Ce sa fac?

Ce sa fac? | Autor: Samsara

Link direct la acest mesaj

Nu mai stiu ce sa fac? Ajutati-ma! Sa va spun care-i treaba. E vorba despre relatia mea cu sotul meu. Ne-am casatorit acum doi ani si ceva dupa o convietuire de cca 1 an. Atunci totul era ok si faceam ca oamenii normali, adica destul de des si frumos. Dupa ce ne-am casatorit lucrurile s-au schimbat astfel ca noi cam de doua ori pe luna fara sa exagerez cu nimic si atunci pentru ca insistam eu. Sa nu credeti ca n-am incercat sa vorbesc cu el sa-l stimulez cu diverse metode . Replica lui este ca munceste toata ziua ca sa ma intretina pe mine si pe si ca e prea obosit ca sa se mai gandeasca si la . Si de cele mai multe ori sfarseam prin a ajunge la concluzia ca eu sunt obsedata si neintelegatoare. Sunt convinsa ca ma iubeste, aproape sigura ca nu are pe altcineva si nici incapabil nu este. ......si totusi cum e posibil ca un om sa nu-si doreasca sotia? M-are minune si existenta copilului nostru. Nu va mai spun ca in timpul sarcinii n-am mai facut nimic.
Atata timp nu am vrut sa recunosc ca avem o problema pana am citit pe forum ce soti aveti voi (amanti perfecti). Vreau sa rezolv cumva problema si sa-mi spuneti ce parere aveti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

O, Doamne!
De ce nu vrei sa recunosti ca ai doi copii-unul mare si unul mic! Cu cel mic te descurci cum crezi tu ca e mai bine, cu cel mare-i baiul! E pur si simplu coplesit de sarcina lui de tata in primul rind,nu vrea sa recunoasca dar sint sigura ca e stresat de noul statut de cap de familie si tata. Sfatul meu este sa-l lasi pe el sa vina la tine cind va simti ca este pregatit sa-ti impartaseasca problemele ce-l framinta. Daca incerci sa-l descosi nu faci decit sa-l iriti. In ce priveste sexul, atita timp cit simti ca nu are pe altcineva, fa o pauza -poate este pur si simplu epuizat si nu are nici un rost sa-ti pui toata artileria grea pe el. Va veni momentul sa te caute si "regasirea" va fi de vis! Crede-ma si incearca!
Cit despre sotii altora, e ca treaba cu salariul - tot timpul ai impresia ca ceilalti cistiga mai mult ca tine! Nu dispera!

dodo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Draga Samsara, (hihihi, asta a fost si parfumul meu o perioada indelungata... acum am schimbat cu First )

Nu te mai stresa cu atitea ginduri...
Sa stii ca nici eu cu sotul meu... nu mai dormim impreuna. Si asta nu pentru ca am avea probleme, dar nu prea ne lasa... Cind ne spunem, gata, acum doarme... hop, se trezeste prichindica si incepe sa plinga .
Noaptea de abia reusesc sa o adorm... si oricum picam amindoi lati de oboseala... Si uite asa, in fiecare zi.
Si sotul meu ma iubeste foarte mult si n-are pe nimeni altcineva, iar eu nici atit. Si el e putin stresat, un bebe nou, responsabilitati, griji... Sunt sigura ca toate astea or sa treaca...
Lasa lucrurile sa decurga natural... totul va fi bine, ai sa vezi!




UN AN NOU FERICIT!!!
@+...

Otilia & La Adelita (6 luni raspoimiine!...)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara spune:

Nu cred ca m-ati inteles.....copilul n-are nici o legatura .....sau e o noua scuza pentru refuz chiar mai puternica.
Multumesc pentru incurajari dar eu chiar cred ca e un lucru serios pe care n-am avut curaj sa-l discut cu nimeni altcineva. Stiti voi ...pe dinafara parem cuplul perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

...
Sarbatori fericite!
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara spune:

Nu stiu exact ce ne facem dar stiu ca macar nu sunt singura. Oricum nu mai puteam tine in mine si vad ca fetele au cam ramas fara replica. Poate luam legatura sa mai ne plangem sau sa ne incurajam reciproc. Cred ca tu intelegi cel mai bine prin ce trec.
Cu drag,S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Samsara,eu nu cred ca cel mic e de vina.Al meu avea chef si cind am fost gravida ,aveam greturi si,amsi cu o zi inainte sa nasc,iar acum e la fel ca inainte chiar daca eu citeodata sint prea obosita pentru.Un copil nu poate sa strice relatia dintre soti,eventual sa o intareasca.Parerea mea!
Acum tu poti decide ce si cum,pentru ca il cunosti mai bine decit mine pe sotul tau.Nu vreau sa te descurajez dar ceva scirtîie si ar trebui sa descoperi cit mai repede ce anume,nu cumva apoi sa fie prea tîrziu.

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Eu cred ca asa este felul sotului tau.
Dupa cat ai povestit tu, eu nu cred ca esti de vina nici tu , nici copilul si nici munca.
Daca ati avut discutii deschise prin care ti-ai exprimat nemultumirea iar el dupa aceea nu a reactionat in nici un fel, daca situatia aceasta persista de ani de zile, inseamna ca face parte din categoria barbatilor al carui apetit sexual scade cu trecerea timpului si din pacate eu personal nu pot sa te incurajez ca vor veni vremuri mai bune. Singura solutie este sa iti schimbi ritmul sexual dupa el daca nu vrei sa suferi si sa iti faci viata un calvar. Cu sacaiala si apropouri nu faci decat rau in cazul acesta.
Imi pare rau ca te afli intr-o astfel de situatie dar convingerea mea asta este.

ponici daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

buna,

hai sa-ti spun ce mi-a spus mie medicul meu de familie, care a stat multi ani in Japonia si practica acupunctura. Dupa ce l-a consultat pe sotul meu, pentru o cu totul alta problema, mi-a spus ca scaderea libidoului se produce din cauza rinichilor care fie sunt bolnavi fie sunt mai lenesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara spune:

Mariana, s-ar putea sa ai dreptate, el chiar a suferit cu rinichii. Oare ar fi bine sa-l duc la acupunctura? In cazul asta ar trebui sa tratam rinichii sau apetitul sexual? Dar cred ca asta vorbesc cu medicul. Multumesc pentru sugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octavia spune:

Dragele mele,cred ca in astfel de probleme e bun si sfatul unui specialist.E cam dificil sa-ti iei sotul de mana si sa mergi cu el la medic, dar acum exista psiho-sexologi pe internet. Nu stiu Samsara daca l-ai vazut pe Bebe Mihaescu la TV, e un dragut . Are site la adresa www.psihosex.ro .Acolo poti sa citesti articole pe aceasta tema si sa ii pui lui intrebari.Exista si un forum cu sute de mesaje.
Pa!Sper sa se rezolve lucrurile cat mai repede.

octavia

Mergi la inceput