jurnalistilor ce ne citesc!!!!

jurnalistilor ce ne citesc!!!! | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Am observat de multe ori ca forumul desprecopii.com sta la baza multor povesti care explodeaza mai mult sau mai putin in media scrisa sau audio-vizuala a Romaniei.

Ei bine daca este vorba de a salva viata unui copil sau de un caz umanitar, noi suntem in primul rand oameni! Ne bucuram asadar ca oameni sa dam o mana de ajutor! In aceste cazuri, daca sursa nu se poate comunica suntem si noi flexibili (daca suntem consultati in prealabil).

Cand este vorba de alte cazuri atunci inainte de a fi oameni suntem echipa desprecopii.com si VREM CREDIT! De ce? Pentru pur si simplu ca aceasta munca este benevola, iar unii dintre noi pe langa timp si nervi mai pierd si bani!

Sa lasam la o parte propietarii acestui site (ca sa nu fiu prea subiectiv) si sa luam ca doua exemple un moderator si un membru:

De ce sa-si toace un moderator nervii incercand sa modereze discutiile, sa faca curatenie prin mesaje, sa structureze informatia pentu a fi mai usor de gasit IN LOC SA stea mai mult cu familia, sa castige niste bani in plus, sa doarma mai mult, sa iasa in parc, sa citeasca ziarul etc?

De ce un membru al comunitatii sa-si deschida inima pe acest forum daca stie ca maine povestea lui apare in ziar?!?

Va spun eu de ce ... pentru ca ei (moderatorii/mambri) cred in aceasta comunitate si in spiritul ei. Ei bine ceea mai mare satisfactie pe care un membru/moderator o poate avea este cand numele acestei comunitati este mediatizat. Atunci ei se pot "mandri" cu functia pe care o au (de membri sau de moderator)!

In nici un caz munca depusa de moderatori in a structura informatia nu are ca obiectiv simplificarea muncii unor ziaristi. Mai mult un membru care isi deschide inima o face pentru ca are nevoie de suportul altor oameni si nu de "circ" in ziar! (Sa ma scuze ziaristi dar uneori ei cauta scandalul ca sa se vanda ziarul)

Concluzionez:

1. Desprecopii.com vrea credit pentru informatia de pe acest forum! O face in numele proprietarilor, a echipei realizatoare dar mai ales in numele membrilor comunitatii care sunt autorii directi ai acestei informatii.
2. Desprecopii.com accepta sa fie omisa sursa de informatii in cazuri in care aceasta poate dauna scopului mediatizarii (ex. cauze umanitare) dar NUMAI cu acordul sau prealabil! Actiuni de genul: maine apare acest subiect si in Ziarul X nu se mai accepta fara acordul prealabil.
3. Desprecopii.com va sanctiona strict abaterile de la aceste reguli mergand pana acolo in a actiona pe cai legale si a cere daunele necesare.

As dori ca nici unul din ziaristii activi pe forum sa se simta atacat direct! Nu fac referire la nici o persoana si nu am nici un fel de resentiment. Ceea ce vreau sa fac cu acest mesaj este sa reglementez acest aspect si sper ca de acum inainte regulile definite de noi vor fi si respectate!

Deci domnilor ziaristi: No hard feelings! Credem ca putem colabora impreuna cu succes! Dar hai sa o facem organizat si nu haotic!





Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Chiar ma gindeam aseara cind am vazut reportajul despre gradinite,uite ce nesimtiti astia,nu spun sursa de unde au informatiile,cica un forum pe internet!Noi suntem comunitatea DC,nu un forum!Ar merita un avertisment ceva!
Valentina,membra DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:



O floare pentru initiatorii site-ului, moderatori si membri!

Si o sa tot pun cate o floare de cate ori subiectul trece pe pagina 2! Asa incat sa fie vizibil pentru toti cei ce spun ca citesc pe net... dar nu mentioneaza si sursa.

Maaaama ce scandal ar fi fost sa fie ei cei citati fara mentionarea sursei!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Nu stiu despre ce reportaj e vorba, nu am vazut, insa astfel de lucruri nu se fac. Au dreptate Mirela si Florin, nu e corect, intotdeauna trebuie sa se mentioneze sursa si mai ales sa se ceara acesteia un acord in prealabil.


Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sunt de acord cu aceste conditii catre cei din afara, care din lipsa de bun-simt ne ignora.
Sa punem conditii si sa le respecte intrusii!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Corect Mirela si Florin. Exista un minim de bun simt care trebuie sa ghideze pe orice, iar ziaristii nu trebuie sa fac exceptie!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

no comment !

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2- 6 luni WOW


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Despre ce reportaj e vorba, totusi, ca eu nu prea ma uit la stiri?!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Despre cel cu gradinite..nu stiu..nu am vazut..insa duminca a fost pe antena1 un reportaj in care ei insisi recunosteau ca au pornit de la niste"dicutii pe internet"..si s-a vazut clar sigla Dc si postarile de acolo..eu am vazut postarea Vilmei!
Era vorba de "renumitul vaccin ROR"
Asa ca nu stiu nici macar daca cei de la Antena 1 aveau drept de "libera trecere" prin forumul DC


Corina mamika de 2 baietzi !!!


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Aseara au continuat reportajul, cu declaratiile unei directoare si imagini din flagrant plus amenintarea ca vor verifica toate gradinitele din Bucuresti. Pana la urma tot raul spre bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Nu stiu despre ce reportaj era vorba dar mi-a picat
ochiul pe sigla site-ului nostru .
Ceva cu niste vaccinuri ,pana am dat eu mai tare sunetul deja se sfarsise.

Anca

Mergi la inceput