Miresele anului 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

fetelor, aduserati vorba de nasi si tocmai ce ma regasesc intr-o astfel de dilema!
noi ne-am ales nasi niste prieteni buni, de varsta noastra, chiar nu vedem pe nimeni mai potrivit in rolul asta. da' atata ne-am lungit cu planurile de nunta (ca initial am fi vrut sa se intample vara asta, nu ailalta) incat astia doi, nebunii, apucara sa faca si un bebe, pe care tocmai l-am botezat noi!! acu sa vezi complicatie, ca se ridica voci din public care zic ca daca l-am botezat noi pe asta micu nu ne mai pot fi parintii lui nasi la nunta! voi ce stiti? asa e???? 'ai ziceti-mi ca nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

seara buna fetelor!!!!

toma_lly bine ai venit in club....al celor care nu au nasi..ca nici noi nu stim pe cine sa punem...din gasca noastra de prieteni nici unu nu a facut pasul asta inca...deci ei ies din discutie..ramane sa ne discutam cu altii.

o sa fie distractiv dupa nunta noastra ca voi fii mai multe cupluri care ne vor pandii pentru postul de nasi...:D

acum mai am o dilema...mare cat casa:ce se intampla incazul unui deces inainte de nunta???vorbesc de o bunica care nu se simte tocmai bine.stie cineva??

pupici multi
kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Salutare miresici!
harnicute si dragute

Eu nu am mai avansat cu nimic in pregatiri dar sunt alaturi de voi ..

si cel mai tare ma bucur ca aici putem discuta orice pe aceasta tema...cu unele prietene deja nu mai imi vine nici sa deschid subiectul....oo mie de pareri, as putea spune si invidie si lista ar putea constinua...

ce avem in plan acum este bautura..in special taria pe care ne-am gindit sa incepem sa o luam

si ma tot gindesc daca sa ma duc la biserica sau nu -pentru rezervare..

si ma mai gindesc la ore ..ce ziceti de :
ora 12:00 - Casa de Casatorii

ora 17:00 - biserica

ora 19;00 - restaurant

avind in vedere ca la cununia civila mergem de la noi de acasa, iar apoi trebuie sa ma duc la mama sa ma imbrac, ca ma innebunit.

Voi ce parere aveti???

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Buna dimineatza miresici!
Sambata am fost la biserica ; ne-am "programat" si am dat si un avans.
Roxygeo, si noi am fixat restaurantul de la ora 19, biserica la 17 dar ma gandeam la starea civila sa mergem mai dimineata, pe la 10, ca sa am timp dupa aia cu machiajul, coafatul...si ce mai e... sa nu fiu tot pe fuga...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Sambata seara au venit finii la noi sa stabilim ce si cum...Ei vor face nunta pe 30.07.2005 la Student Club (sper sa tin minte corect!)in Studentesc. La biserica nu s-au gandit inca.
Sper sa fie frumos caci nu am fost niciodata acolo. Acum ne pregatim de nunti....
Sa imi spuns nasele ce am de facut :))))

Poze cu finii mei la sectiunea "diverse" :

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Miresele 2005

Andrei (fratele Ancai)+ Ramona ............ 5 Februarie 2005 - C-ta
Lua ..................................................... 5 Martie 2005
Zam ................................................... 21 Mai 2005
Degetzel ............................................. 28 Mai 2005
Moiraine7 ............................................ 4 Iunie 2005 - Hotel Caro
Lory04 .............................................. 4,11 Iunie 2005
Roxygeo .............................................. 5 Iunie 2005 - Bucuresti
Toma_lly ............................................ 11 Iunie 2005 - Bucuresti
Lavinia (prietena Ancai)+ Catalin ......... 11 Iunie 2005 - Colonade
Kopilash ............................................. 11 Iunie 2005 - Rest.Herastrau
Alexuta81 ................................ 25 Iunie 2005 - Club Residence, Biserica Visarion
A_N_N_E ............................................ 25 Iunie 2005
Pupezica .............................................. 2 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Alecsia ................................................. 2 Iulie 2005 - Bacau
Pufishor ................................................. 2 Iulie 2005 - Iasi
Andreea c ................................................. 2 Iulie 2005 - Yda Club
Alehiam .............................................. 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Bibyrox ............................................... 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Ellamiss ............................................... 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Misi ................................................... 16 Iulie 2005 - Restaurantul Picadilly (Buc.)
Ioana07 .............................................. 30 Iulie 2005
Vmariejeane ........................................ 30 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Nasa: Blanca000 ................................. 30 Iulie 2005 - Student Club
Flafi .................................................... 20 August 2005 - Casa Alba Baneasa
Musca tzetze ................................................. 20 August 2005
Creatza ............................................... 27 August 2005 - Mc'Monis Bucuresti
Niccostea .............................................. 4 Septembrie 2005

Pupici la miresici! Muahhhh!!!
Stiti ca va povesteam... Sambata i-am pregatit surpriza lui Iuby al meu, petrecerea surpriza. A iesit superb!!! Exact cum am planuit! Au venit toti prietenii si el era in pijama.. a ramas ! Nu-i venea sa creada. A fost atat de entuziasmat incat nici nu mai stia cum il cheama. Inainte de surpriza era agitat ca il pacalisem ca tb sa plecam la o petrecere si el vroia sa vada meciul... Dupa surpriza s-a dus sa se schimbe si il intreb: "Pai nu mai vrei sa te uiti la meci?" la care el "Da-l naibii de meci! da-mi sosete!" . A fost superb!! Mi-a spus ca i-am facut cel mai frumos cadou din viata lui! Sunt atat de multumitaaaaa Trebuia sa va povestesc si voua!

Ca sa revenim la "oile noastre" maine mergem sa mai vedem un restaurant. Sper sa ne hotaram odata ca atata ne-am sucit...

Pupici grasi

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

bibyrox La multi ani lu' iubi al tau! Sa cresteti mari si sa va bucurati unul de celalalt!

ioana07la ce biserica ati facut rezervari? si cat ati dat?
Eu nu am vesti, totul stagneaza!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Felicitari Bibyrox !! Ma bucur ca ti-a iesit surpriza asa cum ti-ai dorit! Eu weekend-ul asta am uitat de tot si de toate: servici, pregatiri pentru nunta, alte probleme. Am fost la munte cu iubirea mea si am petrecut 4 zile MINUNATE !!! A fost asa de "energizant" incat si acum mai zambesc!!

Va pupic pe toate si multa relaxare !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Va multumesc mult dragele mele! Flafi nu pot intra pe YM momentan!
Degetzel, wow! Felicitari! Unde ati fost? Vreau si eu sa-mi "incarc bateriile" !!!

Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Bibyrox felicitari pt petrecerea surpriza! Ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit
Flafi biserica se numeste Domnita Balasa. Am aflat despre ea tot de pe acest forum. In total ne costa 7 mil iar acum am dat un avans de 2 mil. Slujba va fi tinuta de 4 preoti si va fi si cor

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput