FIV 23

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna Teli,
imi pare rau pentru tine si pentru celelalte fete care s-au chinuit si nu au reusit de data asta dar incearca sa-ti revii si nu-ti pierde speranta ...Dumnezeu nu ne va uita pe nici una dintre noi!

Am vorbit si eu cu o prietena care si ea si-a luat tot ieri rezultatul final de la Giulesti... si era in aceeasi situatie ca si tine... cu ciclu de ceva vreme, se dusese doar ca sa i se confirme...

tot asa fara nici o explicatie; e foarte trist dar ea o va lua de la capat;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Teli, in primul rand felicitari pentru hotararea de a impartasi cu noi problemele si sperantele tale, numai asa forumul acesta isi poate implini menirea si putem intoarce, la randul nostru, o mica parte din ceea ce am primit alaturi de el!
Imi pare extrem de rau pentru primul tau esec, e normal sa simti dezamagire, frustare, furie chiar, cu toate acestea nu trebuie sa uitam ca statistica pentru FIV este de maxim 30% si sa incercam sa ne pastram resursele, de orice fel ar fi acestea, pana la final.
Intr-adevar, un noroc imens face ca, pentru unele dintre aspirante, reusita sa fie din prima incercare, insa trebuie sa acceptam realitatea, asa cruda cum e, si sa avem in vedere intreaga lupta, nu doar o batalie ..
Iti urez mult noroc in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Va multumesc din suflet ca ati raspuns strigatului meu de durere . Sunt convinsa ca numai cine a trecut sau trece prin asta poate intelege si poate sa transmita cu toata sinceritatea compasiunea lui.Mesajul de la voi este pentru mine ca un balsam al sufletului. Aveam foarte mare nevoie de ajutor , imi doresc din toata inima sa am taria sa o iau de la inceput si sa uit prin ce am trecut , cu ajutorul vostru sper sa reusesc.Sper sa va pot fi si eu de ajutor cumva ,sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetele frumoasele,

Stiti careva ceva de Chichig?
Ce-o fi cu ea? ce-o fi facut?


Teli, stii cumva cati ani avea tipa aia de 90 kg, care a reusit din prima? sau ce probleme avea de nu putea ramane normal?


feteleeeeeeeeee unde ati disparut cu toateleeeee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Teli,bine ai venit printre noi!aici sunt convinsa ca o sa-ti revii destul de repede si vei fi gata curand sa o ieide la capat!
Deci Niculescu nu se dezminte si te-a puys sa slabesti 10 kg...probabil ca are un efect si slabitul dar uneori pozitiv,alteori negativ in sensul ca o slabire bruscca face organismul sa se schimbe in interior (hormonal) si acest efect se simte si la unFIV adica in sensul ca numai este ca inainte si inloc sa se concentreze asupra sarcinii organismul se concentreaza asupra noilpor modificari datorate slabirii.
Asa am patit si eu...mie nu mi-a spus Ancar sa slabesc cand am ajuns la el deja slabisem 20 kg (de la 90 kg la 70 kg)si toti hormonii imi erau dati peste cap.Am inceput sa fac stimulari si FIV fiind in cure de slabire si efectul a fost negativ la primul FIV.la al doilea FIV dupa 9 luni nu am mai tinut cure de slabire si a fost bine pt ca sarcina s-a prins.
Nu spun ca e greu sa duci o sarcina pornind de la 74 de kg dar am reusit sa ajung cu bb-le acasa dupa 33 de saptamani de sarcina.
Acum s-au mai reglat hormonii,vreau sa slabesc ,sa ma reglez la noua greutate si hormonal si apoi sa ajung la FIV.
Eu cred ca in astfel de cazuri le-ar trebui si un endocrinolog in echipa FIV.

Monica,sunt tare fericita pentru tine!Ne cunoastem demult de pe forum,eu personal nu credeam ca vei ajunge la FIV pentru ca problemele tale nu erau definite, dar a fost sansa ta!Ai grija de burtica!



Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Pentru Iachione
Tipa avea 36 ani , avea probleme de trompe , erau obturate, sotul avea o spermograma proasta , i-au facut ICSI.Avusese ca si mine o sarcina in trect , la care renuntase.Cred ca i-a ajutat f mult ignoranta pt ca ea nu prea stia ce inseamna FIV-ul , a avut un pshihic f puternic tocmai pt ca nu si-a batut capul sa cerceteze fenomenul , a fost convinsa inca de la ET ca va ramane gravida si nu si-a facut griji . Sa stiti ca si eu am fost convinsa ca ramane , nu corespundea deloc profilului femeii cu reusita in FIV pe care mi-l creionase mie Niculescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

`Neata fetitele!
Invingatoare sau nu, mergem mai departe!

O zi buna la toate fetele!

Teli, multumesc pentru raspuns si mult noroc pe viitor; nu trebuie sa te consideri infranta, daca ai pierdut aceasta batalie; te innarmezi mai bine si..... la atac din nou!

Eu cand am intrat pe forum am spus fetelor ca voi incerca O SINGURA DATA si cu asta basta! Eram atat de ignoranta incat desi le citeam zilnic, le explicam ca eu vreau doi copii dintr-un singur fiv si bineinteles "din primul sut".... acum mi-am mai schimbat parerea... voi incerca, desigur cu psihicul sus si optimista, dar ma astept in primul rand la un esec si apoi la o reusita; adica mi-am propus sa fie o supriza daca reusesc si nu daca nu reusesc.. pt. ca daca ma duc acolo convinsa ca voi reusi, socul si durerea vor fi prea mari in caz ca nu reusesc si nu vreau asa ceva; stiu ca sunt sanse mici stiu ca eu ca individ am si mai putine sanse datorita varstei si a problemelor de sanatate pe care le am.. asa ca voi considera o minune daca voi reusi, iar daca nu...in nici un caz ghinion, ci voi considera ca nu a fost momentul... si bineinteles ca o voi lua de la capat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

salutare tuturor!
bine ai venit,teli!
imi pare rau pt nereusita ta,pareri de rau avem toate sint convinsa pt ca am trecut prin lungul procedeu al FIV-ului si stim ce inseamna sa iti doresti,sa ai convingerea la un moment dat ca vei reusi,ca vei fi si tu una dintre norocoase si sa ajungi sa-ti ineci amarul in lacrimi....asta este.....am mai spus-o si o repet,viata nu este intotdeauna asa cum ne-o dorim si nici nu putem sa o influentam intotdeauna.
miine merg la medic iar,nu am fost de cind am primit rezultatul,vom avea probabil o discutie despre ce va urma,probabil ca despre ce a fost nu voi primi explicatii,se pare ca nimeni nu primeste asa ca de ce as fi eu mai cu mot?
in ceea ce priveste greutatea,mi-e greu sa cred ca este unul din factorii principali care influenteaza reusita.si mie mi-a zis doctorul sa slabesc vreo 5-8 kg,n-am reusit sa o fac(este problema mea neputinta asta)si apoi nu stiu cum sa va spun nici nu am crezut ca de-aia voi reusi sau nu.traiesc intr-o tara araba,unde femeile fac de la 4 copii in sus,si daca te uiti pe strada 3 sferturi dintre ele sint supraponderale(si nu exagerez cu nimic)asa ca trageti voi concluzia.si apoi la o inaltime de 1.70 si o greutate de 73kg nu ma consider una din femeile grase(nici slaba ce-i drept)
in fine....miine seara o sa va pot scrie despre ce am de facut in viitor(sport sau ....copii)
adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Nu am mai scris de foarte mult timp, dar v-am urmarit zilnic. Nu am mai scris pentru ca nu am avut ce sa va spun.
Acum am inceput si eu tratamentul pentru FIV la Sabyc.
Bafta tuturor!
Sa avem puterea sa luptam pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

SA FIE!!!!!!

Mergi la inceput