si noi cautam bona in sec 4!

si noi cautam bona in sec 4! | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

dormi sa cautam pe cineva care sa aiba grija de alexandra cand eu voi incepe serviciul.as vrea sa incepem cu cateva ore pe zi de stat impreuna,apoi eu sa maiplec din cand in cand oferindu-i copilului ocazia sa se acomodeze cu doamna.nu stiu ce alte conditii sa dau.in principiu imi doresc din tot sufletul sa fie o persoana care sa o indrageasca pe cea mica...de unde incep sa caut?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Draga Alexandra,
Adineauri am auzit la radio (este o emisiune cu anunturi) ca o doamna, din sectorul 4, cauta de lucru - supravegheat copil prescolar. Am notat numarul de telefon, este 6852866 Cornelia.
Suna, poate... cine stie ??
Este foarte greu de gasit cineva, iti spun din proprie experienta, eu am intrebat vreo 3 luni in dreapta si in stanga, si nu s-a oferit nimeni! Toata lumea plange ca nu are bani, ca nu au servici, ca la o anumita varsta nu ii mai angajeaza nimeni etc. dar cand chiar cauti pe cineva nu gasesti !! Pana la urma am avut noroc cu o vecina care mi-a recomandat pe cineva. Eu am inceput in iulie serviciul (Cristi avea atunci 1 an si 4 luni) dar bona a venit cu vreo 2 luni mai devreme. Se descurca bine, eu sant multumita. Sper sa ai si tu noroc !
Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Depinde pe unde stai, eu cunosc pe cineva care sta in Tineretului si care ar dori sa aiba grija de un copil. Este o persaona tanara (45 ani) si de mare incredere. Este calma si prietenoasa. Daca te intereseaza o pot aborda. Suna-ma la 0722576522.

Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

cunosc si eu pe cineva..
daca te intereseaza, da-mi un mail la lucasmamy@yahoo.com si iti dau mai multe detalii
pupici
e vorba de o fata in jur de 25 de ani si care sta in tineretului


Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput