Despre dragoste si singuratate...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Dana, tu esti sigura ca el nu stie ip-ul calculatorului tau? Ca daca-l stie, poate sa afle ca tu ii trimiti mesaje. Sau corespondezi cu el de la alt calculator?
Vezi sa nu fii tu cea pacalita, sau poate-i mai bine asa.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Sper ca nu-l duce capu' sa intre aici... de obicei ma ia la misto... "ce atata forum... Iti da lapte?"

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Nici nu se pune problema sa imi identifice calculatorul...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by Ana

Dana, tu esti sigura ca el nu stie ip-ul calculatorului tau? Ca daca-l stie, poate sa afle ca tu ii trimiti mesaje. Sau corespondezi cu el de la alt calculator?
Vezi sa nu fii tu cea pacalita, sau poate-i mai bine asa.

Anuca si mami



Pai zi si tu, pot fi pacalita mai mult decit am fost... nu-i de-ajuns ca credeam una si acu aflu... altele?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Dana..jos palaria!!! Pacat ca treaba nu sta prea roz pentru tine dar nu pot decat sa te admir petru ceea ce ai facut...deznodemant frumos!

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Dana,
E ushor sa rezisti atunci cand ispita este o super gagica care se tine de capul lui?? Oricine poate pica intr-o astfel de capcana, cand ti se vorbeste frumos, cand o tipa insista si te simti un super barbat... Si mai gandeste-te la o chestie: tu il cunosti, tu ai stiut cum sa-l "iei" cat sa cedeze!! Poate daca ceea ce ai facut tu cu el incerca una oarecare de pe net, poate nu devenea interesat.
Si mai gandeste-te ca daca tu nu-i trezesti spiritu' asta de aventura virtuala, poate el nici nu gandeste asa ceva!! Daca faci rau procedand astfel??
Tu ai pus la cale chestia asta, toata lumea s-a distrat gandind un eventual final ... parerea mea, doar parerea mea, este ca iti faci rau singura. Consideri ca el te minte, dar poate el vede doar o simpla distractie corespondenta cu "una". Insa daca tu continui, poate chiar ii deschizi apetitul pentru astfel de comunicari virtuale.
Oare o femeie daca se tine un individ de capul ei cu mailuri, propuneri de intalniri?? Nu se pune problema daca ar ceda sau nu! NU!! Dar oare nu i-ar placea sa citeasca in randurile aceluia ce i-ar placea ei sa auda??
Gandeste-te bine unde poti ajunge cu capcana asta

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Draga Andra, beleaua e ca am luat in calcul si varianta pe care mi-o expui tu... dar sa stii ca nu s-a lasat asa de greu... si ce mai zici de mesajul primit azi... "cit sotia mea a fost insarcinata eu zic m-am descurcat bine..." + "daca vrei sa ne vedem in Suceava, sa fie musai seara tarziu...gasesc eu motiv sa lipsesc de acasa" Seara tarziu? Pen' ce? Sa ii cumpere o prajitura?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

Dana draga, ce mai, jos palaria pentru asa tupeu! Esti o mare meseriasa daca te-a dus capu' la asa ceva, pe bune! Ai admiratia mea si urari de final fericit.

Numai nu-ti alimenta pornirile criminale, ca Doamne fereste!
Oricum m-ai facut sa rad cu lacrimi de Dl#ute Tot ( imi permit sa zic asa, pentru ca si al meu se da cocos, au un teribilim ceva de speriat, soro!!!). Poti da si meditatii de capcane? Ma inscriu!

Te pup si bafta maxima cu sotul (pe bune ca lui ii tin pumni, in sensul ca sa nu fie fraier)

Va pupam
Tamara si bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Draga Dana, ai avut mult curaj si mai ales inspiratie sa pui la cale planul, cred insa ca te-ai framantat mult de ti-a venit ideea. Acum as avea eu o sugestie cum sa o duci mai departe, daca vrei sa mergi mai departe: da-i intalnire sotului, aranjeaza cu o prietena sau o cunostinta sa joace rolul tipei, asta ca sa vezi pana unde ar merge. Roag-o pe tipa sa-i faca avansuri sexuale sa vezi daca se preteaza. Daca te gandesti ca se va prinde ca nu e fata din poza, tipa respectiva poate sa-si puna cenusa in cap ca a dat alta poza, ca a vrut sa-l impresioneze... se poarta pe saiturile astea sa-ti dai poze false, oricum ai grija ca tipa sa nu fie urata. Ce zici am vazut prea multe filme? Sau e realizabila? Pe urma, cand o sa termini cu problema asta poti sa scrii o carte, nu duci lipsa de idei. Mult noroc si tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Draga Dana,

Esti totalaaaaaa! Cum ti-a si venit in cap sa-i intinzi asa o cursa? Cele mai mutle femei nu s-ar gandi la asta mai ales daca casnicia lor merge bine si sotul e atent, iubitor si afectuos cum de altfel e si al tau(cel putin asa am inteles eu ca se poarta acasa).
Dar cu toate astea a muscat din momeala intinsa si la rece gandind cati n-ar fi facut-o? Eu sunt gata sa afirm oricand ca sotul meu nu m-ar insela niciodata, ca am totala incredere in el si asta pt ca nu mi-a aratat niciodata nimic care sa ma faca sa-mi pierd increderea in el. Dar uitandu-ma in jur imi dau seama de cat de multa lume e duplicitara, si asta ma sperie.
Dar revenind la Liviutzul tau, ideea Otilie mi se pare mortala, adica sa-i dai o intalnire si sa te prezinti tu acolo in locul tipei pe care o astepta. Nici nu vreau sa-mi imaginez saracul prin ce trairi si spaime va trece....stiind ca are o sotie atat de "diabolica". Nu stiu daca va mai avea curajul sa faca vreun pas fara permisiunea ta dupa aceea. Dar merita asa ca tine-te pe pozitii, fi tare si joaca pana la capat. Daca nu altceva macar va primi o lectie pe care n-o va uita usor.
Succes Dana, si numai bine tie si bebelusei.

Adela

Mergi la inceput