desenele animate- distractie sau dependenta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

DE ce sa pari ignoranta?
Teletubbies sint desene animate, au aparut in 1996, sper sa nu gresesc, da cum sa le descriu? Sint 4 personaje La la, Dipsy, Po si Tinky Winky. Sint adecvate pt. copii mici, serii de cam 20 minute si repeta de doua ori ceea ce fac, ca sa priceapa piticii; si lucruri simple, propozitii de 2 max. 3 civinte. Sint niste maimutoi, chiar nu stiu cum sa-i descriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Carrie, uite asa arata Teletubbies:http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/
Are cineva idee daca si unde se gasesc in Ro figurinele Teletubbies?Teodora e innebunita dupa ei si aici, in D, tare greu se gasesc.I-am avut pe toti dar i-am pierdut pe Tinky Winky si Po.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Fetita mea are 5 ani si jumatate si se uita in fiecare zi la desene animate, la tv. Dimineata cam o jumatate de ora in timp ce ne pregatim de gradinita si seara vreo 10 min. Acum ca e iarna si nu mai iesim in fiecare zi in parc se mai uita uneori si dupa amiaza vreo 20 min.
Cand era mai mica nu se uita la tv, doar pe dvd sau casete, ca asa eram sigura de ce vede.
Oricum si la noi s-a intamplat sa se sperie si sa planga la desene. La Lion King si eu tin minte ca ma intreba printre sughituri unde e tatal lui. Si-a mai plans rau la Giusepe, ca nu intelegea cum l-au vandut fratii lui (noi am crescut-o cu ideea ca familia e sacra si inauntrul ei toti se iubesc si se ajuta).
Sunt multe desene care trateaza subiecte peste puterea lor de intelegere, desi aparent sunt povesti pentru copii.
Si ca ati vorbit de Nemo, ea a plans la inceputul filmului, cand a murit mama lui si a venit la mine in brate(eram la cinema)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Camelia,in Germania maimutoii ii gasesti la Toys'r Us.
Sunt destul de mari(cam 20-30 cm)ochioase ...nu stiu sigur daca scot si ceva sunete,dar sunt destul de scumpe(zic eu) e 20 de euro bucata.
Eu am gasit si la Schlecker,din platic,cat un deget la 2 euro bucata,fiecare cu obiectul preferat in brate..stii tu palarie,mingie,roller si poseta..
Oricum se joaca din an in pasti cu ele,de fapt nici nu se joaca,dar cand le gaseste isi aduce aminte sa faca o criza sa vada filmul
Acum am scapat de belea si se uita doar dimineata la tv.


http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

offf, desenele astea;
partea buna e ca l-au mai indepartat de computer, care saracu-calculator,trebuie reinstalat de sotul meu tot la 2-3 saptamani de obicei, dupa ce Tudor sterge, copie, creeaza fisiere, etc;
acum are vreo 3 casete, le pune pe rind, a inceput cu tom si jerry, cartea junglei, shreck, mulan,acum e robin hood (o panarama de desen ce ma distreaza si pe mine); dupa ce vede odata caseta intreaga, incepe distractia: video inainte-inapoi si tot asa, fiecare scena o urmareste de n ori si o comenteaza, ride si cinta cot-la-cot cu personajele...mai mult, le porneste (tv-ul si video cu care are voie sunt la noi in dormitor), si pleaca, se joaca cu altceva dar desenle merg tare, sa le auda sonorul oriunde e prin casa;
uneori il mai opresc, mai reduc sonorul, dar si copilul se plictiseste acum iarna cind nu putem sta pe afara.

Ana


"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Camelia, da aia de la Toysareus nu-s cele originale; depinde de ce cautzi.
Eu le am pt. pitici pe toti 4 de pe Ebay acum 2 ani.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Ancuta, pe aia de la Schlecker i-am avut si noi.Erau excelenti ca si-i punea Teodora in posetuta ei si-i puteam lua cu noi peste tot.Eu eram atenta la jucariile copilului dar taica-sau.....Cu el era cand i-a pierdut.Chiar ma gandeam sa-i dau lui tema de casa sa gaseasca Toys'rUs ca habar n-am pe unde-s astia in München.Dar daca zice Narcisa ca nu-s cei originali, nu stiu daca se merita sa dam atatia bani pe ei.
Narcisa, ma temeam eu ca e-Bay e ultima solutie...
D:-)nke sehr!

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

Diana mea pana pe la 3ani si juma nu se uita decat la AnimalPlanet si asta de la cateva luni era numai cu animalele, carticele, figurine tot tacamul nici nu se uita la papusi...
Acu a descoperit BARBIE!
Dar de cand aadus tel. la gradi si nu-i lasa mult cam un sfert de ora inaintea mesei, ne-a luat si telecomanda...
A trebuit sa luan tv-tuner sa avem si noi acces la tv...

Cand e bolnavioara ii pun eu la calculator si are slava domnului o gramada de desene, vreo 70 de cd-uri, dar mai mult se uita la MINIMAX si ma intreaba de unde se cumpara un autobuz din ala u care se zboara peste tot...

Acu recunosc si mie mi-au placut desenele si singura la un moment dat am considerat ca nu mai am varsta lor...poate asa se va intampla si cu ea..sper!!!

Acu ii place sa se joace cu papusiile sa le imbrace-dezbrace, la calc asta nu i s-a parut foarte interesant...,ii place sa coloreze, deci cred ca nu o sa devina o dependenta de tv sau de calc.

TYNA SI DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Cami, eu le-am luat de la Ebay la mina a doua, da erau ca noi si toate au Sprachfunktion, se joaca amandoi cu ele. Si mai am tot de la Ebay un Ruksac cu La La dragutel, a umblat toata toamna Patrick cu el in spinare, tot din aceeasi stoff ca Teletubbies doar ca e mai mare, si capul il are mai mare da ochii nu clipesc. Daca gasesti convenabil nu ezita. Eu am fost multzumita de tranzactii si copiii sint fericiti ca le au, se joaca cu ele.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hehe vreau sa va spun ca eu am un Teletubbies din acesta in casa si nu stiam ce e(cel cu poseta, cum il cheama?)
l-a primit Thea din Olanda de la niste prieteni si ii e f drag face baie cu el seara.
deci ii place asa ca ma voi stradui sa ii fac rost si de desene

multumesc de idee

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 7 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput