virusul hpv

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra83 spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru raspunsuri.
Vestea proasta este ca m-au amanat cu colposcopia pana vinerea viitoare. Marti merg la medicul ginecolog pentru a-mi interpreta rezultatul.
Credeam ca la testul Papa Nicolau scrie mai pe intelesul tuturor daca virusul este sau nu pezent
Am facut rost si de ALDARA pentru a scapa de negii astia care ma terorizeaza psihicDar tratamentul e destul de costisitor si imi este frica ca o data inceput tratamentul nu imi vor ajunge pliculetele de crema
O sa va tin la curent cu interpretarea rezultatului
VA MULTUMESC INCA O DATA PENTRU RASPUNSURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Pentru a intelege care este diferenta intre citologie (Papanicolau) si testul HPV:

"Citologia este folosita pentru a descoperi orice modificare care poate sa apara la nivelul celulelor colului uterin prin examinarea acestora la microscop.
Testul HPV permite detectarea prezentei virusului HPV printr-o tehnologie de biologie moleculara, chiar înainte de aparitia unor anormalitati la nivelul celulelor sau tesutului colului uterin.
"

"Pentru ambele teste recoltarea se face cu o periuta speciala si este nedureroasa, practic insesizabila"

Informatiile sunt luate de pe site-ul de mai jos:
http://www.micomi.ro/info%20pacinte/cito%20si%20hpv/3/index.htm

Eu am facut acest test (220 RON), a iesit negativ (adica nu am acele tulpini "rele"), si medicul mi-a dat alta crema, in loc de Aldara. Nu stiu cat costa Aldara, dar crema pe care am folosit-o eu este cam 70RON. Intreaba medicul tau despre crema "Wartec". Tie medicul ti-a recomandat Aldara? Cel mai important este sa urmezi sfatul medicului, el stie cel mai bine ce ti se potriveste.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra83 spune:

Doctorul nu mi-a prescris inca niciun tratament. Maine merg sa desluseasca ceva din rezultate.De creama wartec nu am auzit, insa stiu din surse sigure ca Aldara este foarte buna. Am aflat si aici pe site ca este destul de eficienta. Partea buna este ca nu provoaca dureri atunci cand usuca condiloamele, cica actionand dn interior si ntralizand radacina condiloamelor. Partea cea mai proasta este ca nu se gaseste in Romania.Mie mi-a adus-o cineva din Italia unde costa in jur de 160 de ro. Sunt 12 pliculete care ajund pt o luna.Alta problema sete ca intr-o luna nu iti trec condiloamele,trec cam in 2-3 luni (crema actionand mai intai asupra radacinii)
Poate imi poti da mai multe informatii despre cum ai luptat tu contra virusului asta.
Iti multumesc Mult Irina pt raspunsurile tale prompte!!!!!
M-ai ajutat enorm!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Ma bucur mult de tot ca ti-am fost de ajutor .

Eu trebuie sa recunosc, nu am mai fost de vreo 6 luni la ginecolog, desi ar fi tebuit sa merg, sa vad cum se prezinta "situatia". Dar faptul ca testul a iesit negativ m-a linistit. O buna contributie la starea mea psihica a avut-o si dna doctor, care a stiut cum sa imi explice fenomenul astfel incat sa nu intru in panica.

Pe langa crema, am luat si 2 ture de Isoprinosine, pentru imunitate. Un lucru important de retinut este ca, daca organismul tau se simte bine si nu are lipsuri, atunci si virusul te lasa in pace. In momentul in care organismul este slabit, virusul profita de acest lucru si se dezvolta. Asa ca, in lupta cu acest virus, este foarte important sa ai grija de tine. Este ironic, dar pentru mine asta e cel mai greu lucru : sa nu ma stresez, sa dorm suficient, sa mananc sanatos, etc

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra83 spune:

Da ai perfecta dreptate Irina.
Am fost la medicul ginecolog si a ramas surprins cand a citit rezultatul pentru ca in afara de candidoza pe care o am si mi-a mai zis ceva de gardenerella nu a iesit nimic afara din comun. Astea mi-au iesit la testul de secretie. Mi-a zis ca dupa cum se prezinta Papanicolau colul m arata "foarte bine". Mi-a dat un tratament pt secretie, si a zis ca oricum sa fac o colposcopie. Mi-a mai zis ca virusul hpv nu este, oricum, punctul lui forte, astfel ca nu stia nimic de crema de care mi-ai zis tu.mi-a mai zis ca daca nu au iesit niste celule....hm nu-mi mai aduc aminte acum bine cum se numeau(koilocite, cred), anormale, virusul nu este acela care provoaca cancerul de col.
Oricum voi face si testul HPV.
Mi-a mai zis ca a mai avut o pacienta care s-a tratat cu Aldara dar cica crema nu a avut niciun efect asupra condiloamelor, ceea ce m-a cam inspaimantat pt ca imi pusesem o mare speranta in crema asta..
Poate imi poti da mai multe informatii despre crema aceasta.
Am sunat si la clinica unde ai fost tu si m-au programat in IULIE.....DEZAMAGITOR
Iti MULTUMESC INCA O DATA FOARTE MULT PT TIMPUL PE CARE L_AI ACORDAT raspunsurilor intrebarilor mele!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

fetele va rog mult sa-mi scrieti si mie adresa unui cabinet bun si serios din buc.vreu sa-mi fac pap si adn -hpv si nu stiu unde .
multumeeeeesc!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Stiu, e foarte aglomerat la clinica Micomi, dar dna doctor de acolo e specialista in probleme ale colului. Sa o intrebi pe dumneaei de crema Wartec, pentru ca ea mi-a recomandat-o. Oricum, tratament iti va da abia dupa rezultatul HPV, care dureaza vreo 2 saptamani... Sper ca dupa colposcopie si test HPV sa te linistesti .

Pentru Livia: clinica Micomi, Str. Alizeului Nr. 44A

Tel./Fax: (+40) 021 / 637 25 27

Tel. mobile: 0788 / 143 931 - 932 - 933

e o harta aici: http://www.micomi.ro/contact/index%20contact.htm


Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

am sunat si nu pot primi o programare decat in iunie...eu stau doar 2-3 sapt....trebuie sa gasesc si alte cabinete ginecologice care sa ma ia,de ex.sapt.viitoare!...

multumesc mult pt.ajutor!

pupici




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Pt. HPV pe mine m-a trimis ginecologul la Medlife, in Calea Grivitei. Si m-am programat azi pt. marti.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

ti-am trimis un mail ...poti sa-mi dai nr.tau(daca vrei) de tel.ca sa te sun acum si sa te mai intrb cate ceva?

puuup

Mergi la inceput