Albumul mamelor si tatilor singuri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

si eu am trimis pozeeeeee.. nu au ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

S_laura : Multumesc pentru urarile de bine si gindurile pozitive! Ma bucur pentru tine, pentru taria ta de caracter si pentru faptul ca imi dai o speranta ca exista o viata mai buna si ca depinde de noi sa ne ridicam si sa tindem spre ea.

Mate : Oana, iti urez o sarcina usoara si un bb sanatos!!! Asi fi vrut sa te pot imbratisa, dar in schimb nu pot decit sa iti trimit o floare virtuala !

Celorlalti membri ai "clubului" !!!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Mirela,

mai trimit poze.. poate de data asta ajung.



Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

bun venit primului mascul in gashca noastra de puicute!!!!

mirela, daca nu au ajuns pozele, le poti folosi pe cele din album, ori trebuie sa ti trimit altele? Trebuie sa aibe o anume marime?

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Hop si noi: Danut de 2 ani si 9 luni si mami Dana
povestea ns. cred ca o cunosteti multi, din acest motiv voi face doar un rezumat. Noi am trecut treptat de la singuratate in 2 la singuratate propriu-zis, sarcina si apoi nasterea lui Danzuc au accentuat divergentele ns., incompatibilitatile de caracter, scopurile ce le avea fiecare, stilul si principiile de viata. Acum, dupa cei 7 ani cat am fost impreuna (oficial, dar fara acte:))), ce pot sa va spun e ca niciodata nu m-am simtit mai sigura pe mine, mai linistita si mai mandra de mine si de puiutul meu. Desi suntem singurei, suntem fff fericiti ca ne avem unul pe celalalt, ca in sfarsit avem liniste in casa si puteam sa ne facem de cap cum vrem noi (jucand fotbal, de-a v-ati ascunselea, citind si razand cu voce tare) fara sa deranjam persoana "mult prea ocupata si atenta" la TV, nu mai trebuie sa ne facem griji daca va veni oare sau ba, ne va suna oare sau ba...Danut m-a ajutat sa depasesc momentele oribile si grele din viata mea, el e viitorul meu si pt el stiu ca trebui si voi fi fericita si linistita:)))
Acum tati, care initial a promis ca va veni o data / luna sa vada puiul vine doar cand poate, adica cand ii expira asigurarea auto (el e in Constanta - noi aici) si cand noua lui prietena si achizitie ii permite acest lucru.
Danut care initial a suferi fff mult din cauza absentei lui taica-sau, acum si-a revenit, e acelasi copilas vesel si ghidus care a fost pana a incepe aceste probleme, din septembrie va merge la gradi si incet-incet viata isi reia cursul sau normal:)))

Mult succes celorlalti parinti singuri! Capul sus, maine e o noua zi!




Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Poze>:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Povestea+de+Craciun&mid=1214&cid=3759
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
http://www.yamafoto.com/?ref=14353
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Danza, chiar ma gandeam aseara la tine... va pupam pe amandoi. Ma bucur ca esti bine si puiutzul si-a mai revenit.


Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:


Sunt Amalia (ENYA - pe forum), mamica de Vladi - nascut pe 04.07.2000
Am stiut inca de cand eram insarcinata in luna a I-a, ca voi fi o mamica singura.
Mi-am asumat aceasta responsabilitate la 38 de ani , nu numai pentru ca mi-am dorit foarte mult un copil, ci si pentru ca m-am considerat o femeie puternica si echilibrata, suficient de matura si curajoasa pentru a fi un parinte singur.
Bucuria imensa a venirii pe lume a lui Vladi (3,800 kg si 56 cm) a fost umbrita de vestea ca exista o malformatie congenitala de cord, care - din fericire - a fost corectata definitiv chirurgical la virsta de 1 an si 3 luni, cu ajutorul nepretuit al medicilor de la Clinica de Cardiologie Timisoara. Au fost momente dificile din viata mea si a lui, pe care le-am trecut cu bine (si) datorita prietenilor (putini, dar sinceri si devotati!) care ne-au sprijinit.

Stiu ca nu pot tine locul ambilor parinti (de care, in mod normal, un copil are nevoie in egala masura), dar ma straduiesc (intotdeauna e loc de mai bine si mai mult!) sa fiu o mama buna, si cred ca, de cele mai multe ori, acest lucru imi si reuseste.
In rest, cred ca nimic nu e intamplator in viata, si am convingerea ca un tata bun pentru copil nu este neaparat tatal biologic, ci cel care se ocupa de el, il creste, si il iubeste ca si cum ar fi propriul sau copil.
Vom vedea daca viata ne va rezerva ceva...din acest punct de vedere.

Cu prietenie, si o virtuala, pentru toti !

Amalia si Vladi (aproape 4 ani !)

p.s. Admin. : am trimis foto la adresa mentionata, sper ca s-a primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delilu spune:

Bine ai venit ENYA printre noi.!!!! Chiar ma gandeam cand ai de gand sa scrii.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:


deli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

V-am citit toate povestile...curaj la toate sa fiti invingatoare...fiecare are dreptul la fericire dar daca nu te intinzi sa o iei singur, nu o vei gasi niciodata...
Sinzi

Mergi la inceput