Copii nascutzi in 1996

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc Oana. I-am dat ieri exercitiile de mate de pe linkul de la tine, si pe langa ca ne-am amuzat de cum citeste romaneste, mai in gluma mai in serios, le-a facut pe toate cu usurinta. Deci pisalogeala mea cu extra lectii merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Korina imi cer scuze ca nu ti-am raspuns, la noi a fost vorba de cununia religioasa caci pe cea civila am facut-o cu o luna inainte de nasterea lui Robert.Cu lectiile de vacanta nu avem probleme insa avem probleme de comportament.De cand o avem si pe Maria am fost mai indulgentzi cu el si tipul si-a cam luat-o in cap,nu ma mai asculta si daca ma asculta comenteaza la tot ce zic eu ,e tot timpul nemultzumit ba de una ba de alta cu toate ca nu-i lipseste nimic,s.a.m.d.Am ajuns la exasperare,ultima saptamana am petrecut-o cu prelegeri moralizatoare de trei ori pe zi.Am obosit.Ce sa fac?

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby350 spune:

Dany a implinit 8ani pe 13 ianuarie si a terminat clasa I.E un copil foarte inteligent dar si foarte plin de personalitate si de aceea face mai mult ce vrea el , mai ales de anul trecut de cand s-au nascut si gemenii Cosmina si Cristian.Eu nu consider ca pe el il neglijez dar i-mi lasa impresia ca el asa crede pentu ca a devenit mai neascultator.Acum de cand e in vacanta , ne tot certam ca nu vrea sa-si faca temele, daca sar putea ar sta toata ziua la calculator. gaby350

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Calculatorul e doar una din probleme,poate ai dreptate si sunt neascultatori ca sa ne atraga atentzia, nu stiu ce sa mai fac ,stiu doar ca am nervii la pamant.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ei, noi abia ce-am inceput scoala si deja Diana a inceput ca nu vrea sa mearga, ca a fost tare bine in vacanta, ca "cine a mai inventat si scoala asta???" Asa ca aseara duceam munca de lamurire cat de importanta e scoala si ca de acum inainte numai asta va face cel putin 11 ani, chiar mai multi daca se poate.

Copiii vostri merg/vin singuri de la scoala? Ca a mea nu vrea si pace! E drept ca e cam departe, trebuie sa treaca podul peste Somes si ii e frica de tiganii care stau sub pod, trece pe langa piata mare si acolo e lume cam pestrita si o intersectie mare nesemaforizata. Asa ca dimineata o trec podul, piata si intersectia iar de acolo mrge singura, asta pana va veni frigul, apoi va merge cu sotul cu masina. La venit e cam nasol, ca dupamasa cea mica are program de somn si nu e sigur ca ajung dupa ea la ora 16 cand iese, asa ca mai deranjam si socrii cand nu avem incotro. Mi-ar placea sa fie mai independenta, dar as sta cu inima cat un purice acasa. Nici colege sau colegi cu care sa vina pana acasa nu are.

Si am vazut ca se apropie 2 evenimente deosebite in viata Korinnei, asa ca ii urez CASA DE PIATRA!!! iar baietelului cel mare din toata inima LA MULTI ANI!!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cu toate ca la noi scoala e foarte aproape eu nu am curajul sa-l las pe Robert singur asa ca mi-am aranjat programul meu si al Mariei dupa el,noroc ca am putut!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dragelor mamicute de copiluti din 96,

uite vin sa ma plang si eu ca Elliot al meu, care a inceput clasa a 3 a in septembrie nu are stare in clasa. Se frichineste, si nu poate sa stea jos mai mult de 3 minute.
Noi stim ca el are ADD (attention deficit desorder). El o fi intr-o miscare continua, dar este atent in timpul acesta. Partea proasta e la citit, cand trebuie sa stea o ora pe zi si sa citeasca dintr-o carte. El nu poate citi mai mult de o pagina fara sa-si piarda atentia.

De la pshiholog am invatat sa-i limitez TV, computerul si jocurile electronice, care scurteaza atentia copilului. El are voie desene animate numai sambata si maxim o ora. Play station sau alte jocuri electronice nu avem in casa.

Mihaela, in tara asta nu am voie sa-l las pe Elliot sa mearga si vina de la scoala singur. Oricum, pititicut al meu e la gradinita in aceiasi scoala, deci oricum trebuie sa merg sa-i iau. Vorbeam cu o prietena din Romania care are fata de o varsta cu Elliot. Ea nu numai ca merge singura la scoala, dar se si pregateste sa mearga la scoala cand nu sant parintii acasa.
Nu as putea sa ma astept la o asemenea responsabilitate de la baiatul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Buna ziua mamicilor cu copii de opt anisori!
Venim si noi cu vesti din clasa a doua. Partea care m-a incantat a fost cea cu manualele. Cel de literatura era cosmarul meu in anii trecuti, Innebuneam cand vedeam cat e de monoton, lipsit de povestirile frumoase ale copilariei, plin cu legendele pompoase despre istoria romanilor, fara exercitii interactive, amuzante. Anul asta surpriza: un manual care m-a cucerit. Texte si adaptari din Marin sorescu, Gelu Naum, Ana Blandiana, Mircea Santimbreanu, Constanta Buzea, Marin Preda. Fragmente din literatura universala a copilariei. Plus caietul aferent de exercitii, excelent. Abia astept in fiecare zi sa vad ce teme are Stefanuc :)) Aceeasi surpriza placuta si cu manualul de literatura romana de la clasa a sasea, editat de Humanitas.

Ce probleme avem noi: ii merge mintea mai repede ca mana si mananca afurisitul la litere....E repezit si incepe sa rezolve inainte sa gandeasca, greseste de doua ori si abia dupa doi porci pe caiet ia seama si face corect. Asta cu repezitu' apare si la vioara. Ce sa isi pregateasca frumos manutele, sa puna arcusul pe corzi, sa respire de doua ori si apoi sa inceapa?! Incepe sa cante din aer, cand atinge arcusul corzile e deja la capat :) Si tot asa, porneste de trei ori gresit pana se concentreaza ca lumea.

Acu sa ma ocup de ai vostri :))) Sanca, o ora de citit pe zi mie mi se pare cam mult la 8 ani. Eu ii cer lui Stefan cinci pagini, fiindca vad ca atata poate. Cand are chef, ajunge la 10. Foarte rar a fost asa de absorbit incat sa ajunga la o ora, doua de citit pe zi.

Korinna, La multi ani lui Mihai!

Mihaela, al meu vine singur din semestrul doi al clasei intai. Si face scoala in centru, deci circula cu autobuzul. Ieri am tras o spaima: a intarziat doua ore. A fost cu o colega de clasa, vecina de bloc, la mama ei la serviciu. Si de acolo cu amandoua, mama si colega, sa ia fratiorul de la bunici. Nu stia, cica, numarul meu de telefon si a asigurat-o pe tanti ca mama nu se ingrijoreaza niciodata. L-as fi pedepsit, dar nu prea mai aveam cu ce. Ca singurul lucru care il doare, banii de buzunar, sunt propriti pana la Craciun, ca sambata trecuta s-a blocat in lift.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Astazi a primit primul biletel de amor si tot astazi mi-am dat seama ce repede au zburat anii si eu nici n-am realizat.La scoala merge bine si daca ar fi si disciplinat ar fi si mai bine ,insa nu are stare cu toate ca nu-i dau bauturi de tip cola sau ciocolata.L-am pedpsit si nu mai are voie la calculator sa vedem ce rezultate obtinem.Mai scrieti si voi din experienta ca mie mi-a cam pierit inspiratia si rabdarea cu al meu fiu.In fiecare zi aceiasi poveste.E prea repezit si vorbeste intruna de ajung seara capie si daca Maria plange si ea noaptea deja a doua zi sunt o epava.Korinna tu cum te descurci cu doi?

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pai la noi...toate vechi...si noua toate...Diana merge bine cu scoala, vine jumate de drum spre casa singurica, dar dimineata trebuie sa o duca cineva. Lectii mai multe dar merg mai bine ca anul trecut. Deja au inceput testele.
Cam atat!
Pupicei

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput