Miresele anului 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Buna miresicile mele!!!
fetelor am participat si eu la un concurs pentru Valentine's day si am nevoie de ajutorul vostru.. mai bine zis de un vot aici: http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/loveclicks/loveclickdetails.php3?&pagina=91
Declaratie de la Roxana pentru Andu
Saru'mana mult!!!
Bun venit noilor miresici! Cine mi-a trimis PM este pe lista!
Pupici la miresici
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
Te-am votat si eu . Mi-a placut mult, felicitari! Sa ne trimiti poze din excursie;)
I wish I were an angel...
Taticul meu:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
olguttza spune:
Biby, te-am votat! poetesa ca si mine mai bine punem d-un cenaclu , poate mai scapam de stress . In alta ordine de idei, io sunt in standby cu pregatirile...mai am de comandat invitatziile, tzoalele si cocardele pentru invitati...si restu' de maruntzishuri, care-or mai fi, ca deja am un vid imens in creeri .
Va pup pi tăti!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
numeioana spune:
Poate cineva sa ma ajute? M-ar interesa cam ce preturi au cei de la christian phillipe. Imi plac cateva rochii de mireasa si pana ma duc sa vad sunt extrem de curioasa. Va pup
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Poate cineva sa ma ajute? M-ar interesa cam ce preturi au cei de la christian phillipe. Imi plac cateva rochii de mireasa si pana ma duc sa vad sunt extrem de curioasa. Va pup
Daca vrei sa-ti faci o idee poti sa cumperi revista "Ideal Mariaj" care a aparut saptamana trecuta parca. Am vazut acolo cateva modele de la Christian Phillipe si erau trecute si preturile. Mie, de exemplu mi-a placut o rochitza care costa 18 mil. Cam astea-s pretzurile...in jur de 20 de mil (unele sunt mai ieftine, altele poate depasesc 20 de mil, depinde si de model)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ralucah spune:
Bibisor mama te-am votat si eu....da trebuie sa ne mobilizam fetelor, caci Biby a noastra e pe locul 4 in top. Pai noi suntem o echipa intreaga...hai sa le aratam cine e "sefa"!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
vmariejeane spune:
Doamne fetelor...ce puturoasa sunt. Inainte nu trecea zi sa nu vad ca se mai intampla pe forum...iar acum...nimik.
Zilele astea m-am intalnit cu un cameraman iar diseara cu altul.Voi face comparatie intre oferte.
Ieri am fost la restaurant cu sotu, viitoru, si am discutat unele detalii fiindca el saracu harbar n-avea cum arata restaurantul. Si-a facut si el o parere. Oricum i-a placut mult. Problema noastra cea mai mare e ca sefu de sala a zis ca intra 180 de pers, iar noi avem pe lista deja 212 pers. Cred ca mor!!! Am inceput sa ma rog la D-zeu sa refuze lumea sa vina la mine la nunta. Sunt nebuna, dar asta e.
Vineri ma voi duce la targul de nunti. Poate vad ceva dragut acolo.In rest nimic.
Pt. babyrox, concediul meu a fost superb, iar revederea cu el si mai si.... Amanunte nu pot da fiindca sunt prea picante...ha ha...Pupici.
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by vmariejeane
Doamne fetelor...ce puturoasa sunt. Inainte nu trecea zi sa nu vad ca se mai intampla pe forum...iar acum...nimik.
Zilele astea m-am intalnit cu un cameraman iar diseara cu altul.Voi face comparatie intre oferte.
Ieri am fost la restaurant cu sotu, viitoru, si am discutat unele detalii fiindca el saracu harbar n-avea cum arata restaurantul. Si-a facut si el o parere. Oricum i-a placut mult. Problema noastra cea mai mare e ca sefu de sala a zis ca intra 180 de pers, iar noi avem pe lista deja 212 pers. Cred ca mor!!! Am inceput sa ma rog la D-zeu sa refuze lumea sa vina la mine la nunta. Sunt nebuna, dar asta e.
Vineri ma voi duce la targul de nunti. Poate vad ceva dragut acolo.In rest nimic.
Pt. babyrox, concediul meu a fost superb, iar revederea cu el si mai si.... Amanunte nu pot da fiindca sunt prea picante...ha ha...Pupici.
Iubesc...iubesc...iubesc
Eu zic sa nu te ambalezi prea tare. Daca pe lista ai 212 invitati, atunci s-ar putea sa-ti vina 180. Dar nu uita ca mai sunt unii care se razgandesc in ultimul moment si nu mai vin. Acum depinde si de ce fel de invitati ai. Noi avem de exemplu pe lista 120 de invitati cu tendinta de crestere (cum ne mai aducem aminte de cate cineva, cum fuga la listuta) si tot nu credem ca vor veni mai mult de 80.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
roxygeo spune:
Buna fetele cochetele!
Ce harnicute sunteti....eu de abia acum am apucat sa mai citesc...aveti o viteza..
Bibyrox te-am votat - sper sa cistigi ca meriti cu prisosinta!
Eu nu am mai facut nimic - of serviciul - dar in schimb toata lumea a inceput sa ma asasineze...mai sunt patru luni si voi ce faceti? deja am obosit....
tot nu am stabilit dj, foto,cameraman sau invitatii...sper ca la un moment dat sa apuc sa le fac si pe astea...
Fetelor urati-mi drum bun fara nameti..maine dimineata plec la Tulcea (in delegatie evident)si ma intorc abia luni....asa ca eu ratez tirgul de la Sofitel
Va pupicesc
roxygeo
Alecsa2004 spune:
Este super declaratia bibyrox aa ca te-am votat.Bafta.
quote:
Originally posted by bibyrox
Buna miresicile mele!!!
fetelor am participat si eu la un concurs pentru Valentine's day si am nevoie de ajutorul vostru.. mai bine zis de un vot aici: http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/loveclicks/loveclickdetails.php3?&pagina=91
Declaratie de la Roxana pentru Andu
Saru'mana mult!!!
Bun venit noilor miresici! Cine mi-a trimis PM este pe lista!
Pupici la miresici
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
Iael spune:
Buna fetelor!
Am participat si eu la cocursul initiat cu prilejul zilei indragostitilor .
Poate imi acordati si mie un vot daca va place declaratia mea de dragooste.Este postata la nr 163.
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/loveclicks/loveclickdetails.php3?&pagina=161
Mult succes in continuare la pregatiri !
Daca stiti un DJ bun, fotograf, cameraman spuneti-mi si mie !
Pupici ,
Iael