virusul hpv

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:


am si eu o intrebare.... acum 4 ani mi-au aparut condiloame. In urma controlului mi-a dat tratament o crema, iar daca nu dadea rezultate cauterizare... am inteles ca de la slabirea sistemului imunitar.
spre fericirea mea, au disparut, dar am inteles ca virusul ramane in organism toata viata.
eu ma tem in schimb pt bb... pt ca ne dorim f mult si nu stiu cum il poate afecta
se transmite la bb prin organismul mamei sau prin nastere naturala?
saru'mana

http://tt.lilypie.com/J17Cp3.png
http://lilypie.com/pic/070715/c36L.jpg
GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Sly,
Eu sunt in evidenta drei Tarlea si i-am spus ca mai iau si naturiste , echinaceea chiar dumneaei mi-a spus sa iau , iar despre celelalte mi-a spus ca rau nu au ce sa-mi faca , eventual doar bine.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Cred ca in decurs de o luna am aflat de trei bune prietene ca au acest virus. Eu inca nu stiu foarte multe despre HPV dar ce stiu de la o alta amica(care are acest virus de cel putin 3 ani , apropo acuma tre sa nasca) ca acest virus se ia doar prin contact sexual. Pe mine am intereseaza daca asa e?!!Am facut misto de toate trei si le-am intrebat daca si-au gasit amanti.Toate mi-au zis ca NU. Deci? Alta mi-a zis ca i s-a spus aici in State ca te nasti cu el.VA ROG MULT SPUNETI-MI CE STITI SI CUM TE PRICOPSESTI CU EL.
Multumesc ,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sly2007 spune:

Buna kamiska,

Astazi am fost si eu la control la dna doctor si din fericire este OK. Dupa testele imunohistochimice mi-a iesit CIN II. O sa mai merg la control dupa 3 luni. In ce priveste produsele naturiste am intrebat-o si eu si tot de echinaceea mi-a spus. A zis ca ar fi bine sa fac si spalaturi cu echinaceea o data pe saptamana. Nu stiu daca pentru spalaturi este mai indicat ceaiul sau solutie (am inteles ca exista si asa ceva). Tu ai facut spalaturi cu echinaceea?

Multumesc pentru raspuns, sper sa avem numai vesti bune in continuare,

sly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra83 spune:

Buna fetelor,
Am si o veste buna care ar putea sa va imbarbateze in lupta cu virusul acesta nesuferit
Am fost diagnosticata cu condiloame pe la inceputul primaverii acestui an, si am fost absolut devastata de stire.Am intrebat tot felul de lucruri aici pe site si multumesc inca o data persoanelor care mi-au rasp prompt si m-au ajuta.
Vestea buna ar fi ca am urmat tratament pentru candida si gardnrella si o data cu astea au disparut si condiloamele. La testul papanicolau nu imi iesise nimic ce ar fi putut arata ca as avea virusul activat in corp.
Urmeaza sa refac testul .Si vreau sa il fac si pe cel specific hpv-ului
Deci fetelor--capul sus ca vom rsi cu toatele sa scapam de asta
Mentionez ca pentru o luna am luat tratamente naturiste soc pt imunitate
Echinaceea- pastile si apoi am trecut la concentrat-3 pastile pe zi/ 20 pic pe zi
Spirulina-3 pe zi
Antioxidant =1 pe zi
Ulei de catina - 30 pic pe zi
Propolis- 30 pic pe zi
Picaturile le-am luat cu miere
Sa auzim numai de bine


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Sly,
eu am facut spalaturi cu marul lupui dar acum nu mai fac, uit recunosc si mai fac cam o data pe luna.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

kamiska tu ai mai gasit marul lupului pe piata , eu am cautat mult am vrut sa-i fac niste retete mamei si mi s-a spus ca s-a retras de pe piata ca au ajuns la concluzia ca este toxic.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquarelle spune:

Vin si eu aici cu o poveste care contine aceleasi 3 blestemate litere: HPV.
Dar inainte,trebuie sa va urez tuturor sanatate si rabdare in lupta zilnica cu virusul acesta.
Gasesc aici locul in care pot sa imi spun oful :sunt mama unei fete de 18 ani,infectata la primul contact din viata ei,putin peste 17 ani.Suntem din Bucuresti.
La primul control ginecologic al copilului meu,la sf lunii februarie anul acesta am avut un verdict care a cazut ca o secure : cateva formatiuni care indicau clar prezenta hpv.S-a facut atunci ,pe loc o tamponare locala, s-au vindecat rapid, s-a recoltat citologia, examenul bacteriologic.A iesit CII inflamator, nu s-a decelat prezenta virusului in PAP, asa ca am facut un tipaj viral : pozitiv pentru tulpinile 31,51,66 high risk.(cantacuzino)
La sfarsitul lunii iunie examenul colposcopic a evidentiat o rana pe col, s-a luat si o proba de tesut (pe viu!asa e normal?) pentru biopsie.Nu am intrat in posesia rezultatului scris, la telefon doar atat am intrebat :e ceva malign acolo si mi s-a raspuns ca nu.Urmeaza sa mergem luni sa vedem ce este scris pe buletinul de analiza.Dr care o urmareste (careia nu am nimic sa ii reprosez,dimpotriva ,s-a purtat exemplar) ne-a recomandat o interventie prin care sa extirpe acea parte din col cu rana (la telefon ne-a spus ca este si un condilom acolo ,desi la colposcopie nu mi-a spus nimic de el,poate s-a vazut in biopsie )Acea interventie ar trebui sa aiba loc saptamana urmatoare.
Am uitat sa precizez ca pe 11 iunie i-a fost administrat si prima doza de vaccin Gardasil,pentru ca ,pe parcursul vietii sa nu se suprainfecteze cu tulpinile 16,18 si celelalte 2 pentru care Gardasil asigura protectie.
Problema mea ca mama acum este urmatoarea : e bine sa fac acest pas fara sa mai iau si o alta opinie?Mentionez ca am incredere in d-na
dr (cfr 2 Mihalache),dar ma gandesc ca ,pentru linistea mea ,ar trebui sa consult un mare specialist in aceste probleme.Stiu ca "la pomul laudat...",dar abia acum,citind aici,am vazut ca sunt medici specializati in asemenea interventii.Nu stiu cat este de dificila aceasta interventie pentru un ginecolog-obstetrician, nu stiu mai nimic,decat ceea ce am citit.Pe de alta parte ,atat de mult a plans de durere la colposcopia aceea cand s-a recoltat pe viu tesut pt biopsie incat nu-mi doresc altceva decat sa gasesc cea mai buna si cea mai putin invaziva metoda pentru ea.
Credeti-ma ,pentru o mama este ,poate,chiar mai dificil decat pentru cel in cauza,ma doare ce are ea si ma doare in plus si neputinta mea de a lua asupra mea tot,numai ca ei sa ii fie bine...
Dati-mi un sfat ,va rog : sa pastrez medicul si sa o supun unui ERAD sau rezectie ,sa mai caut o opinie a unui dr specializat in colul uterin?Care doctor?Unde?
I-am spus copilului meu ca,indiferent ce ar presupune asta,impreuna vom reusi sa trecem peste toate si caut ajutor sa imi respect cum trebuie promisiunea!
Va multumesc si urez tuturor numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu123 spune:

Buna....sfatul meu ar fi sa consulti si un alt medic.
Mentiones ca am avut si eu de suferit de pe urma infectiei cu HPV si am fost f multumita de tratamentul primit la dr Badea de la clinica Micomi. Gasesti toate info pe site-ul lor micomi.ro

Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sly2007 spune:

Buna fetelor,
Spuneti-mi si mie cum ati reusit sa va mentineti optimismul din momentul in care ati aflat de infectarea cu HPV. Mie imi este tare greu. Desi acum ar trebui sa fiu un pic mai linistita pentru ca dupa ERAD dna doctor mi-a spus ca arata bine colul si ca urmeaza un nou control dupa 3 luni, sunt destul de nelinistita. Am impresia ca virusul isi poate face de cap si cine stie ce mai urmeaza. Nu stiu cat de eficiente sunt tratamentele (isoprinisine si naturistele), cum o sa reactioneze organismul meu etc. Voi cum faceti sa ramanti optimiste?

Mergi la inceput