Mihaitza al lui Felis...un bb al comunitatii DC

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinaeliza spune:

draga felis am citit ultimele noutati despre mihaita care este un copil luptator avand in vedere faptul ca mananca de la san,poate ai aflat ca ei obosesc foarte repede bb al meu nu reusea de loc sa faca fata efortului deci nu l-am alaptat.este bine ca s-a amanat indicatia pentru operatie,in timpul acesta tu incearca sa-l feresti sa vina in contact cu cineva racit,daca racesti tu ar fi bine sa porti o masca,e mai greu dar e eficient.eu cred ca nu mai ai voie calciu din cauza medicamentului prescris ultimul.sa cresteti mari si sanatosi.va iubim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Draga mea, ai un baietel minunat. E un dar de la Dumnezeu, o bucatica din sufletul tau. Stii, Dumnezeu ne da intotdeauna atat cat putem duce, niciodata mai mult. Probabil ca incercarea aceasta deosebit de grea pentru voi are menirea ei chiar daca noua ne este imposibil sa-i gasim o justificare.
Vorbele oricat de multe ar fi, sunt doar vorbe. Speranta din suflet e cea care trebuie sa traiasca. Si nu uita, cand iti este cel mai greu,roaga-te Fecioarei Maria.
Am si eu un baiat de 8 luni, am trecut si eu prin multe incercari foarte dureroase si mai mlt ca sigur ca cineva de acolo de sus m-a intarit intotdeauna.Sunt cu sufletul alaturi de tine desi nu te cunosc decat prin faptul ca sunt si eu mama.Puiutul tau are si va avea nevoie mare de tine asa ca nu ai voie sa te dai batuta! Pentru el!

CORNELIA_LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Felis,
Imi este tare greu sa-mi stapanesc emotiile dupa ce am citit mesajul tau de pe prima pagina. Nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt: tristete ca vi s-a putut intampla asa ceva, admiratie pt. ca sunteti niste luptatori.
Inteleg perfect ceea ce simti si ma rog ca Dumnezeu sa va usureze suferinta. Sunt cu sufletul intreg alaturi de voi si am convingerea ca toate se vor rezolva, iar Mihaita va fi din nou sanatos si va va umple sufletele de bucurie.
Voi sunteti niste parinti minunati, frumosi si plini de viata. Sotul tau a dat dovada de o extraordinara putere crutandu-te de suferinte in primele zile dupa nastere. Dragul de el, ce greu i-o fi fost! Iar Mihaita este un bebelus SUPERB.
Asa cum ti-au scris fetele care stiu mai multe despre copiii cu sindrom Down vei vedea ca el se va dezvolta ca orice copil normal, va zambi, se va juca, se va bucura, va va iubi din tot sufletul lui si va va umple casa de fericire. El este ALTFEL, dar asta il va face DEOSEBIT si SPECIAL!
Trebuie sa aveti incredere si putere sa mergeti inainte.

Am admirat pozele cu mamicile de nov.-dec. 2004 la voi acasa. Sunteti cu toate extraordinare si ma bucur mult ca tu ai acceptat sa revii in sanul marii familii DC pentru ca aici ai prietene adevarate, iar Mihaita atatia viitori prieteni.

Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciubaka spune:

Draga Felis,
In cazul in care iti alimentezi copilul cu Bebelac, as putea sa iti dau si laptele pe care il primesc eu lunar. Bebelusul meu este alergic si are nevoie de un laptic special, asa ca cele trei cutii gratuite lunare de Bebelac pot fi ale lui Mihai.
Eu iti recomand sa iti hranesti copilul mixt, ca sa ia si in greutate, dar sa fie si aparat de boli. Mulge surplusul de lapte de la san si congeleaza-l pentru a putea sa i-l dai dupa oprirea lactatiei.
Multa sanatate,
Miruna si bb Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letaro spune:

Buna seara!
Sunt membru nou pe forumul DC si sincer pana acum nu am avut timpul necesar pentru a scrie aici. Dar citind povestea ta mi s-au inmuiat picioarele si m-am hotarat sa nu mai fiu doar o fidela cititoare a acestui site. Am si eu o fetita de 6 luni si ii multumesc lui Dumnezeu ca e bine sanatoasa.
Felis iti doresc sa-ti gasesti forta de a merge mai departe in lupta asta si in fiecare zi cand te trezesti alaturi de bebelusul tau sa-ti dai seama cat de norocoasa esti ca il ai langa tine. Gandeste-te numai la zilele care vor urma, la momentele cand iti va darui cele mai frumoase zambete ale sale, gandeste-te la primul lui gangurit si vei prinde puterea de a lupta. Zambeste-i in fiecare zi si vei vedea ca te va rasplati pe masura.
Sper ca durerea ta sa fie de scurta durata si sa se transforme in curand in clipe de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Draga Felis...pentru suferinta pe care o traiti ...nu exista cuvinte.M-a impresionat foarte mult povestea voastra si mai mult si mai mult felul in care luptati pentru bb-ul vostru(care este un frumos)Sper ca Dumnezeu sa va ajute si totul sa fie bine,sa simti din nou fericirea pe care ai simtit-o in prima luna si jumatate.Toata admiratia ptr sotul tau care va iubeste asa de mult si pentru voi ca familie.Cunosc o familie care a avut probleme cu baietelul lor ,la inima avea 7mm a fost operat si acum se simte foarte bine si este sanatos.Sper ca necazurile voastre sa i-a sfarsit cat mai repede si sa auzim numai de bine.Suntem alaturi de voi si gandurile noastre bune sa va insoteasca peste tot.



Oana Veronica si Mihai-Daniel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Felis , suntem si noi aici zi si noapte si ne rugam la Doamne Doamne pentru MIHAITA sa treaca cu bine peste aceste incercari ale vieti.

Suntei niste parinti cu inima mare .

Multa sanatate pentru MIHAITA.


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Felis noi suntem din Cluj, o "cunoastem" pe dr. Oprita daca vreodata ai nevoi de ajutor nu ezita sa imi dai un pm.

Si noi avem numai cuvinte de lauda la adresa ei.

pupici


Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Bun gasit tuturor!
Draga Felis,
sunt un membru nou, de mai bine de doua saptamani citesc diferite sectiuni ale forumului. ieri, asteptand confirmarea logarii pe forum am citit si despre situatia micutului vostru. Azi am continuat lecturarea mesajelor si am fost impresionata pana la lacrimi. Sa va dea Bunul Dumnezeu putere sa treceti peste orice greutati si micutul sa fie bine si cu inimioara.
In legatura cu SD, am avut o eleva (anul trecut era in clasa a VII-a)care are aceasta boala. Un copil foarte normal,cochet, simpatic,cu chef de joaca si "traznai" in bunul sens al cuvantului,cu mult aplomb, temperament,si mai ales cu o personalitate puternica! Se intelegea de minune cu toti colegii ei care fusesera alaturi de ea din clasa intai. Copiii stiau ca ea are SD si asta nu-i facea sa se poarte altfel fata de micuta. Dimpotriva! Asadar, mult curaj si Dumnezeu sa ne aiba pe toti sub paza Lui! Mai voi ruga si eu (alaturi de ceilalti)pentru bb vostru si pentru toti copilasii cu probleme (care sunt pe lista de pe forum).
Multa sanatate, iubire si lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Draga Felis, si eu sunt la Cluj, si oricand aveti nevoie de ajutor te rog din suflet sa ma cauti....da un pm daca vei veni cu Mihaitza aici pt. operatie...
Si eu sunt de parere ca daca ai pornit pe un drum si instinctul de mamica iti spune sa-l urmezi atunci acesta e cel mai bun!
Sunt convinsa ca totul va fi bine....VOI meritati asta, sunteti speciali, sunteti niste luptatori si bunul Dumnezeu va va ajuta sa treceti peste toate greutatile!
Pupici o mie pentru micul ingeras si pentru tine, Felis!
Sa nu va dati batuti niciodata!!!!
[pup




Florina, mamica de Elise

Mergi la inceput