Miresele anului 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

De curiozitate, cit costa un machiaj profesionist? Si cine face machiajul profesionist? Mergeti la vreun stilist sau doar la o cosmeticiana mai priceputa?
Produsele de machiaj le duceti voi?
scuze ca ma bag in subiect, desi nu sint oficial inregistrata la mirese de 2005. Noi inca n-am fixat data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Un machiaj profi costa in jur de 30 euro (pretul de anul acesta)., chiar si mai mult, depinde cat este de cunoscut/a persoana.
Eu una personal recomand sa nu fim zgarcite acolo unde nu este cazul. Adica mai bine reduc banii de tigari, telefon, suc, etc etc si strang pentru un produs sau un serviciu de calitate. Iar produsele de machiaj si cosmetica cred ca merita intotdeauna un mic efort.

quote:
Originally posted by turturica

De curiozitate, cit costa un machiaj profesionist? Si cine face machiajul profesionist? Mergeti la vreun stilist sau doar la o cosmeticiana mai priceputa?
Produsele de machiaj le duceti voi?
scuze ca ma bag in subiect, desi nu sint oficial inregistrata la mirese de 2005. Noi inca n-am fixat data

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Buna Elara,

- si eu as merge tot pe varianta machiaj profesionist doar pentru cununia religioasa. Eu am cosmeticiana mea care se pricepe super la machiaj (a si fost pe la concursuri) si in care am mare incredere...
- parfumul meu preferat in perioada asta e J'adore de la Dior si cred ca o sa-l folosesc si la nunta . Cred ca mai merge si Omnia de la Bulgari... dar eu tot de Dior sunt "indraostita"
- hmmm... cu ciorapii..?? Si eu sunt cam nehotarata ... De fapt inca nu stiu daca o sa-mi iau pantofi sau sandale (am nunta in mai si nu stiu daca e suficient de cald pentru sandale...). Daca imi iau pantofi, in mod clar iau si ciorapi, daca imi iau sandale, o sa urmez intocmai sfaturile lui ralucah deci fara ciorapi, cu bronz si cu lotiune
- voalul o sa-l asortez in primul rand cu rochia la textura, culoare, dar deja stiu cam cum as vrea sa arate, si pana nu gasesc asa, nu ma las!!
- vinul si mie mi se pare mai interesant in carafe,dar cred ca e ok si cu sticla... Nici aici inca nu m-am hotarat !

Pupici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua viitoare miresici
eu nu am mai inaintat cu pregatirile, ar trebui sa mergem sa dam avansul la biserica, dar domnul meu nu are chef azi...asa ca ...va urma.

Vad ca discutati despre verighete - parerea mea - pe comanda un model clasic care sa nu se demodeze.

Elara - machiaj profesionist doar pentru partea a oua a zilei
- dres - obligatoriu ca si pantofii de altfel
- voalul eu mi l-am luat o data cu rochia - este din acelasi material - eu cred ca trebuie sa se asorteze voalul+rochia si mai apoi vezi de pariura si coafura
- parfumul e dupa gustul fiecaruia, dar eu as opta pentru ceva soft/fresh

Pupici

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

seara buna fetele!!!
pupici la toate
nu am mai scris pe aici ca ma tot foat ocupata si oricum nu prea aveam ceva de raportat insa v-amurmarit indeaproape.
acu am cu ce sa ma laud:am rezervat si biserica!!!!!!!!
am mai facut un pas...deocamdata eu nu am platit decat taxa de 300.000 pentru biserica...in rest preotu nu prea mi-a zis nimik de lati bani..da ma mai duc eu sa vb cu el sa vad exact cum sta treaba...azi era nitel cam ocupat.

elara bine ai venit in club!!!dupa cum vezi pe aici se discuta de toate pentru toti asa ca poti pune ce intrebari vei tu...daca te putem juta o vom face(nu-i asa fetele??).

bibyrox!!unde esti iubita?ca imi e dor de tine.

pupici dulce la fete...succes in continuare

kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Saluti!
Kopilash, da' biserica nu o platesc nasii? Ca eu asa stiam!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

MIRESELE 2005

Andrei (fratele Ancai)+ Ramona ............. 5 Februarie 2005 - C-ta
Lua ...................................................... 5 Martie 2005
Zam .................................................... 21 Mai 2005
Degetzel .............................................. 28 Mai 2005 - Crowne Plaza, Restaurantul Primavera
Moiraine7 ............................................ 4 Iunie 2005 - Hotel Caro
Lory04 ................................................ 4, 11 Iunie 2005
Miezure ............................................... 4 Iunie 2005
Roxygeo ............................................. 5 Iunie 2005 - Rest.Polo (Floreasca);Biserica Domnita Balasa
Toma_lly ............................................ 11 Iunie 2005 - Hotel Caro Bucuresti
Lavinia (prietena Ancai)+ Catalin ........... 11 Iunie 2005 - Colonade
Kopilash ............................................. 11 Iunie 2005 - Rest.Herastrau
Acina ................................................. 11 Iunie 2005
Alexuta81 ........................................... 25 Iunie 2005 - Club Residence, Biserica Visarion
A_N_N_E ............................................ 25 Iunie 2005
Pufishor .............................................. 25 Iunie 2005 - Rest.Caraffa Iasi
Pupezica ............................................. 2 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Alecsia ............................................... 2 Iulie 2005 - Bacau
Andreea c ........................................... 2 Iulie 2005 - Yda Club
Alehiam .............................................. 9 Iulie 2005 - Bucuresti
Bibyrox .............................................. 16 Iulie 2005 - Rest."Pizza&Pasta" Bucuresti
Ellamiss ............................................. 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Misi ................................................... 16 Iulie 2005 - Restaurantul Picadilly (Buc.)
Ioana07 .............................................. 30 Iulie 2005
Vmariejeane ....................................... 30 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Nasa: Blanca000 .................................. 30 Iulie 2005 - Student Club
Oana-Paula ......................................... 30 Iulie sau 20 August 2005
Flafi ................................................... 20 August 2005 - Casa Alba Baneasa
Musca tzetze ....................................... 20 August 2005
Katle .................................................. 20 August 2005
Creatza .............................................. 27 August 2005 - Mc'Monis Bucuresti
Niccostea ............................................ 4 Septembrie 2005

Pupici la miresici!!! Miezure! Bine ai venit printre noi!
Aseara am platit avansul la restaurant si am incheiat contractul... GATAAAA!!! Am scapat de o grija! Uff!!
Urmeaza: verighetele, bautura (whisky, gin, vermut - cate o sticla pusa deoparte ca nu se stie niciodata ) si de la anu' ne mai agitam. Pana atunci ne odihnim!

Maine mergem sa dam avansul si pentru revelion! Am gasit pana la urma la Hotel Confort *** ... ati auzit cumva de el?

Va pupa fata pe toate si va multumesc pentru ca existati!

"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)
Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Ceee bine imi pare ca m-ai inclus si pe mine in lista cu mirese, bibyrox!!!!!!!! Multam mult pentru asta si pentru urarea de bun venit!
Noi am incheiat contractul cu restaurantul inca din septembrie. Acum mai trebuie doar sa dam avans la orchestra si sa ne apucam de restul treburilor: verighete, decoratii, haine etc stiti si voi mai bine decat mine.
Dar astea la anu'!
pana atunci facem tot posibilul sa ne tihneasca sarbatorile. Nu-i mai bine asa?
Pupaturi!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Degetel, Roxigeo si Kopilas, multumesc fetelor dragelor , de raspunsuri.
Multumesc frumos si pentru de urarea de bun venit.

Sunt cam stresata si cam nesigura.....parca mi-e teama ca nu mai gasim local pentru la anul....fiindca e asa de tarziu si deja am pus in discutie si varianta sa amanam pentru 2006, mai ales ca nici cu "finantele" nu stam stralucit. Mai urmeaza sa vedem si ce parere au parintii, mai ales ca ai lui sunt cei care vor musai cat de repede, adica sa nu amamam pt. 2006, numai ca nu ne-am lanmurit inca in ce fel vad ei rezolvarea anumitor aspecte...cam "delicate"

Am o intrebare pentru cele pe care v-am vazut pe lista insa in dreptul numelui caroara nu apare langa data si numele restaurantului ales. Sa inteleg ca nu v-ati decis inca? Si nu e prea tarziu pentru asa ceva?
Ca pentru mine asta e grija cea mai mare...da' nu ne facem timp sa vizitam localurile....amanam de pe o zi pe alta mereu. Pana acum am fost doar la McMoni's.
Nu va e teama? Si cum de ati fixat cu atata certitudine data daca localul nu e rezervat...ca la mine parca asta imi pare ca dicteaza, dincolo de preferintele personale.
Scuze anticipate daca am fost indiscreta, da' nu prea mi-e limpede.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Kopilash, la ce biserica v-ati hatarat si ce ora ti-ai ales?

Mergi la inceput