am inscris-o la gradinita

am inscris-o la gradinita | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

Am reusit si am inscris-o pe Mariutza la gradinita la care am vrut si noi si ea, adica la gradi nr 137, in parcul Plumbuita. Avantaje: gradinita isi are sediul intr-o casa (si nu asa cum mai sunt la parterul blocurilor), zona verde de jur imprejur precum si lacul din apropiere face aerul mai ozonat, strada nu prea este batuta de masini, poate mai mult pe timpul veri, dar atunci e vacanta. Este destul de aproape si casa, vreo 5 statii de tramvai, fata de cresa e aproape.
Inautru curat, atmosfera placuta. Mie m-i s-a parut ok. Si important, va merge la grupa mijlocie, nu direct la grupa mare, caci are 4 ani.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicitari, a trecut intr-o noua etapa!

Dar de ce ai tinut-o la cresa pana la 4 ani, asa ai preferat sau nu ai gasit o gradinita acceptabila/dezirabila care sa o primeasca pana la 3 ani? O fi o "moda" ca gradinitele sa nu mai faca grupa mica, ci de-abia pe cea mijlocie?

Silvia mea merge la cresa acum, dar in februarie va implini 3 ani, iar din toamna cealalata (la 3 ani si jumatate) as vrea sa o dau la gradinita...

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

La cresa sunt mult mai bine ingrijiti si de altfel gasesti greu gradinite care sa aiba grupa mica. Asa ca am preferat tot cresa, grupa mare si nu imi pare rau deloc.
La gradi daca se ducea nu facea mai mult decit ceea ce a invatat la cresa: adica sa coloreze, sa deseneze, iar cresa unde este ea e foarte buna, am preferat sa fie in acelasi mediu cit s-a putut.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

OK, te-am inteles acum. Mai ales ca s-a simtit atat de bine la cresa. Succes la gradinita!
Lavinia

Mergi la inceput