Miresele anului 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pufishor spune:

salutare miresici

luiza1318 spune-mi daca te intereseaza salonul miriam ca sa-mi fac timp saptamana asta sa trec pe-acolo sa ma interesez de conditii, pretuiri si mai ales modele si spune-mi si ce-ai prefera (su strasuri/perlute, linia A/bal, culoare etc.).

fetelor eu zic sa nu ne stresam cu verighete si toate celea...cel mai bine ar fi sa facem asa (vorbesc din experienta aici): cand iesim in oras pentru diferite cumparaturi ..mai tragem o ocheada si la magazinele cu rochii, cu verighete si ce ne mai intereseaza. Sunt sigura ca asa o sa gasim tot ce vrem...pentru ca stiti voi: atunci cand cautam ceva in mod clar nu o sa gasim!!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musca tzetze spune:

miresici...

Sunt si eu pe listutza!... Multumesc, bibyrox...nu-i nici o suparare. uita, pt tine...

Eu zic sa nu ne stresam cu verighetele... mai este timp. Oricum, ma bucur pt voi, cele care aveti deja...

Felicitari si celor care au mai rezolvat una alta... pantofiori,local...etc. Eu sunt f linistita, inca nu am pus la punct lista cu invitatzii (inca nu stim nici orasul, chiar,as putea si eu sa fac 2 nunti...), dar sunt sigura ca se vor rezolva toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

mai intai vreau sa va dau cate un pentru ca ati fost atat de dragutze!!!

musculita, multumesc pentru link ( este chiar interesant), si sa sti ca fac asta cu inchiriatu' nu neaparat pentru a economisi bani, dar eu sunt de parere ca nu merita sa dau o caruta de bani pe o rochie care nu o sa-mi foloseasca decat o seara ( intradevar o seara speciala), iar apoi sa stea in sifonier sa se ingalbeneasca; poate voi sunteti de alta parere, dar eu asta sunt!!!

bybirox, inca nu am fixat data, dar fi sigura ca atunci cand o voi afla iti voi spune!!!

pufishor, sunt interesata, daca esti dragutza sa-mi dai cateva detalii eu te si iti multumesc mult,dar dar as vrea sa-ti dau cateva detalii ( in legatura cu ce m-ar interesa), in primul rand la ce preturi se arunca , in al doilea rand sunt cam micuta de statura( 1.63 )( deci ai grija la ce te uiti), daca cer garantie, si cat ( m-am intalnit cu asa ceva, 1000 euro), despre modele ce sa zic... fara zorzoane, bilutze, perlutze si alte chestii..., as prefera un model mai simplu.

sunteti niste miresici tare dragalase si pentru asta va dau cate o frumoasa si un dulce, dulce!!!

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

maaaa feteloooor, ce mi-ati lipsit!
rau e cu serviciu mult si internet putin! (a se citi deloc).

entuziaste cum va stiu! molipsitoarelor!
bibirox, bravo pt. pantofiori, ma tot uit si io prin magazine, asa, in trecere, da nu gasesc ce-mi trebuie (de, vrusei mov...)

aa, si verighete... io vreau de aur alb, ca nu-mi plac bijuurile galbene, si nu s-ar potrivi cu nimic din toata agoniseala de pana acu , inca n-am vazut modelul visat, ce-i drept nici n-am cautat ....

Toma_lly, dupa cum zici, si noua ne-a zis la fel, sa stam cuminti ca ne suna ea... ce i-a apucat frate pe toti sa modifice contractele, sa-si ia vorba inapoi? ca acuma intru'n panica, una-doo!!! (ai intrebat-o, CE vrea sa modifice? fonturile, formatu paginii, sau continutu? vai, mi-e frica!)

wow, Leyla si Lory04, noi abia ne descurcam cu cate o nunta de fiecare, voi faceti DOUA!
io va aleg presedinte!!!

pupici la miresici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Buna dimineata, fetelor!

Ce harnicute sunteti! Eu trebuie sa recunosc, mi-am pierdut din entuziasmul de inceput in ceea ce priveste pregatirile de pe acum pt nunta, adevarat e ca nu prea mai am timp.
Dar in schimb va urmaresc pe voi, poate ma voi molipsi si eu!Nu vreau sa cumpar nimic de anul asta, doar sa stabilesc biserica si eventual DJ, foto, cameraman.

In legatura cu Polo Club, nini noua nu ne-au zis nimic de nici-un contract, am dat un avans de 3 mil(cat ne-au cerut) si au zis ca asta-i tot.

Spor la cumparaturi fetelor , sa aveti noroc sa va gasiti totul dupa cum doriti.
Va dau un avans, dar o sa va ajung eu repede din urma cu cumparaturile din primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory04 spune:

'neate fetele!
hai sa vedem!
pai eu ce sa va spun ?
ca nu ne-am ocupat de nimic pana acum si mor de ciuda cand va aud pe voi
iar in legatura cu cele 2 nunti ale mele ....
la targoviste se vor acupa parintii mei si la vaslui se vor ocupa parintii lui iuby
noi suntem cam pe dinafara pentru ca nu prea avem timp dar suntem pe maini bune
nu stiu ce ne-am fi facut daca nu erau parintii nostrii
hai ca v-am pupat ca vine sefu'

Mergi la inceput

ehh..uite ca n-a venit sefu'asa ca hai sa ne contiunam discutia

vreau si eu pe listuta cu miresici

imi pare asa de bine ca am gasit in voi niste prietene adevarate cu care pot discuta acest subiect(nunta) la nesfarsit pentru ca deja pe toate cunostintele mele le-am plictisit
voi ce ziceti e bine sa ma imbrac mireasa de 2 ori?
cred ca trebuie sa intreb un preot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza fetele mele cucuiete! Eu astazi sunt foarte bine-dispusa si sper sa raman asa toata ziulica si... noaptea!!!
Lory04 iubita, esti deja pe listuta!!! Cum de nu te-ai vazut ca doar ai 2 date trecute!!!!! Nu ti-am zis ca te invidiez??? Nu cred ca e ceva rau sa te imbraci de 2 ori mireasa. Am mai intalnit chestia asta.. se obisnuieste in afara Bucurestiului, mai ales cand parintii nu se inteleg si vor fiecare in batatura lor nunta!

Azi nu am chef de munca!!!!!!!! Imi permiteti sa va plictisesc?

Pupici grasuni muahhhhhhhh

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

mersic
stii la noi nu e vorba ca fiecare vrea la el in batatura dar este distanta prea mare(350 km) si avem invitati multi de ambele parti

asa ca .... nu prea avem de ales
ce sa-i faci daca mi-a trebuit barbat moldovean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by lory04

mersic
stii la noi nu e vorba ca fiecare vrea la el in batatura dar este distanta prea mare(350 km) si avem invitati multi de ambele parti

asa ca .... nu prea avem de ales
ce sa-i faci daca mi-a trebuit barbat moldovean

Da iubitzico stiu.. am inteles care e problema la tine: distanta! Eu spuneam de alte nunti despre care am auzit... Eh..las' ca ce am mai auzit eu de barbatii moldoveni...heheheeeeee... cred ca te invidiez de 2 ori!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput