Miresele anului 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
miezure spune:
Aaaaaaaaa, am inteles!!!!!
Dar nu e neaparat sa avem asa ceva, nu?
Adica, un card de multumire ca au venit la nunta si in care sa le dorim distractie placuta e posibil sa fie necesar.
Dar restul..nu e obligatoriu, nu? Desi recunosc ca e frumos.
miez
leyla spune:
Eu una am fost la Istanbul recent si am innebunit cand am vazut ce era acolo in materie de marturii. Ca sa nu mai vorbesc de preturi, jumatate sau un sfert din pretul de aici.
Minunati-va si voi!
http://www.barokbonbon.net/nikah_sekeri.htm
http://nikahlaniyoruz.com/site/index.php?cPath=3
ralucah spune:
Miez, singura chestie obligatorie la nunta e...IUBIREA...parerea mea!!
Normal ca nu sunt obligatorii, sunt doar niste chestii dragute care merita facute (iar doar parerea mea)
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Pufishor spune:
mersik mult ca ati fost pe faza cu marturiile ...am vazut multe frumoase pe site-uri din afara, dar la noi nik mai de doamne ajuta...in ceea ce priveste pretul..sincer...pana in 50.000 cu tot cu bomboane ar merge daca sunt si deosebite...da 180.000 si ce-am mai vazut ...lasati...
si eu cred ca merita marturiile astea...dar cu o limita. oricum banuiesc ca pentru invitati o sa fie o surpriza placuta sa vada ca au primit si eu un cadou, nu?
pupici
miezure spune:
Mda, asa e. Ar fi frumoase chestiile astea (marturiile). Poate o sa caut si eu. Suna frumos.
miez
anangel_lexi spune:
Da' marturiile astea nu le poti face si singur acasa (daca esti mai priceput, desigur?). Ca mie-mi place ideea.
I wish I were an angel...
blanca000 spune:
Eu le-am facut singurica acasa cu ajutorul verisoare mele...am decupat cartoane rotunde de cca 4 cm peste care am asezat 5 bomboane (migdale in glazura albe), le-am pus intr-un patrat decupat de tull pe care l-am legat cu o funda galbena transparenta si gata saculetul pentru nunta.
Si au iesit superbe....la mine era totul pe galben si de aceea am ales culoarea asta si la marturii.
Iar invitatii au fost placut surprinsi de cadou, erau unii dintre ei care nu au mai vazut asa ceva si au povestit altor persoane si uite asa nunta mea a fost povestita peste tot....
Daca va chinuiti un pic le puteti vedea aici : http://community.webshots.com/photo/174534489/174535424QkZMHM intre farfurie si pahare.
http://community.webshots.com/user/blanca_000
iriss1 spune:
Sora mea are nunta pe 19 febr 2005 si, desi nu au gasit inca nasi vor sa mearga la biserica cu verighetele sa se logodeasca inainte sau dupa cununia civila.Stie cineva cat costa o astfel de logodna?Normal ca o vor plati ei,pt ca nu vor merge insotiti de viitorii nasi,ci cu niste prieteni.Ar fi cam jumatate din cununia religioasa,nu?Cununia in intregime cat costa la o biserica obisnuita din cartier sau la o manastiri?
Va multumesc pt informatii!!
bibyrox spune:
Pupici la miresici!
Bine ai venit Ingeras (anangel_lexi)!!! Te-am trecut pe listuta! Vai ce ma bucur de fiecare data cand mai apare cate-o miresica!!! Oricum sunt cam suparata pe voi ca nu mi-ati raspuns referitor la propunerea pe care v-o facusem. Relelor!!! Hai ca mi-a si trecut deja! Imi sunteti atat de dragi ca nu pot sta mult suparata!
Marturiile da...le puteti face si singurele dar eu una prefer sa le iau gata facute. Mai degraba ma apuc sa-mi fac invitatiile. Saptamana viitoare ma apuc neaparat de ele si bineinteles ca vi le voi arata sa va cer sfatul.
Iriss felicitari pentru sora ta! Noi am facut logodna acum 2 ani jumate si am platit la biserica parca 300.000 lei... de fapt nu este o taxa, preotul iti spune sa dai cat vrei. La noi cel putin asa a fost. Ne-am logodit la o biserica din cartier si nunta tot la o biserica de cartier o vom face. Prefer sa fie cat mai aproape de restaurant nu din alte cauze. Slujba religioasa poate costa si 6 milioane... depinde de zona in care se afla biserica. Dupa cate stiu la o biserica modesta (de cartier) e cam 1.500.000 lei. Dupa cum spuneam, totul depinde de zona!
Pupici muaaahhhh
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
iriss1 spune:
Multumesc mult bibyrox pt informatii.Imi sunt de folos!le voi comunica mirilor!Numai bine!