O idee in loc de bona.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Aici o astfel de mamica se numeste "Tagesmutter" - mama in timpul zilei. La mine nu se pune problema sa apelez la asa ceva, am posibilitatea sa stau acasa cu copilul. Aceasta forma de ingrijire si supraveghere a copilului o vad ca pe o alternativa numai la cresa. In nici un caz nu cred ca poate inlocui gradinita, oricat de scumpa ar fi ea... Acolo, sub indrumarea educatorilor, cadre specializate, are loc adevarata integrare a copilului in colectivitate. Pentru socializare inainte de varsta gradinitei exista si grupe de joaca unde mai multe mamici isi aduc copiii (ebelusi si pana la cca 2 ani) ca sa se joace impreuna. Copiii mai mari- de la 2 la 3 ani pot merge la o grupa pregatitoare pentru gradinita unde raman 2-3 ore sub supravegherea unei educatoare si a unei mamici (la mamici se face cu randul). Dupa ce implineste copilul 2 ani o sa-l duc la asa ceva, mi se pare o initiativa foarte buna.


Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Ana, incerc sa-ti gasesc. Dau acum un search si iti trimit PM.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)


http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Ana, m-am uitat pe marktplaats, dar nu pra am gasit. daca vrei, intra tu periodic, la Kinderen/Speelgoed, iar apoi la Oppas. Alege zona si cauta. Mai poti gasi si in ziarul local, Aceste mamici sunt sub denumirea de Oppasmoeder.




Ancuta & Martijn, (24.10.2003)


http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ana, intreaba si la Primarie, poate stiu acolo, aici asa se procedeaza, suntem toate trecute pe o lista (numele, adresa, telefonul si numarul de locuri disponibile) iar parintii cind au nevoie cer lista din localitatea lor la primarie sau la serviciile PMI.

Bafta!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput