Homeopatie la copii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Eu nu tratez fetele decat cu remedii homeopate si sunt tare multumita. Eram reticenta la acest tip de terapie, dar cand l-am vazut pe cumnatul meu de 1.95m/165 kg ca se vindeca de o mare raceala cu bulinute de-alea mici, m-am convins ca merita.
Copiii reactioneaza foarte bine la remedii, mult mai bine decat adultii. Si nu se mai imbolnavesc des, pentru ca organismul se apara mai bine de boli.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by alina023

Draga Roxana
L-am apelat si eu pe mail pe dr Teleianu si cred ca vom merge si noi la el. Tu la el ai fost sau la alt medic? Daca da care este parerea ta si ce sfaturi imi poti da? Care sunt preturile?
Multumesc



Eu am fost la dr. Teleianu. Este cel care a luptat pentru homeopatie in Ro chiar pe vremea lui Ceausescu. Este unul din cei 2 ( parca ) medici homeopati care au pornit cursurile de homeo in Ro. Rezultatele sunt foarte bune. Consultatia la fundatie este 350.000 lei pentru copil si 450.000 pentru adult ( atat am platit in februarie). Ca medic este foarte bun. Ca om ... gandeste-te la un om cu o cultura deosebita ( scoala veche), om umblat si scolit, specialist apreciat de toti homeopatii din alte tari. De la Boiron la MIn Sanatatii toti se ciocnesc de dr. Teleianu; nu prea le convine ca se tine tare si lupta impotriva noului "trend" de generice homeopate. Sfat: nu-l provoca la o astfel de discutie daca esti contracronometru.

Referitor la sfaturi ... hmm.. citeste in primul raspuns. Cel mai bine este sa mergi cu listuta de probleme ( sa nu uiti ceva, sa obtii maximum de informatii ).

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput