Miresele anului 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
oanamadalina spune:
Mariejeane ti-au zis cei de la Elefterie pretul? Noi am rezervat in ianuarie, dar au zis ca pentru suma sa revenim mai incolo ca nu stabilisera. Am inteles ca anul trecut a fost 4.500.000 lei,cu tot cu cor. Tie ce ti-au zis?
pisu_miau spune:
Oanamadalina, noi am fost sa rezervam dar nu ne-au luat nici un avans, doar ne-au trecut in caiet si au zis sa revenim cu 2-3 saptamani inainte de nunta sa ne mai spuna diverse(ce diverse nu stiu). Cat despre cost, ne-au zis ca 4 milioane slujba, corul nu se stie cat . Ma ingrijoreaza faptul ca nu au vrut avans.
Pisu_Miau
pisoi_turbat spune:
Buna seara tuturor!
Poate nu am fost foarte explicita, dar m-am referit la Targul de la Mariott, din martie! E cel mai important! Si Cotroceniul aproape!
In privinta baietilor: Voi ii cunoasteti mai bine pe ai vostri! Unora le place la cumparaturi, sunt rezistenti la acest gen de efort , altii... NU! Al meu ... sa nu-l cari prin magazine! Ca sa mergem mai repede acasa zice DA la tot ce vreau sa cumpar, pe urma se plange ca sunt prea grele sacosele!!! Imi vine sa-l
Deci, nu imi pot da cu parerea ce sa faceti cu ai vostri!
Pe de alta parte, al meu imi tot spune ca mama lui l-a invatat sa nu stea in gura femeilor, ca mai vor sa discute despre un tampon, despre afta din gura copilului si ... barbatii adorm langa ele!
Nu stiu cat de mult o sa-i intereseaza CIRIPEALA noastra!
Apoi, putina independenta face MINUNAT la relatie! Chiar domnii se simt un pic neglijati si fac orice sa-ti reintre in gratii! PAROL!
... Pupici (obositi! Zi nasoala la serviciu!
zozela spune:
Deeapui,e o Biserica frumoasa si a-m fi vrut si noi sa ne casatorim acolo,dar...........Cand ne-am dus sa stabilim data,ora...Parintele era acasa la el(sta in casa aia din curtea Bisericii) si am mers sa-l "strigam",dupa cum ne-a indrumat o "tanti" binevoitoare....Ce crezi?...Nici nu am ajuns bine langa poarta,ca s-a si repezit la noi cainele Parintelui David si l-a muscat pe scumpul meu viitor sot,de gamba.......Si asa ne-am trezit amandoi cocotati pe capota masinii Parintelui,tipand cat ne tineau puterile...dar Parintele nu n-ea auzit si am plecat....Asa am renuntat la Sf. Treime,si am mers la Mantuleasa.......
zozela
AndreeaCristina spune:
Buna ziua tuturor,
Ma bag si eu in seama, printre miresici, pt ca in luna iunie avem si noi nunta. Pe scurt despre stadiul in care sintem:
- am facut rezervarea la restaurant - Romanian Cattering
- am rezervat bisercia - Gradina Icoanei
- am cumparat invitatiile
- NU AVEM INCA NASI
- sotul meu are aproape totul cumparat, mai putin camasa
- eu mi-am cumparat materialul pt rochie
Cam atit, in rest discutii depsre bautura, flori...
Saptamina trecuta am fost prin oras sa ma uit de niste trandafiri artificiali pe care sa-i atasez pe rochia de mireasa si am ramsa surprins cind am vayut preturile, de atunci ma incapatinez - vreau sa invat sa fac singura respectivii trandafiri, nu cred ca e mare filosofie.
Intrebarea mea este: stie cineva dintre voi cum se fac sau vreun site pe net unde descvrie cum se fac, eu nu prea am gasit ??
Mulumesc
Ioana81 spune:
Buna fetelor!!! Mama ce am mai citit, ,am avut trei zile de concediu si voi....ati umplut pagini intregi!!!!!! Bun, sa va zic ceva? Sunt disperata nu am rezervat nici macar restaurantul asta pentru ca ne tot amana unde vrem sa facem!!!! Ce sa zic le avem pe toate aranjate, si biserica, si restaurantul si invitatii si haine (adica stim unde facem , de unde sa le luam) dar asta nu ma incalzeste cu nimic pentru ca nu sunt rezervate! Am intrat in panica Of, of!
Degetzel uite daca te ajuta cu ceva eu iti recomand o bijuterie unde e un tip super, face vereghete cu aur la schimb daca ai, are un catalog imens, dar noi nu am vrut nici un model din alea, am desenat eu cum vreau si mi-a facut.... stai ca nu pot sa fac reclamao sa-ti trimit pe pm
Va pup pe toate miresicile si fruntea sus....ca le rezolvam
alexia28 spune:
Buna dimineata,
Ioana vreau si eu adresa bijuteriei.
Am tot cautat verighete si nu mi-a placut nimic, nimic.
bibyrox spune:
MIRESELE 2005
Februarie
05.02 Andrei (frate Ankalaura) C-ta
Martie 1 miresica
05.03 Lua
Mai 3 miresici
14.05 Kmi26 YDa Club
21.05 Zam
28.05 Degetzel Crowne Plaza, Restaurantul Primavera
Iunie 18 miresici
04.06 Moiraine7 Hotel Caro
04,11.06 Lory04
04.06 Miezure Casa Armatei, Bucuresti
05.06 Roxygeo Rest.Polo (Floreasca);Biserica Domnita Balasa
05.06 AndreeaCristina
11.06 Toma_lly Hotel Caro Bucuresti
11.06 Lavinia (prietena Ankalaura) Colonade
11.06 Kopilash Rest.Herastrau
11.06 Acina Rest.Herastrau
11.06 Before-after Restaurant Perla
12.06 Ioana Pisi Restaurant Aro Palace, Brasov.
18.06 Alexia28 Rest.Terasa Doamnei; Biserica Stavropoleus
18.06 Oanamadalina Biserica Elefterie
25.06 Alexuta81 Club Residence, Biserica Visarion
25.06 A_N_N_E
25.06 Pufishor Rest.Caraffa Iasi
25.06; 16.07 Leyla Clubul Diplomatilor (25.06); Tuzla (16.07)
25.06 Em Sighisoara
Iulie 16 miresici
02.07 Pupezica "Polo Club" Bucuresti
02.07 Alecsia Bacau
02.07 Andreea c Yda Club
02.07 Luminita100 Rest.Johan Strauss
09.07 Alehiam Rest.Cocosu' Rosu, Biserica din Politehnica
09.07 Ancasoare Rest."La provence"
09.07 Ilinca79 Casa Universitarilor - Cluj
16.07 Bibyrox Rest."Pizza&Pasta"; Biserica din Parc IOR.
16.07 Ellamiss Bucuresti
16.07 Misi Restaurantul Picadilly Bucuresti
17.07 Olguttza Casa Universitarilor
23.07 Oana-Paula
23.07 NumeIoana Sinaia
30.07 Ioana07
30.07 Vmariejeane "Polo Club" Bucuresti; Biserica Sf.Elefterie
30.07 Blanca000(Nasa) Student Club
30.07 Codita Rest.Balbeck; Biserica Sf. Nicolae
August 12 miresici
20.08 Flafi Casa Alba Baneasa
20.08 Musca tzetze
20.08 Katle
20.08 R.Cata Buzau
20.08 Floricika Yacht Club; Man.Casin
20.08 Pisoi_turbat- Cununia civila; 24.06.2006 - Miresica
20.08 Ioana81- Rest.Lebada
20.08 Katie - Rest.Etiquette, Biserica Sf.Spiridon
21.08 Pyssy Sibiu
27.08 Creatza Mc'Monis Bucuresti
27.08 Irinuca_81 Arcade
27.08 Ciciep Trafalgar Pub, Biserica Mavrogheni
Septembrie 6 miresici
04.09 Niccostea
10.09 Pisu_miau Bis.Sf.Elefterie; Rest."A.Ro Club"
10.09 Roxy79ro Rest.Flora, Mamaia
10.09 Blonda Rest.Pizza&Pasta, Bucuresti
24.09 Ianuta Club A.Ro.
25.09 Deeapui Craiova
Octombrie 2 miresici
01.10 Lucia-Mihaela Rest."Taverna Romaneasca", Buc.
22.10 Anangel_lexi
Neatza iubitele mele!!! Moaaaamaaaa cate "gajici" am!
Bun venit noilor miresici!!! AndreeaCristina pe ce data aveti nunta, ca sa te trec pe listuta!
Eu sunt foarte bucuroasa ca am rezolvat si cu biserica. Ieri au fost nasii au dat avansul (2 milioane) si au rezervat ora 18. Am mai scapat de un of... acum ne linistim putin si peste 2 luni incepem iar!
Marie bine ai revenit iubita! Ne esti datoare cu o... "poveste". Cum a fost marea revedere cu EL???
Eu cred ca la intalnire voi veni cu al meu dupa mine... nu de alta dar vrea sa mearga si el cand a auzit cate "gajici" ne strangem!
Vorbim mai tarziu putin ca a venit sefu'!
Pupici pe burici la miresici! (moaaama ce-am zis-o!}
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
oanamadalina spune:
Si noi am fost dupa Sfantul Andrei si ne-a facut rezervarea...ne-a zis sa revenim pentru suma undeva inainte de Paste...si ne zice si de bani si amanunte. Ne-a mai zis ce acte trebuie sa avem la noi si ce trebuie sa aducem - adica piscoturi si vin.
quote:
Originally posted by pisu_miau
Oanamadalina, noi am fost sa rezervam dar nu ne-au luat nici un avans, doar ne-au trecut in caiet si au zis sa revenim cu 2-3 saptamani inainte de nunta sa ne mai spuna diverse(ce diverse nu stiu). Cat despre cost, ne-au zis ca 4 milioane slujba, corul nu se stie cat . Ma ingrijoreaza faptul ca nu au vrut avans.
Pisu_Miau
miezure spune:
Neatza fetelor!
Eu nu am mai facut nimic pentru nunta. Acum ma ingrijoreaza cununia civila, ca se apropie: la inceputul lui martie.
Stie cineva in ce consta analizele pt. certificatul medical? E doar analiza sangelui sau mai sunt si altele de facut? Adica cate zile or sa se piarda cu astea? Si cat or costa????
Stie cineva??
miez