Copii din zodia Fecioarei

Copii din zodia Fecioarei | Autor: HelleneC

Link direct la acest mesaj

Doamnelor care avetzi copii nascutzi in zodia Fecioarei, hai sa ne povestim intre noi despre Punctele tari si punctele slabe (daca or fi!) ale bebeilor nostri!
Eu am observat la George al meu (6.09.2002) o incapatzanare de nedescris, care se lasa cu cearta, la nivelul nostru desigur, si nu il scotzi repede din ale lui. Mai am de invatzat shmekerii in sensu' asta!
Apoi e tare tipicar: daca face ordine la jucarii, ordine este, ca nu pot crede, pune jucariile in o anumita ordine! La fel si daca mergem la cumparaturi, numai la un anumit magazin vrea sa mergem mai intai, sa ishi faca acolo numarul cu vanzatoarele, apoi... ce mai vrea mama!
Sunt multe chestii, numai ca nu shtiu daca tzin de zodie sau de... dumnealui, bebe, ca persoana!
Mai povestitzi si voi ca sa pot trage shi eu ceva concluzii, ca uneori simt ca nu shtiu ce sa fac!
Elena & George (6.09.2002)


mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:


Eu am un baiat nascut pe 2.09.1995. Al meu nu este chair atat de incapatzanat. Tipicar este si el, da' si la jucarii si la teme. Insa numai la jucariile care ii plac, restu' poa' sa se darame, nu conteaza. Pastram ordinea, da' daca se intampla sa trebuiasca sa stranga cate ceva pana nu insist eu, nu se intampla nimic.


Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Madisor, diferenta de varsta e destul de mare intre copiii nostri, insa sunt curioasa cum o sa fie baiatul meu peste cativa ani: mi-ar placea sa fie tipicar la teme (asta insemnand ca si le va face fara probleme:)) Oricum, poate reusesti sa scrii mai mult despre caracterul lui - desi in cea mai mare parte conteaza educatia! Incerc de multe ori sa mi-l imaginez mare, mergand la scoala, la joaca singur... inca nu pot ca vreau sa ma bucur de perioada asta super faina a vietii lui!
de la Elena & George


mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:


Mai mult despre caracterul lui... Este un pic introvertit, putzin timid, ambitzios, usor irascibil, putzin lenes, curios, ii place sa mearga mai mult cu decat cu rolele (concluzia mea este ca nu ii place sa riste), putzin egoist, ii plac foarte tare dulciurile, cu este generos, obiectiv, e innebunit dupa , nu ii place sa sara la , dar se apara, ii plac masinile, stie da' nu ii place sa innoate, adora si tot ce e cu ciocolata, e , cu inca, ne mai luptam, m-a zapacit cu ...Cam asa e Vlad al meu. La toate acestea, evident, o contributzie majora au avut doua puncte:
1. pana nu demult a fost mezinul familiei
2. are o sora mai mare, care pe deasupra e posesiva si dominatoare (e geamana).

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Fata mea, Carina-mandarina(17.09.2004) e tipicara, vrea sa ma ajute in toate cele la gospodarie, dar iese ceva de nedescris. Si e cam impedicata, adica teapana si cred ca asta e o caracteristica a zodiei. De exemplu eu n-am putut face niciodata "roata tiganului" si alte chestii d-astea gimnastice de le fac fetitele.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Multumesc fetelor. Parca ceva-ceva din cele ce ati scris pot sa intuiesc in comportamentul copilului (e totusi prea mic sa trag linie si sa spun ceva concret). Nu stiu cat din personalitatea lui depinde de zodia in care a "aparut", dar cred ca mult de tot depinde de educatie si de modelele din familie. Insa am vazut si alti copii nascuti in zodia fecioarei destul de incapatanati si chiar... adulti! Mai tinem legatura!
Multa sanatate copiilor si voua!
Elena & George

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput