Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37166" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (50)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salutam...
Va rog explicati-mi si mie cum e cu ciorba aia(supa) radauteana ca mi-e pofta...(ca eu asa-s pofticioasa in ultimul timp-mi s-o trage de la Bubu).

Multumim frumos de aprecieri...Bubu o semana el cu mine , sanatos sa fie...dar minte sa aibe.
Noi am fost astazi la Metro si-am facut cumparaturi pentru toata luna, inclusiv ce pun in pom si langa pom(ca nu mai am cum ajunge altfel, ca nu mai avem masina), apoi la Toysrus ca sa vina Mos Nicolae la copil si.. acasa...Am facut si eu papa acum tarziu, ca maine si poimaine sa ma relaxez.Maine vom merge la Ikea sa vad daca mai gasesc ceva pentru Bubu(i-am mai luat cutia verde si i-am pus jucariile).Mai aveau ceva, dar alta data n-am gasit...Apropo..daca vrea cineva Iglu ca al lui Phillip sa-mi spuna...El asa se distreaza ca isi vede jucariile, se baga in el, se joaca, chiuie, ma cheama, ne jucam si tot asa.Mie-mi pare bine ca incapem amandoi( e clar c-am slabit, nu???) si ne jucam.
Ma gandesc si eu ce sa-i mai iau sa-i placa.Nici multe multe nu-s bune...dar macar asa..cat de cat.Mai vazusem la Ikea tot ca un cort-cetate mai exact, cu tunel si alte cele dar unde Dumnezeu sa le pun???

Gazi...tinem pumnisorii si sa fie bine.Si Imelda...eu cred ca unii medici mai spun si prostii si te sperie aiurea(a se intelege ca si eu sunt patita).

Daca nu venim de sarbatori acasa, vine mama.O astept saptamana viitoare, sa ma mai relaxez si eu putin.Macar sa stau numai cu Bubu si mama sa faca prin casa.Am o gramada de lucruri de calcat(ca de obicei)...Noi de Craciun o sa fim cu totii acasa, de Revelion Vio lucreaza in fiecare an.Paranteza...azi a scapat de armata, cica e barbat in toata firea acum.Asa...si anul acesta mama va sta cu bubu, eu voi fi cu Vio si vom munci,c-asa ne sta noua bine-macar sa fim impreuna.Daca ar avea alt serviciu, ne-am face si noi planuri de una alta.Oricum..asteptam sa vina anul urmator, sa fie mai bine si sa venim acasa.
Gata, ca iar am scris mult si plictisesc.
Va pupam, nani bun si linistit si copii papaciosi


'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Neata la toata lumea

Aseara gaza mea a avut chef de de toate numa de somn nu.... II dau sa pape la 21:15 o pun in patut la nani.. vad ca ia inelul gingival si incepe se muste cu pofta din el.. Ma duc in sufragerie la tati si ii zic... "O deranjeaza gingiile.. noapte lunga.."Cata dreptate am avut... La 10 min miauneli de prin camera... Gaza mea (evident cu dureri de dintisori) avea si chef de gimnastica. Culcat.. agatat de barele patutului .. sus in fund.. sus in picioare.. dupa o ora de gimnastica ii picau ochii in gurita de somnel.. si ea nimic hopa sus.. eu o luam o puneam jos.. dai si plangi.. dai si hopa sus.. La 23:20 nu mai avea forta sa se rodice.. matzaiala .. si pleosc a cazut la datorie .. Asa m-am culcat si eu pe la 00:30



Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Buna la toate mamicile
Am reusit sa citesc din urma si atat de multe am vrut sa scriu si acum am uitat.
Am vazut pozele cu bb vostri tare frumosi mai sunt, deja ma gandesc pe care sa-l aleg pt. fetita mea
Babee l-am vazut pe scumpetele tau ce baiat mare are mama, deja bea din canita si poarta papion, ce sa mai zic, seamana perfect cu tine.
Am citit de planurile voastre pentru anul viitor, frumoase vise si frumoase case, bravo fetelor asa trebuie. pe mine parca ma apuca nostalgia apartamentului din ro. tare mult mi-ar place sa fiu acolo de sarbatori.
Am pus si noi poze facute azi prin casa cu fetita.
Si sa va povestesc de ea, doarme odata sau de doua ori pe zi cate o ora. La ora 8 seara e in pat si dimineata la ora 6.30 e sus, si ce as mai vrea eu sa pot sa mai dorm..In rest mananca de toate nu prea fac eu mancare speciala pt. ea, mai mult mananca ce manac si eu si nu am avut nici un fel de probleme. Binenteles ca laptele ramane pe primul loc si iaurtul.
Inca nu avem dintisori si nu au de gand sa apara prea curand, poate ne aduce mosul unul:)
Spune "mama", "tata", "baba", bate din palme si danseaza ori de cate ori aude muzica chiar daca sta in fundulet ridica manutele sus. Cam atat de mers doar pe langa pat, in schimb urca scarile
Poze noi am pus aici http://community.webshots.com/user/sara

Dana si Jessica
http://community.webshots.com/user/ema
http://community.webshots.com/user/sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adriana, multumesc

i-am pus la 10 si vor ajunge intr-o ora.

revin mai tirziu cu mai multe si cu reteta de ciorba radauteana

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua din nou

ce bine ca avenit we, ma mai odihnesc si eu putin.
a... am vazut 2 filme faine, daca le gasiti merita sa le vizionati: spy game, cu robert redford si brad pitt, si inchisoarea ingerilor. la ultimul am adormit, dar mi-a zis Ovi ca e suuuuper.

noi am reusit de am facut dintr-un copil bun care adormea singurel la el in patut unul care acu adoarme numai la tzitzi, iar dupa 1-2 noaptea numai in pat cu noi . uf, e numai vina noastra si acum trebuie sa tragem tot noi ponoasele. de fapt am avut eu o perioada cu ceva pb si Ovi era mai mult pe la serviciu asa ca ...
am incercat sa-l las sa plinga de 2 ori, dar dupa 5 minute aproape ca plingem si noi in camera cealalta, iar el sta in picioare in patut si jeleste de nu mai poate.
sincer, nu stiu cum vom rezolva treaba asta.
si mai vrem si sa ne mutam si sa-i facem camera lui, sa-l lasam singur acolo.
in plus, cind il voi intarca cred ca va fi o jale foooaaaarte mare. pfui, ce ne asteapta ... mai bine nu ma gindesc.
daca aveti ceva idei, ori ati citit lucruri care ne pot ajuta, sintem numai ochi

valeu ... ce m-am vaicarit ... ca o baba

acu sa ne laudam. Matei e superincintat de jucariile care se fac-desfac-pun la loc. cu cilindrii are treaba ... ii pune unul in altul, ii scoate, incearca sa faca turnulet (bineinteles ca nu-i iese), cu galetusa cu forme la fel ... o rastoarna si apoi pune formle la loc, acu ii pune si capacul si pune formele pe capac, nu stie sa le bage in gaurile potrivite. i-am cumparat popice. insa doar le linge bine, arunca cu mingile alea prin casa si ii place sa se uite cum ne jucam noi cu ele e curios nevoie mare, tot vrea sa desfca , sa se uite. daca ascund ceva la spate, vine indata si cauta sa vada ce e, daca citesc vine si el si ia cartea si incepe aaaaaaa, cica citeste, la fel cu cintatul. cintam noi, hop si el aaaaaa.
si mai face o chestie nostima cind sintem afara: ridica amindoua miinile sus si tipa cit il tine gura aaaaaaaaaaaaaaa, nu ca ar avea vreo problema, doar de distractie.
nu prea spune cuvinte, doar mama, o data bau, bavo (bravo), tata rar de tot, face pa, bate din palme si danseaza.
nu merge singur, nici nu sta nesprijinit, numai de minute. se ridica si patruleaza toata casa tinindu-se de ce gaseste.
doarme cite 2 ore pe zi in reprize de cite o ora, seara se culca la 8 si se trezeste la 7 (cu pauzele de rigoare)

maninca mai putin ca inainte, dar tot bine. a avut o perioada cind incepuse cu mofturi si mi-am dat seama ca ii dadeam pur si simplu prea mult si prea des.

iai .. ce m-am lungit

dar nu inchei inainte de a da reteta de ciorba radauteana
se pun la fiert ca pt. supa obisnuita: piept de pui, cartof, morcov, patrunjel radacina, telina.
dupa ce au fiert se dau legumele prin blender, iar pieptul de pui se taie fisii. se pun la loc in zeama si se dau numai intr-un clocot, asa ca sa se imprieteneasca din nou.
se da supa deoparte si dupa citeva minute se adauga o cana de smintina batuta cu ou. se amesteca si gata. n-am mai zis de sare si piper ca se subintelege.
se serveste la masa cu otet, ardei iute, smintina si usturoi sau hrean.
dupa parerea mea e indecent de buna
spor la gatit si pofta buna

va dorim un we minunat

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Buna la toata lumea!!!
Noi azi suntem vedeta la reclamaAm vazut mai inainte cand am verificat mailul.
Dragos a inceput sa imi arate cu manuta ce vrea. A fost asa nostim cand nu am vrut sa ii dau ce vroia si el arata in continuare.
Sa faceti ciorba radauteana, ca e super si pentru bb. Dragos e innebunit. Asta ii place cel mai tare si ciorba cu galustele.
Eu sunt foarte obosita, as vrea sa dorm si eu. Mai ales ca diseara sunt singura cu dragos. Dar nu mai am timp azi. Am fost un pic la bunici si Dragos s-a distrat copios cu catelul. Nu mai puteam sa-l iau de la catel. In rest si el e cam mofturos, cred ca ne iese o maseluta. Se trezeste plangand noaptea. Sper la noapte sa doarma.

claudia si dragos



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna ziua sau e seara deja?!
Dana, am vazut mandretea ta de fata. E frumoasa foc
Noi astazi am avut program de odihna. In afara de harjoana, nu am facut nimic. Mi-am facut eu manechiura, tata cu calculatorul si copilul pozne.
Supa e intr-adevar foarte buna, noua ne place, numai ca fecioru` nu a vrut sa pape ieri. Poate am mai mult noroc astazi.
Eu astept sa se faca ora 18 sa se termine shabat-ul si sa iesim afara sa mergem la cumparaturi de Mos Niculae. Abia astept
Va pupam si va dorim o seara buna.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Oare Veve s-a suparat pe noi de nu ne-a mai deschis ea capitolul si nici listuta nu a mai afisat-o???

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Tot eu...mi-am amintit ceva:
Anca, noi avem aici un canal special pentru mamici unde te invata tot felul de lucruri interesante, cum sa ai grija de BB, cum sa il alaptezi, cum sa te joci cu el etc.
La un moment dat, a fost un reportaj din USA, unde o mamica epuizata de faptul ca inca alapta cu toate ca copilasul avea un an si ceva, a cerut ajutorul unor specialisti sa o ajute sa dezobisnuiasca copilul de a mai adormi la san. Mamica era obosita fizic si psihic si copilasul, cum am zis, nu adormea altfel decat la san.
Asa ca au adus o doamna specialist si au procedat asa: in primu,rand copilul nu mai statea atat de mult in preajma mamei, tatal era cel care ducea fetita la culcare. O punea in patut si ii dadea biberon cu apa si pleca din camera...sau statea langa ea. Normal ca BB se ridica si incepea sa planga. Tatal -repet e foarte important sa nu fie mama cea care face treaba asta- o aseza din nou in pozitia culcat si o supraveghea. Si a repetat operatiunea asta, vreme de cateva zeci de minute, pana cand copilul intre sughtituri a adormit. In prima zi, a plans aprox. 30 min, apoi mai putin si tot mai putin, pana cand in cateva zile, nu a mai plans deloc si a adormit linistita, singura.
Acum depinde foarte tare de tine daca poti sa il lasi sa planga ...eu nu reusesc sa il las pe Amos mai mult de cateva minute.
Nu stiu daca e cea mai buna metoda, dar este unica pe care o cunosc.
Bafta maxima.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Saphir, din pacate, asta e singura metoda pe care o stiu si eu, cu lasarea copilului sa planga...sadica metoda!!
De multe ori zic "ferice de cele care nu au alaptat s-au s-au intarcat de la 2 luni, ca nu au simtit placerea. Mi-e groaza sa ma gandesc la suferinta lui Albert, ca plange de moare daca incerc sa nu-i dau.


Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput