Prima zi de gradinita...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BFL spune:

Ehehei dragii mosului,tocmai am venit de la gradinita,unde,Matei(de 2 ani si 8 luni)a ramas peste zi!
Surprinzator,fata de tot ce am aflat de la voi,a reactionat fffff bine!!
Cand i-am spus sa spuna "la revedere!" s-a scartait ca mai vrea sa stea sa se joace."Motanul" credea ca trebuie sa plece si sa salute copiii.A fost multumit ca va ramane in continuare la joaca.Sper ca totul sa fi fost in regula si dupa plecarea noastra de acolo.
Oricum,in perioada de acomodare va merge la gradinita(serviciul lui)pana la ora 12(adica vreo 3-4 ore).
Daca totul va fi ok,il vom lasa pana unul dintre noi "scapa" de la munca.
Deocamdata,a fost nevoie de sapun lichid,prosop,servetele,hartie igienica,pijama,papucei,si un rand de schimburi.Trebuie sa ducem si niste antitermice.
Am platit 1.290.000 lei/luna(gradinita de stat-saptamanala).
Inca nu stim nimic de rechizite,dar stim ca il putem lua acasa la orice ora.
Va doresc BAFTA tuturor,si nu cedati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Noi am inceput cu stangu'!
De fapt nu numai noi, ci toata grupa mica pentru ca avem, se pare, o educatoare plina de "entuziasm" care a venit la ... 9.30 (in prima zi !!!), cand evident copii nu mai aveau chef de nimic (dupa o ora, o ora si ceva de asteptare ).
Nu pot sa va descriu urletele care se auzeau din clasa dupa ce noi, parintii am iesit si ei au ramas singuri. Dupa cca. 10 minute era liniste asa ca ne-am luat inima in dinti si ne-am carabanit.
Speram din tot sufletul ca Toma sa nu ramana cu o amintire sinistra despre prima zi de gradinita si sa-si recapete elanul cu care pornise dis-de-dimineata catre "serviciul" lui.
Succes tuturor si sa nu aveti parte de asa ceva !

vlad
ps.am avut "o mica discutie" si cu educatoarea cea minunata si cu directoarea gradinitei
pps.Sper ca prima si ultima de acest gen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami si george spune:

salut,sunt mami si george.azi am o saptamana de gradinita.am un an si zece luni si am stat din prima zi fara mami ,tati si bona.dar , am racit.totusi , astazi tot am plecat voiniceste spre copii.va urez succes tuturor care incepeti .....pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Noi am inceput cu stangu'!
De fapt nu numai noi, ci toata grupa mica pentru ca avem, se pare, o educatoare plina de "entuziasm" care a venit la ... 9.30 (in prima zi !!!), cand evident copii nu mai aveau chef de nimic (dupa o ora, o ora si ceva de asteptare ).





Sa fie vorba de aceeasi gradinita? Ca si noi am patit la fel.
Doar ca David a fost singurul copil care nu a plans, asa ca am plecat mai "linistita". Am fost pe la ora 12 si erau toti veseli si se jucau, fara plansete.
Astept sa vad cum va fi cand il voi lua, dar mai ales daca va mai vrea sa mearga si maine.

Succes tuturor!


Andreea & David (07.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dee-Dee spune:

Felicitari pentru Matei si George, voinici in toata regula!
Curaj celorlalti parinti, trecem noi si peste asta, nu? Sper!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajax spune:

Buna fetelor,

Din pacate la noi "nenorocirea este cat casa". Baietelul meu de 3 ani si 2 saptamani a fost astazi a 4 a zi la gradi cu program scurt si plangem in continuare de mama focului. In prima zi a plans toata ziua, apoi numai pret de 10 minute dupa plecarea mea dupa care spun educatoarele ca este activ si se descurca foarte bine la toate activitatile. E drept cand ma duc la pranz dupa el il gasesc bine, vesel imi povesteste impreuna cu educatoarea ce au facut, ce a mancat etc. promite la plecare ca vine si maine si ca nu va mai plange, dar a doua zi de dimineata inca de acasa incepe cosmarul. Si nu e vorba numai ca plange dar cate imi zice: mami te iubesc, mami nu ma parasiiii...., mami iti promit ca o sa fiu cel mai cuminte, mami ia-ma cu tine la birou ca te astept cuminte in masina si cate si mai cate. Iar eu plec de acolo si mai plansa ca el si toata dimineata am in cap vorbele lui si manutele intinse spre mine si abia astept sa vina ora pranzului sa dau ochii cu el parca ne-am fi despartit de o luna. Apropo cu lasatul treptat se pare ca nu este o idee prea buna. Eu am incercat la inceput asa desi am fost sfatuita de cei de la gradi ca nu e bine pentru ca copilul va percepe gradinita ca un loc in care merge si ramane impreuna cu mami iar intr-o buna zi cand mami nu va mai ramane........ Of! sper sa se acomodoze si micutul meu in 1-2 saptamani ca eu nu mai sunt buna de nimic toata dimineata. M-am gandit de maine sa il trimit cu tati poate va functiona mai bine .....desi si de tati e foarte atasat.

O sa va mai scriu daca evoluam in directia cea buna.

Cristina si Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Buna Zulu...
Vreau sa-ti spun ca , copii nostrii sunt la aceiasi grupa...la gradi..:))...la D-na Vornicu...

Vlad...primele zile nu a plans...dar acum..este din ce in ce mai rau...

de mancat mananca..doarme...dar plange...:((...
Azi..le-am facut ecusone la toti...:))...asa am si recunoscu numele fetelor tale...

te pup si multa bafta,,,
mai vorbim,,,

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BFL spune:

Am trecut cu bine de prima zi!
"Motanul" a fost cuminte.
Recunosc ca pe la ora 12 am "evadat" de la serviciu si am plecat in tromba spre gradinita!
Bunica ajunsese deja,si pentru ca era totul okl-a lasat si la masa de pranz.
Educatoarea a spus ca s-a descurcat de minune pt varsta lui.
Deocamdata va dormi acasa dupa amiaza.
Suntem tare mandri de el.
Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ieri am fost la gardinita si am aflat cu stupoare ca sunt 32 de copii in grupa.Va dati seama cum se pot ocupa de toti 32?Nu stiu unde vor incape toti pt ca patuturi sunt mai putine.Am l;uat lista de rechizite...nu sunt prea multe dar nici caiete speciale nu erau...probabil ca le vor lua prin gradinita.Directoarea(pe care o cunosc)mi-a spus sa nu-mi fac griji pt ca o parte vor renunta dupa 3 zile...o parte vor lipsi cu saptamanile...si daca nu va fi asa?
Am aflat de la cumnata mea ca nu e bine sa-ispui nici "la revedere" si nici "pa"pt ca va incepe sa planga.E bine sa-i spui cxa mergi pana jos...sau afara.Nepotelul meu nu a plans deloc pana i-a spus "pa"si atunci tine-te!
Cica e bine sa le explicam ca asa cum merge mami la servici,serviciul lor e la gradinita.Sper sa inteleaga si sa nu planga prea tare.E tare usor sa vorbesti din exterior...
Voi ce fel de papucei ati luat pt gradinita?




Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Vroiam sa va spun ca, in ciuda faptului ca ziua de ieri a fost un dezastru total (a vomitat la pranz, bocea jalnic dupa-amiaza la plecare,a suspinat noaptea in somn, etc), Toma nu a protestat prea tare azi si a promis ca nu o sa mai planga si o sa se imprieteneasca cu doamna educatoare si cu colegii. Doamne ajuta !

vlad
ps.Eu incerc sa ma tin tare dar nevasta-mea e terminata...

Mergi la inceput