Mamici de septembrie-octombrie 2004(27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Buna fetele

Azi noapte am dormit bine si parca si eu sunt mult mai bine azi. Mi-am luat angajamentul ca de azi sa stau cat se poate de linistita, sa vedem si daca o sa reusesc.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut fetelor!

Si eu ma simt mai bine azi si sper sa ma si tina!
Mi-am facut baie pe cap dar parca nu mai am loc in cada.....asa de greu mi-a fost!

Fetele care sunteti in concediu prenatal, vroiam sa va intreb si eu cum anume sunteti platite? 85% din sal brut sau net?
CIC-ul de unde se va ridica apoi? Seful meu ma intreaba pe mine si nu prea stiu ce sa-i raspund. Stiu ca e platit de stat, dar cum anume intram in posesia lui?


Mihaela si puiul mic de 34 saptamani si 2 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

SAlutari la toata lumea.Anne intreaba de voi:ce zic fetele,ce zic fetele? A mai nascut vreuna?am spus ca nu a mai nascut nimeni dintre mamicile de sept-octombrie,desi a dat emotii la mamici si bebei.Si i-am spus ca a mai nascut o fetita una dintre mamicile de aug-sept in aceeasi zi cu Giulia Nicole si are aceeasi greutate de 2600g;binenteles ca sora-mea isi face procese de constiinta ca de ce are cea mica doar 2.6kg cand ea a luat saracuta peste 20kg in timpul sarcinii.Ce sa va mai spun?E viteaza rau Anne,duminica ,deci la 24 de ore dupa operatie,si-a scos singura sonda(doar a facut liceul sanitar,desi nu practica),si a coborat de la etajul trei sa-si sarbatoreasca onomastica cu o tigara.Maica-mea se ducea la ea cu ceaiu de chimen si cand a vazut-o in fata spitalului o intreba:Cei mama,te-au dat astia afara? Se simte bine doar ca e agitata rau din cauza lapticului care nu si-a facut deloc deocamdata aparitia si e ofticata rau pe asistente ca nu prea ii aduc fata sa o vada,(ieri doar de 2 ori) sau daca i-o aduc nu i-o lasa mai mult de 2-3 minutzele.Si un mare sfat si totodata o rugaminte :nu va lasati pe ultima clipa cu facutu bagajelului de spital,aranjarea patutului pt bebe si restu.A avut mare noroc ca locuieste cu mama(desi nu intotdeauna e un avantaj) si blocul lor e la 5 minute maxim de mers pe jos de spital.Cum v-a scris si ea ,a avut si cumnatu o delegatie de 2 zile si atunci a trebui sa vina si bebita,caci inainta sa dupa nu se putea.Eu una cred oarecum in destin,deci cred ca asa a fost sa fie.Sarcina usoara in continuare si nastere usoara celor care urmati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Anne sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, frumoasa si plina de noroc!
Eu nu pot sa intru in weekend pe DC, fiindca acasa nu am internet, dar m-a tinut Geogiana la curent cu nasterea primului bebelus de sept - oct. Banuiesc ca toate am fost super emotionate.
Mada, imi pare rau ca trebuie sa suporti, pe langa durerea de a o vedea pe mama ta chinuindu-se, si nesimtirea personalului medical. Sunt foarte revoltata de comportamentul asta!
Mihaela se pare ca suntem tovarase de suferinta. Si mie mi-e tot timpul greata, desi nu vomit. Ieri de pilda mi s-a facut groaznic de rau de la un mar!

Vad ca nu sunt singura care sufera de dureri de spate. Sper sa nu ramanem cu ele si dupa nastere!

Noi am fost vineri la doctor, cu e totul OK se pare ( meu e cam tacut, nu zice nimic decat daca e ceva nasol), trebuie sa repet urocultura si sa mai fac o ecografie. Am fost asa fericita incat vineri nu m-a mai durut nimic, chiar ai mei radeau de mine ca daca mi-a zis dr. ca sunt bine nu mai am nimic. Insa sambaat au revenit toate cele.

Fetelor, sunt asa de trista ca de saptamana viitoare probabil intru in concediu si nu o sa mai pot tine legatura cu voi! Tocmai acum cand se nasc bebeii!
Raluca DPN 10 oct



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetele si La Multi Ani ! tuturor Mariilor spun si eu azi ca ieri la 6 dimineata dupa vreo 2-3 ore de rasucit prin pat cautandu-l pe Mos Ene am vrut sa intru pe forum dar fara succes pt. ca nu mergea iar mai tarziu n-am reusit ca am avut o gramada de treaba iar pe la orele 13 au inceput sa-mi vina musafirii. A fost super ieri dar si oboseala pe masura.
Numai ce am reusit sa citesc si eu din urma si deja incepe sa mi se faca un pic de frica de nastere cd. vad ca deja s-a dat startul.
Delia multumim ca ne tii la curent cu situatia surorii tale. Anne multa sanatate, sper ca ai avut nastere usoara si abia astept sa ne povestesti totul. Sa ai o bebelina sanatasa si mancaciasa care sa-ti aduca numai bucurii.
Georgiana, Roandre - fetelor aveti grija cu contractiile alea.
Eu am fost vineri la control si dr. mi-a zis ca desi nu am contractiile dureroase si nu mi se intareste tot timpul toata burtica ci uneori numai pe parti ( ori sub buric, ori intr-o parte) se pare ca au reusit sa-mi deschida colul si in interior. Norocul meu este ca am colul inca lungut. In rest totul este bine cu bebelina mea, i-a ascultat inimuca cu stetoscopul Doppler si a zis ca bate bine.
Fetelor ce ma sperie pe mine cel mai tare este ca mi se intareste burtica mai ales cd. ma asez in pat sau cd. stau deja in pat.
Andreea - super pozele. Sper sa reuseasca sotul tau sa ajunga langa tine pt. ca prezenta lui e f. imp.
Roandre ma bucur pt. tine ca ai terminat cu zugraveala, stiu ce inseamna asta. Acum urmeaza partea cu curatenia unde tu poate o sa stai mai cumintica decat mine. Eu zici ca am un titirez in fund nu pot sa stau deloc cuminte. Si asa ma oftic pt. ca abia am intrat in sapt. 34 si dr. mi-a zis ca la cum ma prezint ma pot astepta oricand la surprize.
Mada multa san. mamei tale.
Danyce - ce mai patanie, cred ca si eu as fi procedat la fel dc. eram in locu tau.
Hai ca inchei aici nu inainte de a va dori multa sanatate si bebei frumosi si jucausi.
Aura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:



ANNE felicitari pt nastere, sanatate tie si fetitei si sa fiti fericite pana la adanci baraneti

Fetelor eu ma simt cumplit de rau de azi dimineata, mana dreapta nu o simt de nici un fel si vad ca mai nou incepe si aia stanga.
Picuioarele mele sunt ca niste butuci cu toate ca stau cu ele in sus si imi pun aparatul de nasaj si ce nu mai fac.....
Mai am mai nou si o durere ca la ciclu in josul burtii, se pare ca sunt contractii, dar nu sunt regulate

Ma doare capul si ma enervez ca mai am ataea de facut in camera copilului si nu am putere...

SA VEDETI CE AM PATIT IERI: Am fost cu al meu sot si al nostru catel Nick la Koln, ca deh tre sa vindem vinul
Acolo mare petrecere mare pe strada, toate bune si frumoase, apa aveam la noi , mancare de asemeni ca mai nou nu mai pot manca orice ca am niste arsuri de innebunesc si mananc mancaruri dietetice fara sare, fara condimente, care sa ma arda pe matze, bun , in cortul cu vinuri era si putin curent deci numai bine, nici prea cald nici prea rece. Eu ma plimbam cate o ora pe colo colo , mai veneam in cort, mai stateam putin mai imi lungeam si picioarele, care aratau ieri tare bine, in fine la un mom dat pornesc catre un magazin de papuci ca si asa nu ma mai incape nimic, si reduceri de reduceri erauacolo, calitatea buna. Fiind eu in fata magazinului care avea standurile afara cu produsele reduse, uitandu-ma eu la o pereche de papuci, MA TREZESC PE SPATE , AM CAZUT FETELOR DIN PICIOARE NU STIU CUM DE S-A INTAMPLAT, NU AM LESINAT, CA ERAM PERFECT CONSTIENTA, NU AMMAI SIMTIT PAMANTUL, DUMNEZEU STIOE CE O FOST...
iN FINE, LUMEA SE ADUNASE IN JURUL MEU SI CHICOTEAU SI RADEAU DE BURTA MEA, SI COMENTAU DAR UNUL NU MI-A DAT O MANA DE AJUTOR, ASA CA M-AM PUS IN 4 LABE SI INCET INCET M-AM RIDICAT CU TOATE CA MA DUREA NOADA FUNDULUI DE IMI VENEA SA PLANG DE DURERE, DAR DE MAI INCEPEAM SA SI PLANG LE DADEAM, NESIMTITILOR O SATISFACTIE ENORMA........Ce mai , m-am simtit ca dracu, asa ca m-am intors in cort i-am zis lui Dim , care s-a ofticat, m-a luat in brate, am tras plansul de rigoare mi-am luat o apa din frigider si mi-am zis mult a fost putinmai este. Bine ca a trecut.
Bebele misca bine, deci totul e bine , azi parca nu ma mai doare asa de rau noada fundului, dar ma simt eu aiurea azi.....
Si ma apasa cumplit de tot pe stomac, pe inima, pe alea alea.......
Mda cam asta am vrut sa va spun

Sanatate si aveti grija de voi sa nu patiti ca mine

pupici la burtici




ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Lorena:
Mesc pentru lamuriri. Sper din tot sufletul sa trec cu bine peste rautatea asta a oamenilor. Zau ca nu le inteleg pe femeile astea. Cum spunea si Mada ca se poarta cu mama ei..doamne...parca nu ar fi oameni...si parca se bucura de raul altora...e de'a dreptul revoltator.

In fine, eu am optat pt varianta asta pentru ca la Valcea cel putin il cunosc pe doctor, ca aici in Buc habar nu aveam incotro sa o iau..si am auzit atatea patanii cu doctori neseriosi care te urmareau toata sarcina si in momentul in care tb sanasti erau plecati in concediu sau la congres si nu vroiau sa auda de tine...ca m-am lasat pagubasa.
Mda, chiar fain de tine ca nu o sa nasti acolo..si mai ales ca nu nasti in tara...aici e o intreaga mafie in sistemul asta medical...
Hai ca m-am ambalat cam tare..si protesteaza si micuta.

Va pupic,

Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Ralucule bag de seama ca nesimtiti se gasesc peste tot!!!Nu le-ai zis vreo doua??
Bine ca n-ai cazut pe burta! Acu' a trecut nu te mai gandi ca mai rau te enervezi!
Roandre: Eu stiu ca concediul pre-natal (si post-natal) se plateste cu 85% din salariul brut, deci ne intra in buzunarel ceva mai mult decat primeam la salariu.Dar pentru orice eventualitate mai intreb o data la Resurse Umane la mine la servici.
Delia zi-i Annei ca o pupam pe ea + bebelina. Acu' cand s-a vazut cu bebelina sanatoasa si frumoasa zi-i sa nu se mai gandeasca la cate kg a luat! Le da ea jos!

Pupici la burticute+bebei
Cristiana si bebe din burtica (34 saptamani si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:


Ne-am intors si noi acasa de pe balta, unde a fost asa de bine si racoare ca m-a luat si somnu' stand pe patura. Acum ar trebui sa ma ocup de pestele care l-au prins... noroc cu mama-socara ca are ea grija si eu am putut sa intru pe forum sa vad ce se mai intampla!

Delia, multumim ca ne ti la curent cu ce se mai intampla. Si Anne sa nu-si mai faca griji in legatura cu greutatea bebelinei, ca se face ea mare...

Ralucule, ce nesimtiti, parca erau la spectacol. Bine ca nu te-ai lovit mai rau. Las', ca trece!

Mihaela, eu stiu ca banii pentru CIC trebuie sa ti-l dea de la serviciu. O s-o intreb pe contabila noastra si te anunt cand stiu ceva.

Naty, poate gasesti o metoda sa pastram legatura si dupa ce intri in concediu, poate de la un internet cafe... zic si eu.



Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Anne felicitari pt. printesa, sa creasca desteapta, frumoasa si sanatoasa. Refacere usoara si sa curga laptele...


31 sapt.

Mergi la inceput