Telefon de amenintare?

Telefon de amenintare? | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

In urma celor scrise de mine la " Atentie la gradinitele pe care le alegeti" si " Reclama negativa ?" am primit un telefon de amenintare.
Eu am dat pe PM numele gradinitei la 4 persoane care mi l-au cerut.
Stiam ca ei intra pe acest forum si isi fac reclama mascata, asa ca ori unul din ei este logat cu un nume din cele 4 carora le-am trimis PM, ori s-au recunoscut chiar din primul mesaj.
La sfatul unei persoane cu functie importanta in MI ( care am norocul sa fie tatal celui mai bun prieten al sotului ) cele 4 persoane care mi-au cerut PM vor fi monitorizate, la fel si adresa mea de mail, iar convorbirile mele atat pe fix cat si pe mobil, vor fi inregistrate.
Deocamdata atat.
Vom mai vedea.
Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Mie personal imi vine sa ma ciupesc,exista oameni in stare de asa ceva? daca da, inseamna ca au ceva important de pierdut, ca s-au simtit lezati!
pe de alta parte, din proprie experienta stiu ce clica este in invatamintul preuniversitar, am avut probleme anul trecut cu gradinita si greu de tot am gasit intelegere la inspectorat dupa multe insistente si controale.

M.

(n-am citit topicurile pt k noi sintem in clasa I dar voi citi acum sa vad despre ce e vorba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artlover spune:

Numai in Romania se poate intampla o asemenea magarie!

Tu ti-ai facut datoria morala, ca om. Dar ei sunt niste oameni slabi si e chiar pacat ca nici acum, cand au citit parerile atator parinti nu isi dau seama de greseala facuta.

Nu isi dau seama ca trebuie sa-si schimbe atitudinea intr-una pozitiva fata de copii, nu sa-si orienteze nervii asupra ta si in continuare si asupra lor.

Dar comportamentul lor nu dovedeste decat valoare lor ca oameni...adica non-valoarea.

Ai grija ce faci si sper doar sa nu regreti gestul omenesc pe care l-ai facut.Sa ne scrii ce s-a mai intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

acum ma intelegeti? am fost acuzata, dar numai eu stiu cate amenintari am primit...
cei de care povesteam eu au muuuuulte relatii sus puse...
oricum, eu una m-am saturat sa suspectez pe oricine ma suna, imi scrie sau se apropie de mine si de fiica mea pe strada sau in parc.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nu inteleg de ce toate cele 4 persoane trebuie monitorizate. Nu mi se pare corect. Nu era mai simplu sa se compare IP-ul gradinitei care-si face reclama cu IP-urile personelor care ti-au cerut informatiile? Si cat de legala este treaba asta? Ei bine, eu sunt una dintre persoanele care te-au intrebat care este gradinita respectiva si ceea ce se intampla nu mi se pare corect! Nu cred ca parintii ti-au cerut detalii, numai ca sa-ti dea telefoane de amenintare, ci pur si simplu din dorinta de a-si proteja copiii. Bine ca am ajuns in vizorul politiei, pentru informatia care am primit-o! Mai bine monitorizau personalul gradinitei!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

te rog sa ne anunti si pe noi - ii vom identifica dupa IP si ii vom da pe mana politiei.





Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Imi pare rau pt cele 4 persoane daca sunt de buna credinta si se simt lezate, dar aceasta " monitorizare " nu le afecteaza cu nimic.Trebuie eliminate, rand pe rand, persoanele de buna credinta de pe lista suspectilor pana se ajunge la cine trebuie.
Va mai tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Doamne Anculina,

mi se face rau numai cand ma gandesc.
ce fel de oameni sunt acestia?
cum ii poti numi?

BRAVO.

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Mesaj pt : Va scriu pe e-mail.
Mesaj pt patronul gradinitei : Brrrr!!!
Mesaj pt directoarea gradinitei:De ce nu ramai tu insarcinata,apoi sa treci printr-o nastere, sa nasti un copil,sa il ingrijesti ca pe ochii din cap zi de zi si apoi, cand vine vremea sa mearga la gradinita, sa il dai pe mana unor inconstienti care habar nu au ce inseamna de fapt sa porti o sarcina, sa nasti, sa ai un copil ?
Ceea ce am scris eu in " Reclama negativa ? " reprezinta parerea mea despre gradinita voastra. Mi-am exprimat-o aici asa cum toata lumea isi spune parerea aici - pozitiva sau negativa - despre doctorii cu care au nascut, bonele pe care le-au avut, gradinitele unde au copii, sefii pe care ii au, etc. Asta e !Nu va place ? Schimbati ceva la voi!
In leg. cu amenintarea, ne-am documentat si sub protectia si indrumarea unor specialisti, va transmit urmatorul mesaj :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Anculina esti o scumpa!Nu uita ca nu esti singura,ne ai pe noi familia DC,ai alaturi de tine o multime de copii si pe langa asta datorita tie alti copii nu sufera in acele locuri pe care "unii" le numesc "gradinite"!
Nu te lasa amenintata,daca ai mail-urile nu le sterge , daca te mai ameninta da-i pe mana politiei,mai fa si scandal la ziar sau televiziune sa vedem atunci ce mai zic "Domnii"!
Asa ceva este inadmisibil!
Tine-ne la curent!Te pupam!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmiliaS spune:


HA! HA! HA! Final de comedie!

Permiteti-mi, pentru inceput, o mare repriza de ras sanatos pentru magnifica reprezentatie de ridicol si penibil pe care a sustinut-o madam Anculina, incepand cu subiectul "Antireclama?" si perseverand in "Telefon de amenintare?" (ca in "D-le doctor, sufar de incertitudine! Sau nu?!")

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat rabdarea de a o lasa sa se desfasoare in plinatatea "bunavointei" ei de a ne "informa" in legatura cu situatia institutiei pe care o conduc, ca demult n-am mai ras asa bine!

A meritat s-astept ca sa asist la propria-i demascare (de felul : " te rog, da-ti masca jos si da-mi curu' inapoi!...").

Care va sa zica: acuzele ca gradinita nu are autorizatie de functionare si ca angajatii nu au carte de munca se transforma in "doar parerea mea" si fiorosul telefon de amenintare se dovedeste a fi fost o politicoasa anuntare ca acest conflict se va rezolva in instanta (proba la dosar, de altfel, deoarece acest mesaj s-a concretizat intr-un sms, madam Anculina neavand bunul simt sa ne raspunda la telefon).
Aplauze, va rugam!
Mai mare rasul!...
Asta da depresie postnatala!(si nu poate fi scuza in instanta!)

Precum ti-am mai spus de nenumarate ori, faptul ca nu te-am angajat in institutia noastra n-a fost nimic personal; se datoreaza doar faptului ca nu ai studii de specialitate(jumatatile de facultate nu se iau in calcul la angajare, nici macar din prietenie).

Nu ti-am raspuns la mail-urile de impacare ("periere" ,am realizat mai tarziu), trimise in urma cu o luna,(inca o proba la dosar)deoarece mi le-ai trimis in numele fetitei tale de nici cinci luni pe-atunci, care nu-si avea locul si sensul in polemica noastra. Lasitatea asta de a te folosi de copil ca sa-ti rezolvi frustrarile m-a oripilat de-a dreptul!
N-a functionat astfel, ai mers mai departe, cu mizeria facuta pe acest site.
Ei, bine, n-a functionat nici de data asta! Frustrarile au ramas si te-ai ales si cu un proces.
Acrii-s strugurii, nu?
Vorba "patronului" : "Esti degeaba!"

Iti recomand calduros, frustrata prietena, sa lasi deoparte specialistii sub protectia carora ai incercat sa mai dregi busuiocul ca oricum ai sfeclit-o urat de tot de data asta - si sa consulti un psiholog. Eu, una, m-am saturat de psihozele tale!

Prietenilor acestui forum le reamintesc, cu ocazia asta, o vorba adevarata din batrani: "Fereste-ma, Doamne, de prieteni ca de dusmani ma feresc singur!"


Emilia

Mergi la inceput