Rosu in gat.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Si a mea are rosu in gat si nu are decat 4 luni. In parc am auzit de la o mamica( careia copilul i-a facut din 3 in 3 saptamani rosu in gat, timp de 3 ani) ca l-a tratat cu homeopate. Si eu i-am dat pana acum de 4 ori antibiotic si vreau sa ii fac exudat saptamana viitoare, apoi sa ma duc la un pediatru homeopat pe care mi la recomandat mamica aceea. Am auzit ca sunt f. bune remediile homeopate, dar nu stiu daca se pot da la copii pana in 1 an.
Multa sanatate!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

Baietelul meu de 9 luni are rosu in gat de cateva zile;nu a facut febra decat un pic,un 37,3;putin mucisori,putina tuse;dr mi-a recomandat antibiotic,dar nu vreau sa ii dau.Ii dau doar picaturi Ambroxol.acum ma gandesc totusi ca daca nu ii trece ce sa fac?trece de la sine,cum zicea o mamica?el ste alaptat la san,ma gandesc ca e mai rezistent.Ce remedii in afara de anti mai stiti? homeopatia e ok pt copiii de pana la 1 an?el acum e voios,nu are febra desi ii iese al doilea dintisor,mai tuseste din cand in cand,dar rar... ce sa fac?

Camelia

http://www.babiesonline.com/babies/r/raducosmin/

http://community.webshots.com/user/motancea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

Iarta-ma Iselin ca n-am raspuns...
Eu ii dau Formula IV 1/zi si Carotenoid Complex 1/zi timp de 3 luni. Pentru ca e in crestere ii mai dau si o pastila de Cal-Mag organic (adica calciu obtinut din coaja de ou, fara dolomita sau faina de oase care sa determine depunerea haotica a Calciului). Baietelul meu are 5 ani si jumatate, dar tratamentul l-am inceput de la 3 ani si 2 luni(o data pe an, inainte de anotimpul rece, inainte de gradinita). Fetita mea (aproape 11 luni) ia alternativ 1 Carotenoid o zi, apoi 1 Formula IV cealalta zi, tot 3 luni. Eu le iau direct de la dr-ita mea, dar le-am gasit si la o farmacie pe langa Podul Baneasa (se ajunge cu tramvaiul 5). Scrie-mi PM si iti fac rost de adresa exacta sau daca vrei iti las numarul de telefon de la cabinetul dr-itei mele.
Inca odata iertare ca n-am scris pana acum.

Mergi la inceput