Calatoriile sufletului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Hop si eu moderator!
Am deschis forumul, am deschis acest subiect si abia la subiectul postat de Reiki am inteles ca asa peste noapte am ajuns si moderator.
Sincera sa fiu nu am inteles niciodata criteriile dupa care sunt alesi moderatorii (acum chiar ca nu mai inteleg deloc), dar nici nu mi-am batut prea mult capul si am considerat ca Sefu' stie el ce face si are tot dreptul sa aleaga pe cine doreste si pe cine crede ca poate fi de ajutor acestui forum.
Sincera sa fiu nu prea stiu care sunt atributiile unui moderator ca nu m-a interesat niciodata, dar nu stiu cum as putea sa fac eu fata unei asemenea sarcini pentru ca voi fi exact aceeasi ca si pana acum.
Nu voi putea sa raspund la mai multe mesaje sau sa postez mai multe subiecte decat imi permite timpul, chiar daca mi-as dori.
Nu voi sterge niciodata un subiect sau nu il voi muta, pentru ca nu pot sa fac acest lucru(fizic pot, acum ca sunt moderator , cel putin in acest forum)dar eu consider ca fiecare are un liber arbitru si daca el a considerat ca acolo ii este locul, atunci de unde stiu eu ca parerea mea este mai buna? Cel putin as putea sugera parerea mea celui care postat subiectul si l-am putea muta impreuna. Imi pare rau ca nu voi putea sa fac "curatenie". As putea sa fac anumite recomandari referitoare la anumite sugestii vizuale pe care eu nu le prea vad potrivite in anumite semnaturi sau mesaje, dar asta am facut-o si pana acum.
Sper ca nu ma intelegeti gresit. Am toata stima pentru administratori, pentru moderatori si pentru toti membri acestui forum si va iubesc pe toti in mod egal.
Imi pare rau cand apar anumite dispute, dar ma bucur cand pana la urma se rezolva in mod pasnic si iese la iveala bunatatea sufletului omenesc. Eu cred ca pentru orice conflict, atat aici pe forum, cat si in viata de zi cu zi exista o rezolvare pozitiva; deci cand se aprind spiritele, decat sa pornim la lupta cu tot armamentul din dotare, mai bine sa respiram adanc, sa ne adunam gandurile si vom vedea ca vom gandi altfel si poate chiar vom zambi, dar oricum vom vedea partea buna a lucrurilor si nu ne vom mai cheltui energia in dispute inutile ci vom avea toata forta necesara pentru a indrepta lucrurile.
Nu uitati niciodata: TRAITI CLIPA!
Cititi mesajul Catalinei(scuze Cata ca nu am raspuns pana acum, dar m-a intristat foarte tare)si nu va mai consumati energia inutil.
Faceti tot ce puteti in fiecare clipa pentru a trai constient, pentru a darui dragoste(chiar si printr-un sfat aici pe forum, sau chiar si niste cuvinte din care razbate bunatatea sufletului vostru, pot face miracole)si nu va risipiti inutil.
Haideti sa fim tineri si frumosi in fiecare clipa atat la chip cat si la suflet.

Scuze ca m-am intins (ca intotdeauna) prea mult cu acest mesaj si de fapt aveam de gand doar sa multumesc pentru onoarea acordata.
Nu prea vad motivul si nici nu stiu cum o sa fac fata, dar nici nu imi bat prea mult capul(ca nu stiu ce trebuie sa fac), atata timp cat toate astea se petrec in locul atat de drag sufletului meu, site-ul .
Dragii mei realizatori ai acestui site, vreau sa va multumesc inca o data ca ati aparut in viata mea, ca mi-ati imbogatit-o, ca mi-ati dat astfel ocazia sa traiesc puternic in fiecare zi o intreaga gama de sentimente de la lacrimi la zambete si ca mi-ati dat ocazia sa-mi pun sufletul pe tava si sa primesc inmiit.

Va multumesc tuturor si va iubesc,
Camelia

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjura splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Poate multe dintre voi ati mai citit cele de mai jos, dar simt nevoia sa vi le reamintesc:

Ne convingem pe noi insine ca viata va fi mai frumoasa dupa ce ne
vom casatori; vom avea un copil; apoi altul.
Apoi suntem frustrati ca nu sunt copiii destul de mari si vom fi mai multumiti atunci cind ei vor creste.
Dupa aceea, suntem frustrati ca sunt adolescenti si se poarta ca
atare.
Suntem siguri ca vom fi fericiti cand ei se vor maturiza..
Ne spunem ca viata noastra va fi completa cand ei se vor casatori;
cand vom avea o masina noua; cand vom putea avea o vacanta placuta, sau cand ne vom pensiona. Adevarul este ca nu exista un moment mai bun pentru a fi fericit, decat cel prezent. Daca nu acum, atunci cand?
Viata noastra va fi intotdeauna plina de schimbari. Este cel mai bine sa admiti asta in sinea ta si sa decizi sa fii fericit oricum. Fericirea este calea. Asa ca, bucura-te si pretuieste fiecare moment pe care il ai si pretuieste-l si mai mult, pentru ca te bucuri de el impreuna cu cineva apropiat, cineva suficient de special ca sa-ti petreci timpul cu el/ea ..... si aminteste-ti ca timpul nu asteapta pe nimeni.
Asa ca INCETEAZA sa mai astepti......
- pana masina ori casa este platita
- pana iti iei o masina sau casa noua
- pana copiii pleaca de acasa
- pana iti termini studiile
- pana slabesti 10 kg.-
- pana te ingrasi cu 10 kg
- pana te casatoresti
- pana ai copii
- pana te pensionezi
- pana la vara
- pana la primavara
- pana la iarna
- pana la toamna
- pana mori.
Nu exista un moment mai bun ca cel de acum, pentru ca sa fii
fericit.
Fericirea este o calatorie, nu o destinatie. Asa ca munceste ca si
cum n-ai avea nevoie de bani, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit in dragoste, danseaza ca si cum nimeni nu te-ar vedea."


Mergi la inceput