Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Rares Ioan si Alexandru

sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

pentru mamici!


Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pfiii ... noroc de Emily



La multi ani, Alexandru!!! sa cresti mare, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii


Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

asaaaa ... sa va povestesc

ieri mi-am inceput ziua cu un mesaj de la o colega plecata de vreo doi ani in Cuba si de la fostul sef. am fost foarte bucuroasa ca si-au amintit si chiar nu mai vorbisem cu ei de cind au plecat.

apoi au tot curs telefoanele de la prieteni si cunostinte, o gramada de la fostele mele servicii - foarte frumoasa surpriza ( probabil le e dor de limba mea ascutita si de firea mea imposibila oarecum)

iar cu musafirii am inceput-o la 11 si am incheat-o la 23 .
nu am avut nici un minut pauza, isi predau stafeta unii altora.
am gasit timp si de coafor (vreo ora - lasat cupilu intii cu mama, preluat de fina, preluat de taica-su)
momentul culminant a fost vizita nasilor lui Matei cu Toma cu tot desigur. si iar au facut copiii un show de ne-am dat pe spate de ris. tumbe, aruncari pe burta in patut, catarari pe rafturi, carat flacoane de 2 si 5 litri prin casa, pus toate jucariile muzicale sa cinte ... ce mai, nebunie totatla.
la 1 am cazut morti cu totii

mi-a placut taaaare de tot. mereu de ziua mea era cite o megapetrecere. si doar n-o sa-mi ies din mina la 25 de ani, nu? viata abia incepe

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Tot eu...

Ramona, despre turta...cum am facut noi:
Noi am serbat un anisor in aceeasi zi, asa ca a fost chef mare, cu multi prieteni (dar asta e alegerea fiecaruia). Nasii au venit ceva mai devreme si au imbracat-o de la piele, inclusiv incaltaminte. Noi le-am luat un cadou (nu ne-am dus cu plocon). La noi nu e traditia cu galeata, asa ca nu am facut-o. Am facut acasa o turta din coca de cozonac (nasa ar trebui sa o faca) pe care am rupt-o in patru in capul Laurei si am impartit-o la lume sa manance din ea.Apoi i-am taiat motul din patru locuri , in cruce, parul i l-am lipit cu ceara de la lumanarea de botez, care a fost aprinsa tot timpul asta (daca nu o ai sa ai niste ceara curata) de un banut de argint. Dupa care i-am dat sa aleaga ceva de pe tava pe care am pus: carte, pix, lantisor aur, iconita, ruj, tigara, termometru, papiota, calculator, bani, miere, si ce mai vrei tu sa pui.
apoi chef pe noi!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am adaugat-o pe listuta si pe acs, Manuela.
Bebelusi sanatosi!

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor, in listuta s-a strecurat o greseala: Alexandru al Liei este nsacut pe 19 ianuarie!!! El va face in curand un an deci.

Cred ca si la Helen este o greseala!!!
Monica, la voi nu este data de 19 ian.???

Rox, vorbim pe messenger, da??? Esti super ok, nu te mai invinovati!!! Ai doar prea multe pe cap si nu esti superman!

Anca, scuzeeeeeeeeeeeeee pentru intarziere!!!
La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!! Sa iti traiasca cei dragi si sa petreceti pana la 1 noaptea si cand o sa faci 25X4 ani.
Hai sa ne traiesti!!!


Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

La multi ani in 2005!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Hi hip uraa Bravo Adriana!!!!!

Venim de la pediatra si plimbare(cu carut de data aceasta).Phillip mai are usoare urme..continuam cu prospan si Nasivin si gata....
Adina..as vrea eu sa vin la petrecere...Ca doar asa planuisem anul trecut, ca pe 6 Februarie sa fim in Romania de ziua copilului...deci s-ar fi putut.Din pacate..venim in Mai...sanatosi sa fim(in schimb a ajuns pachetelul meu...sa ne substituie).
Am prins reduceri la Palmers si-am mai luat niste sutiene+chilotei si sa vezi distractie cand o vedea Vio contul.Va spune:iar?????
Asta e...pupici fug sa pap...

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Babee, iti multumesc tare mult pentru incurajari. Ma intreb si eu uneori daca raceala mea nu vine din educatia pe care am primit-o. Eu am fost copil rasfatat, insa numai atat timp cat faceam ce se dorea. Note mari, pretentii. Altfel eram oaia neagra. Nu as vrea sa fiu asa. Nu as vrea ca iubirea mea rece generata probabil de copilarie sa se rasfranga asupra Alexandrei. Pentru ca o iubesc intr-adevar foarte mult, insa e greu sa o arat mereu. Pana la urma sunt doar un om. Dar imi reprosez ca nu sunt supra-om macar pentru copilul meu.


Ramona
, multam de incurajari si tie. Cred ca mai toti copiii din ziua de azi au ceva mai multa personalitate. Sau noi suntem mai indulgenti ca parintii nostri. Legat de turta, habar nu am. Asta am intrebat si eu. Lumea pe aici vorbea de "mot" si la fete si eu stiam de turta. Oricum, mot sau turta, incerc sa aflu si eu ce e de facut.Ooo, deja am citit pe forum!

Andra, multumim de indicatii despre turta. O sa salvez mesajul ca e util. Multumesc si pentru idee. Chiar asa, cum ar fi lumea daca nu ar avea nevoie de mine?

Catalina, sotul meu nu ma ajuta mai mult pentru ca munceste foarte mult. Vine foarte tarziu si munceste si in weekend. Deh, are obiectiv sa ne luam casa. Stiu ca trebuie sa las gandurile la serviciu si sa uit tot pe drum, insa nu merge asa usor. Mai exact nu gandurile ma urmaresc, ci starea de apasare de acolo. Oricum, am inceput serios cu calciul si magneziul mai ales, cred ca si asta e un motiv, mai ales ca din cand in cand am un fel de stari de lesin. Mai mult nu pot face pentru mine pentru ca nu are cine sa stea cu Alex. Poate asta explica starea de frustrare. Bona pleaca la 7 seara cel tarziu, eu am timp doar sa ajung acasa si sa ma schimb. Sotul meu vine dupa 10 seara. Acum cu accidentul parintilor mei nu mai am chiar pe nimeni sa vina cate 2-3 ore. O sa o rog pe mama soacra numai in cazuri extreme, pentru ca nici ea nu e bine si ma tem sa nu ii fac mai rau sa o pun pe drumuri. Asa ca eu nu am niciodata timp de mine.











Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adriana, felicitari! De acum ma uit pe strada, daca ma depasesti cumva in viteza. Te astept la raliu, da?

Adina, pai eu de ce nu pot sa o rasfat?

Emilly, cred ca ai dreptate. Cand eram in concediu, odihnita, eram foarte dispusa sa ma joc cu ea si sa stau cu ea. M-am simtit super concediul acesta, chiar si asa racita.

Babee (tare imi place pseudonimul tau!), sa poti sanatoasa achizitiile noi. Iar Vio ar trebui sa se bucure! Abia astept sa ne vedem in mai, ca anul trecut cand ai fost si te-ai intalnit cu Ioana nu am reusit sa ajungem.

Pupici. Ma duc sa mai stau si cu Alex si revin dupa culcarica.


Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Deoarece va cunosc mai bine decat pe orice alta fata de pe forum, pot sa va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata:

AM NEVOIE DE O SPONSORIZARE CU MUUUULTE TABLETE DE VIAGRA !

Daca ati zambit inseamna ca v-am smuls deja un zambet ! Dar trebuie sa va dezamagesc un pic fete frumoase pentru ca nu este pentru mine, ci pentru o fetita mica si dulce (fetita lui crig72 din Constanta) care are nevoie de ajutor – a fost operata pe inima si are hipertensiune pulmonara.

Mai multe puteti afla aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40154

Daca aveti relatii la importator / distribuitor sa faca o donatie de pastile sau daca puteti sa ajutati printr-o relatie la minister sa i se aprobe compensarea totala sau macar partiala puteti sa luati legatura direct cu parintii fetitei (ati vazut ca mamica ei este membru pe forum) pentru a vedea cum poate fi ajutata (detalii, acte, etc.)

Sa fiti iubite !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/


“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput