Sfatuiti-mi un medic BUN!

Sfatuiti-mi un medic BUN! | Autor: Dina231

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! Sunt noua aici la voi, dar dupa ce am citi acest forum cu mare atentie me-am facut impresa ca aici voi gasesc raspuns la intrebarile ce le am.
Imi doresc foarte mult un copil dar cu parere de rau pana ce raman doar cu vrutul ... Sunt in Bucuresti de un an si nu cunosc pe nimeni, mi-i greu sa ma orientez la cine pot sa ma consult. Va rog mult dati-mi un sfat la cine din medici pot sa ma adresez sa fiu sigura ca ma va ajuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dina, iti recomand doctorul la care merg eu. E femeie. se numeste Anca Moisa si eu sunt super multumita de ea.
Nu pierde timpul. Stie exact ce sa faca si are un fler deosebit.
Are cabinet vis-a-vis de Mall.
Telefonul e: 322.19.83
Iti tin pumnii.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Depinde pentru ce iti trebuie medicul; un ginecolog bun e Gheorghe Peltecu, il gasesti in fiecare dimineata la ora 7,30 la Spitalul Filantropia (fara programare); un specialist in infertilitate ...sunt multi...poti alege de aici de pe forum, citind parerile fetelor... eu sunt pacienta dr. Ancar (Medsana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dina231 spune:

Multumesc mult, vreau sa va spun ca anul acesta in mai am fost la dr.Peltecu la Filantropie dupa sfatul unei cunostinte, sincer mi sa parut ca ma consultat neserios, poate ca nu-s romanca. Sunt din Moldova, dar parerea mea ca nu are importanta de unde sunt eu, fapt ca foarte mult imi doresc un copil si asa e situatia ca nu pot la mine in tara sa ma adresez la medic si am crezut ca imi va spune ceva. Eu i-am spus tot ce ma doare, el dupa un control rapid me-a spus ca totul e in regula, si sa nu-mi fac griji. Cel mai mult m-a mirat altceva, stiu ca e si oncolog. Mie la san in martie me-au depistat un cist micut, eu il simt cand imi palpez sanul, insa dr.Peltecu me-a spus ca nu am nemic, cum?? daca si la ecografie mi sa spus ca ieste, sincer m-am asteptat foarte mult de la el.
Dupa ce me-a spus ca totul e in regula atunci m-am linestit, dar vad ca a trecut inca jumate de an si rezultate is zero. M-am bucurat mult cand am gasit acest forum, caci nu aveam nu cine vorbi pe aceasta tema. Inca o intrebare, mult aud aici despre Giulesti, ce e asta oras, strada sau spital, ce telefon e acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

da giulesti este spital se mai numeste si panait sarbu si nr. de tel este:637.26.65.sau637.50.25.adresa este: calea gilesti nr. 3-5 sect. 6 poti inreba de dr.niculescu eu personal na am fost la el dar fetele de aici sant foarte multumite.succes!

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:


Dina, eu merg la Peltecu de cand ma stiu (si acum, de cate ori merg in Romania) si mie mi se pare un ginecolog bun, dar, asa cum scria si lachione, specialitatea lui nu este infertilitatea. De asemenea, din experienta mea si a inca unei paciente - cu probleme diferite - uneori tinde sa fie "un pic prea optimist" (bineinteles ca asta este o apreciere subiectiva, eu nu am pregatire in domeniu, in plus de asta doua cazuri nu sunt neaparat relevante; dar la asta m-a dus gandul cand am citit ce ai scris tu cu sa nu te ingrijorezi..). Eu merg la cabinetul lui particular, si, din pacate, ma gandesc ca e posibil sa existe diferente intre cum trateaza pacientele de la spital si cele de la cabinetul particular si la fel de rau sau poate si mai rau mi-ar parea sa stiu ca face discriminari in virtutea locului de origine al pacientelor In orice caz, chit ca este asa, chit ca nu, e bine sa vezi si un alt medic (sau chiar mai multi). Sper ca fetele sa te poata ajuta cu recomandari.

Intre timp intra la "Scurtaturi - subiecte fierbinti", primul link este pt. "info medici". Pun direct link-ul la subiect mai jos:


http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32777

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Subscriu si eu pt.dr.Peltecu sunt pacienta lui si am fost si la cabinet si la spital nu am vazut nici o diferenta la consult intre cabinet si spital , la spital este f.aglomerat are decat o ora de consult in rest merge in spital, nr.de la cabinet este 230.79.73

Mergi la inceput