fiecare detaliu, sa le poti pipai in voie oricat timp doresti (desi e doar hartie), face toti banii. In plus trebuie citita din scoarta in scoarta ca sa iti faci o parere indreptatita. Oricum, fotografiile, culorile, ideile, textele sunt super! Mie imi place si nu-mi pare rau ca am luat-o. Poate o sa am ocazia s-o imprumut si preietenelor, mai ales ca eu sunt prima care se casatoreste din gasca noastra.
Am o intrebare pt cele care pot sa ma ajute. Exista magazin Mirandi in Bucuresti? Rochiile de la EDDYK sunt superbe, insa nici una modelul pe care il vreau eu. Imi place in schimb rochita de la pagina 28, cu bretele late cazute, dar cu partea de jos cu crinolina, stil princess.
Voua care va plac?
Ioana
Nu am spus ca nu merita 100000 lei. Mie una nu-mi pare rau ca am cumparat revista. Insa ma asteptam sa fie mai variata; ma refer la faptul ca majoritatea rochiilor prezentate sunt cele de la Salonul Gabriela si Agnes Toma...dar mai sunt atatia altii care fac rochii de mireasa la noi in tara...ma asteptam sa vad si colectiile lor. Si oricum cele care au spus ca sunt putin dezamagite de revista nu cred ca s-au referit la partea tehnica...adica la modul in care a fost realizata...la calitatea pozelor si asa mai departe; cred ca se refereau la continutul ei...
In legatura cu rochiile de la Eddy K...nu cred ca cei de la Salonul Gabriela aduc doar modelele expuse in revista. Cel mai bine e sa dai o fuga pana la ei; precis au un catalog cu mai multe modele...poate este si cel care iti place tie.
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
flafi spune:
Am apucat si eu sa rasfoiesc revista de cateva ori, de altfel si tot colectivul de colegi de la birou, nu mi se pare dezamagitoare, dar nici nu e plina de chestii extra!
In primul rand m-a enervat faptul ca sunt site-uri gresite, apoi ca sunt prea putine site-uri afisate, sunt f putine lucruri din fiecare: cateva rochii si alea de la 2-3 case, invitatii la fel, torturi nici nu mai vorbesc...
Dar pana la urma nici rau nu mi-a parut ca am dat banii pe ea, macar gasesc in ea adrese de firme.
Va pupic!
http://community.webshots.com/user/flafi1
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
AngeliquedeS spune:
Perfect adevarat, Ioana, nu de calitate ma plang si nici la 100.000 lei nu ma zgarcesc. Dar sunt prea putine case de moda prezentate, probabil cele care si-au permis un contract de publicitate cu revista Mireasa. Ce vrem noi, banuiesc ca este variatia, posibilitatea de a alege dintr-o gama mai larga. Pupici
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Angelique
numeioana spune:
Iti spun din propria mea experienta ca daca te duci la magazinele de rochii de mireasa din Bucuresti iti gasesti rochia ACEEA. Va sfatuiesc sa mergeti peste tot sa vedeti live modelele, ca una e pe net sau in revista si alta e realitatea. Eu am fost dezamagita de christian philippe. Cica sunt din materiale naturale, de-asta sunt scumpe, numai ca aratau rau materialele respective...iar rochiile sunt peste 15 miloane.
Ioana
numeioana spune:
Nu e nici un dubiu ca in revista apar casele care platesc bani grei!!! Ca doar publicitatea e sfanta. De-asta isi permit sa aiba preturile nejustificat de mari. Si de-asta isi permit atata publicitate, pt ca au preturi mari NU???
Ioana
alice elena spune:
FELICITARI TUTUROR VIITOARELOR"MIRESICI" ALE ANULUI 2005!!!!!!
Si eu sunt una dintre ele si sunt foarte nerabdatoare sa ma vad pe lista!
Nunta am stabilit-o pe 8 octombrie La Clubul Diplomatilor, biserica Domnita Balasa.
Spor la treaba!!
va pup
ALICE ELENA
Degetzel spune:
Buna dragele mele
Am fost atat de ocupata zilele astea cu serviciul ca anu apucat deloc sa intru pe site ... si cand am vazut cat ati scris si cate s-au mai intamplat ...
In primul rand pentru DEEAPUI : FELICITARI !!!! cred ca e minunat sa stii ca o sa ai un bb mic in curand ! Eu ma gandeam sa mai astept vreo 3 ani dupa nunta, dar ma emotionez de pe acum cand ma gandesc ce minunat e sa ai un bebelush! FELICITARI INCA O DATA SI SA FII FERICITA!!
Cred ca o sa cumpar si eu revista Mireasa weekendul asta... macar asa.. sa-micompletez colectia .
Acum sunt ocupata cu organizarea petrecerii pentru cununia civila de saptamana trecuta. Mi-am luat costumasul de la casa Nanette si am descoperit acolo modele de rochii de mireasa fff interesante. Mai avangardiste (deci nu sunt numai stilul traditional), dar foarte interesante ! M-am uitat si pe site-ul lor, dar nu sunt actualizate pozele cu modelele din 2005!
Va pupic si va mai tin de curand si cu alte noutati !
Giova spune:
Degeztel: care este numele site-ului de unde ti-ai luat costumasul, de la nanette?
http://community.webshots.com/user/ioananemes