De ce plange dupa baitza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Si bebitza noastra face la fel cam dupa fiecare baita ( ea are acum 1 luna jumatate)...si am descoperit ca sunt colicile deoarece papa foarte greu si plange foarte mult dupa aceea....cred ca si diferenta de temperatura e un motiv, deci prosopul in care e scoasa din baie ar trebui incalzit....
Succes si voua cu baita...
Florina &Elise
http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

Si al meu urla cand il scoteam din baie pana la botez,dupa asta urla in baie,ca se speriase cand l-a bagat popa in apaabia acum la 8 luni si-a revenit copilul si nu mai plange nici in baie nici dupada ce m-am chinuit 4 luni cu el... eu ii pun acum in apa fel de fel de ratuste si nu fac diferente mari de temp cand il scot,p;oate doar inchid geamul la camera si atat..ii place apa,da din manute bate apa e o bomboana acum,da ce mai urlaaaaade sf maria ne-am linistit vad,ca din senin,a tacut,ne si pregateam de o repriza de plans..

rabdare si tiutiun:)zi merci ca nu plange in apa,ca dupa baie ii mai disragi atentia cu cate ceva,da la apa...


Camelia

http://www.babiesonline.com/babies/r/raducosmin/

http://community.webshots.com/user/motancea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si al meu la fel facea cand eram bb mic. Plangea intotdeauna dupa baitza si nu avea rabdare sa il imbrac. Dupa cum se manifesta, ii era fomica si voia laptic mai repede, asa ca uneori il alaptam infasurat in prosop.
O sa ii treaca.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Andrei plange (a se citi si la noi urla :)) pt. ca vrea sa mai stea in apa. si io nu-l mai las... :))

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Alte posibile motive, deduse din experienta proprie> ii este somn/ chiar daca nu adoarme imediat dupa baie asa sunt ei plang si de oboseala sau poate nu/i place sa o imbraci. Bebe Loriana plange de zor cand o scoatem din baita si vrem sa o imbracam. Solutii> distragerea atentiei, tati stoarce cu zgomot prosopul pus in vanita ca sa nu alunece bebe, mama fluiera si canta, avem un elefantel care poate fi ros, etc si ne grabim cat putem cu ritualul de dupa baie.

Mergi la inceput