Dr. TUTUNARU

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Salut fetelor,
s-a umplut dr tutunaru de paciente, am inteles ca bietul om nici in concediu nu a fost.
Si eu am nascut cu el in dec 2003 la fel nu a luat bani dar eu l-am intrebat direct , ca sa nu se supere si sa nu ma simt nici eu prost...
el de colo evita un raspuns clar cu privire la bani dar i-am dus cate ceva (acum n-as vrea sa ma fac de ras la voi cu ce i-am dus - in functie de buzunarul de atunci) daca ar fi fost sa dau bani la vreun particular cred ca ma usca.
Mie bani mi-a luat dupa nastere...

Acum o sapt o prietena a nascut cu el si spunea ca dr a fost cam rece, acum stiti, conteaza sa fiti deschise si directe pt ca eu cred ca nu-i place sa aibe paciente mute, bine hai timide.
Asa ca fiti si voi deschise si intrebati orice,

Cred ca azi merg si eu la spital doar asa sa pastram relatia de dr-pacient pt ca n-as vrea sa mai schimb doctorul acesta cu nici unul

va pupacim pe toate mamicile sau viitoare mamici

Gabriela si bebelusha Mariuca

Dr TUTUNARU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

De ce va faceti atatea probleme in privintza platii? Daca dr. Tutunaru nu vrea sa ia nimic, atunci luati-o asha...pur si simplu nu mai incercati sa-i dati ceva - decat, obligatoriu, o privire recunoscatoare.E altfel decat toti medicii la care-am fost, si-i multzumesc lui D-zeu ca am dat de el. Probabil ca omul are sursele lui de finantare (tinand cont ca e si inventator) si nu sta in banii pacientelor. Si mai sigur e faptul ca, siguramente, acest DOMN se gandeshte la efortul depus de noi pt a avea copii(analize, medicamente, nervi cat incape) si cauta si el sa ne diminueze pe cat poate acest chin.
Asta-i parerea mea. Eu inca ii multzumesc sortzii ca am ajuns, in sfarsit, la el, dupa ani de zile de incercat medici renumitzi bucureshteni care n-au facut decat sa-mi prelungeasca agonia: financiara si mentala.

Hai va pup
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigabita spune:

Fetelor, eu sunt pacienta dansului de trei luni. Am ajuns tot prin intermediul site-ului eva, sunandu-l si stabilind o intalnire intr-o garda de duminica.
Mi-a demonstrat de la prima intalnire ca are cunostinte medicale serioase, eu avand probleme reumatice si urologice.
In ceea ce priveste banii, afland ca nu primeste, la prima intalnire i-am dus o sticla de wiskey de 900.000 lei, iar apoi dupa vreo alte cinci intalniri i-am mai dus altceva. Daca insisti, cadouri primeste. Cand considera ca i-ai adus prea multe, poti alerga prin spital dupa dansul si tot degeaba.
Este foarte dragut, are o memorie fantastica, are solutii la toate problemele pe care le ai, dar mai presus de toate este OM.
Nu este adeptul pastilelor, prenatalelor ci a homeopatiei si solutiilor simple.
Te trimite la toate analizele in functie de perioada de sarcinain care esti, asa ca bani tot dai, dar strict pe analizele genetice sau imunologice. Dar incearca sa te ajute financiar vorbiind, trimitandu-te la Iosup sau doctorita homeopata, unde platesti mai putin decat in mod normal.

Concluzia: mergeti linistite la dansul, pt ca oricat de ocupat este, timp are pt toate pacientele lui.

Gabi si Andrei 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Draga Lordra, te-ai lamurit cum stai cu fibromul? Ma gandesc sa merg si eu la o consultatie la dr. Tutunaru - daca toate aveti asa o parere buna despre el - dar pana una-alta vreau sa stiu ce ti-a spus tie, ce tratament ti-a dat etc...Am si eu un fibrom descoperit in urma cu 6 ani. A stagnat pana anul acesta cand a inceput sa o ia razna. Ajunsese acum 3 luni la 7/8 cm (de la 4/5). Daca pana acum medicii imi spuneau ca nu este cazul sa ma operez, acum si-au schimbat parerea, desi eu nu ma simt mai rau decat inainte.


Te sarut si te rog, cand ai un raspuns, sa ni-l comunici.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Carmenus, nici nu-mi vine sa spun ce-mi face fibromul, pt un motiv cat se poate de prostesc: nu exista nici un fel de fibrom.
Dr. Tutunaru, sceptic asupra acestui diagonistic pus de dr. Sedan de la Giuleshti, m-a trimis sa-mi fac o ecografie la dr. Iosup, asta dupa ce-mi facuse si dansul una si nu vazuse nici urma de fibrom. Asha incat, m-am dus la dr. Iosup si dansul mi-e certificat faptul ca nu exista nici un fel de fibrom si ca sangerarile le am din cauza unei dereglari hormonale cu care ma lupt de ani de zile.
Deci, in cazul meu, verdictul a fost frumos: "apuca-te iar de facut copii, ca motive anatomice ingrijoratoare nu sunt."
Sfatul meu in ceea ce te priveshte e sa te duci totusi la dr. Tutunaru, mai ales ca dansul e specialist pe laparoscopie si, unde mai pui ca mai are si vreo 2 inventzii de aparate care sa faciliteze acest tip de operatie. Este ultra de treaba, priceput, sufletist si ne-materialist. Nu mai pierde timp pretios ca e pacat de el...si de tine.

Hai te pup si bafta!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

buna fetelor!
sunt un membru nou, dar va citesc de cateva luni.
nu sunt inca mamica, abia la anul ma casatoresc si tot atunci vrtem sa incepem lucrul pentru a avea un bb.
am si eu o intrebare la voi: ce parere are doctorul tutunatu de cezariana?
va rog sa-mi raspundeti, daca stie vreuna din voi, caci eu asa vreau sa nasc.
va multumesc anticipat si va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Mey Cherry, vad ca fetele au obosit...
Stii cum e cu bebelusii astia, ei hotarasc cum vor sa vina pe lume - bineinteles impreuna cu doctorul. Mie de ex imi era tare teama de durere de orice fel dar cand a fost timpul sa nasc o asistenta (din elias) mi-a spus: "ai un organism foarte bun de facut copii, sa mai faci..." Ea stie la ce s-o fi referit dar pot sa spun ca in mare masura doctorul este cel care hotaraste cum vei naste. Tu informeaza-te in legatura cu avantaje si dezavantajele nesterii prin cezariana si apoi poti sa-i spui de ce vrei asa si nu altfel. Poate vei fi norocoasa si nu vei avea nici un fel de problema si atunci de ce sa vrei cezariana? Parerea mea sa optezi pt normala - cand va fi un bebe.
Iti doresc sa simti bucuria aceasta cat mai curand.
Iar daca vrei sa fii pacienta lui Tutunaru cred ca alegi foarte bine, vezi ce au scris si fetele? Doar nu degeaba...
Pupici
Gabriela si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Cherry, dar de ce vrei sa nasti prin cezariana? Bineinteles, e optiunea ta, dar eu nu inteleg deloc motivele pentru care cineva opteaza pentru aceasta varianta, mai ales daca nu ai mai nascut pana acum - in acest caz e posibil sa fi avut o experienta traumatizanta si atunci sa nu ti-o mai doresti. Eu sunt insarcinata in 23 sapt si pacienta a dr. Tutunaru, care printre altele mi-a spus ca nu are rost sa ma gandesc la cezariana daca e totul in regula pentru ca acum se naste fara dureri. Tu stiai de exemplu ca se poate face anestezie epidurala si la nastere normala? Doar ca e mai usoara si simti doar contractiile, fara durere. Adica nu te amorteste de tot. Nasa mea avea dureri si atunci i-a facut o astfel de anestezie si a nascut fara probleme.
Pe de alta parte, gandeste-te ca e o chestie iesita din comun, ca e posibil sa nu ti se declanseze lactatia si ca o sa te simti dupa ceea la fel ca dupa orice operatie. Plus ca stai mai mult in spital Romania e cunoscuta pentru numarul mare de operatii cezariene la cerere care se fac. De obicei, medicii nu incearca sa te opreasca, ca doar se plateste mai mult decat dublu, nu? Dar un medic bun nu incurajeaza aceasta practica.

Pana la urma e optiunea ta, dar inainte sa iei o decizie atat de importanta, mai aduna informatii, ca nu tot ce auzi e adevarat.

Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Mey Andrutza mey, ai acelasi DPN cum am avut si eu, doar ca s-a dovedit ca bebe se grabea. Apropo, cum a fost la doctor? Esti multumita de el?
Eu am fost chiar azi (20 sept) ca a fost de garda. Din pacate in urma ecografiei pe care mi-a facut-o a descoperit un chistuletz... deja eu sunt ingrijorata dar el a zis ca nu-i nimic grav. Doctorii astia... pentru ei nimic nu-i grav, nimic nu-i mai sperie.
Sarcina usoara iti doresc
Pupici
Gabriela si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Uki, ma bucur sa vad ca mai intri pe site. De fapt, sunt convinsa ca si eu o sa intru dupa nastere, sa ma conversez cu proaspetele mame de aceasta data.
Un "mic" chistulet de 4 cm aveam si eu la inceputul sarcinii, si sunt curioasa daca mai e. O sa il intreb saptamana viitoare, dar sincera sa fiu nu prea m-a mai interesat, ca doar am alta preocupare acum.
Medicul e super ok, m-au ajutat foarte mult si sfaturile tale, si de fapt toate pacientele lui sunt multumite - cel putin cele care intra pe desprecopii.com. Sper sa nu am si eu bucuria ta sa nasc de revelion... Macar dupa 2 ianuarie...Dar din pacate chestiile astea nu se pot programa si fetitele sunt cam grabite de obicei. Mai vorbesc eu cu bebelusa mea, sper sa o conving ca e bine sa stea acolo unde e pana in 2005 .

Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput