M-am hotarat.....adoptie(partea a 6-a)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

avand in vedere faptul ca exista un contract pe 20 de ani, nu cred ca exista nici o problema, nu am avut astfel de situatii; in ceea ce priveste serviciul poti cere o recomandare de la vechiul serviciu, iar in situatia in care vei adopta vei beneficia de toate drepturile, inclusiv cic copil, adica suma fixata de guvern. deci schimbarea serviciului nu este un impediment! este hotararea ta!
in lege nu sunt precizate exact sumele, veniturile pe care trebuie sa le aiba adoptatorul, sau proprietatile ci trebuie "evaluate garantiile morale si conditiile materiale ale adoptatorului/ familiei adoptatoare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Bun venit noilor mamici adoptatoare!!!


Mai stiti ceva de Rozi?


Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Xerxe, in legatura cu subiectul de a-i spune copilului ca este adopat: eu particip la un curs organizat de fundatia romana-americana prin care am adoptat baiatul si care se numeste "Cum sa devenim parinti mai buni?". Este foarte interesant. Discutam despre acest aspect si concluzia generala la care am ajuns: este important sa-i spui copilului cat se poate de mic ca este adoptat.Bineinteles cum ii spui acest lucru? Ei ne invata acest lucru si chiar o sa primim brosuri cu subiectul acesta . O sa va dau detalii daca sunteti interesate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

stef, cred ca vorbesti de Holt Romania. au facut si cursuri pentru persoanele care lucreaza in protectia copilului, la care am participat si eu. sunt foarte documentati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Continuati va rog www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36035" target="_blank">aici

Pozele noastre

Mergi la inceput