VA ROG,AJUTATI-MA!!!

VA ROG,AJUTATI-MA!!! | Autor: sandy

Link direct la acest mesaj


Sunt disperata,.....Cu ceva timp in urma am descoperit ca imi iese dintr-un san,un lichid galbui......Nu imi iese mult;cat o jumatate de bob de orez,....doar cand apas.....
Are cineva idee de ce mi se intampla.....
Va rog din suflet,ajutati-ma!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Nu te alarma! si mie m-i s-a intimplat in trecut si nu a fost nimic serios.Oricum,pentru liniste ta sufleteasca,poti apela si la un medic.
BINE AI VENIT IN MIJLOCUL NOSTRU!

Theodora, Alexandros, Yannis(9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

... esti insarcinata?...

@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)

"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy spune:

Nu,nu sunt isarcinata.....si,tocmai pt.ca deocamdata nu am posibilitatea de a merge la un specialist ma innebuneste....
Locuiesc de putina vreme intr-un satuc din Spania si din cauza faptului ca inca nu am toate actele in regula nu am un medic....
Deocamdata,multumesc pt.sfaturi!!!!!
Nu va puteti imagina cat inseamna pt.mine.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Draga Sandy,

Nu te speria, nu poate fi nimic grav.
Daca erai insarcinata, acesta putea fi colostrum, adica primul lichid de dinaintea laptelui, care poate sa apara spre sfirsitul sarcinii.

Dar eu stiu ca se poate intimpla asta chiar si fara sa fii insarcinata si am auzit chiar de cazuri de fete/femei care aveau pur si simplu lapte fara sa aibe copii.

Este mai rar, dar se poate intimpla.
Altceva nu vad ce ar putea fi...

Nu te doare, nu?...



@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)

"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

O prietena a avut problema asta... chiar uda tricoul cu laptic, nu foarte mult, putinel, insa totusi e neplacut si te cam ingrijorezi. A fost la Dr si i-a spus ca e ceva hormonal, i-a dat si un tratament si s-a rezolvat! Eu am avut probleme ca-mi curgea un san, chiar dupa aproape 1 an de cand nu mai alaptasem. Dr mi-a explicat atunci ca nu e grav, mi-a dat sa iau un medicament care mi-a dat reactii adverse foarte mari si l-am intrerupt... dar, mai ales, mi-a spus sa nu mai stimulez sanul, sa verific daca mai curge sau nu, pt ca va curge chiar din cauza asta! Cica glandele mamare sunt sensibile si la stimulare, si ca s-a descoperit ca, daca tot mulgi sanul unei femei negravide/nelauze, dupa 2-3 zile va incepe sa secrete lapte! Asa ca l-am ascultat, si s-a rezolvat de la sine!
In concluzie, nu-ti mai face probleme, oricum medicamentele cu hormoni nu sunt chiar asa bune... si daca nu ajungi la Dr inca cateva luni, nu-i nimic!

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Poate fi o dereglare hormonala, data de tiroida pe fond de stres, schimbare de "mediu" etc, daca vezi ca nu dispare de la sine in doua trei luni, incearca sa consulti un dr. endocrinolog care-ti va da tratament hormonal, pina atunci produsele pe baza de soia, ceaiurile de cretisoara, coada soricelului, si multa liniste sufleteasca te vor ajuta. Sanatate multa si bafta.
Anto&Sebi

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Draga Sandy,nu te speria,sigur ca nu e nimic grav.Eu locuiesc la fel ca si tine ,in Spania,iar spaniolii sunt oameni amabili.Cu siguranta,va exista cineva pe acolo sa-ti dea o mana de ajutor.Curaj!Iti trimit o imbratisare,Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au dat cate un sfat,....
Fetelor,sunteti......SUPER!!!
Va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Si mie mi se intimpla la fel dar nu mi-am facut niciodata griji din pricina asta.N-am fost niciodata insarcinata.NU ai absolut nimic, fii fara grija( daca nu mai ai si alte probleme legate de asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am hormonul prolactina marit si doctorii ma intreaba cel mai adesea daca am vreo secretie lactata (nu am si secretie). Nu am ramas niciodata insarcinata. Oricum daca ai posibilitatea fa analiza pentru prolactina.



Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput