Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multi ani traiasca, Laura!!!!!!!!!!

Asa deci, 30 de anisori? Sa te "imbarbatez" putin: la 20 de ani, cand am aflat despre o prietena ca are 30 de ani, m-am gandit: ce batrana e, dar nu arata. Si am incercat sa ma imaginez pe mine la 30 de ani. Era asa de departe momentul. Si acum am o strangere de inima cand ma gandesc la varsta asta. Dar ce tinerica ma simt!

Fetele harnicute, spor la treaba! Poate daca tot citesc despre voi, se ia si la mine.

Oana, vad ca stai bine cu "teoria". Secretul pornitului in rampa este, asa cum iti spuneam, sa fie polei si sa-i fie mila politistului de tine. Eu asa am scapat.

July, si Maria seamana cu mami la "greutate" . Macar daca ar semana si cu tati la inaltime, ca eu tare am suferit ca sunt mica de statura.

Pup mamicile, bb-ii si burticile!
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La Multi Ani Laura!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bine ca vine Oana sa ne trezeasca cu vesti bune, gen aniversari, ca noi dormim in front!
July, am sa te anunt cand vin in parcul de la gara.
Si pe fii-mea o tine buni toata ziua in brate, de-mi vine s-o strang de gat,dar ma abtin. Cand intru cu ea in casa mi-o ia din brate si o tine destul de mult, o dezbraca tot tinand-o in brate. Chiar nu-mi place deloc, caci fitzele le suportam noi.
Galarina, eu mi-am bagat medical, apoi prenatal si am stat 3 luni inainte sa nasc, si mi-a prins super. Spre sfarsit ma cam plictiseam, mai ales ca nu prea ma odihneam, dar dupa ce am nascut mi-am dat seama ca de fapt ma relaxasem destul.
Tu parca esti la Dr.Rusa!? Eu in eco nu m-am prea bazat, si am facut si unul la Dr.Dascalu Georgeta(de la Provita2000). Cum a spus si dady68 ce spune Dascalu este mult mai sigur decat altii. Despre greutate sa nu te ingrijorezi, ca o sa ia bb pana nasti, iar de nu, nici atat, ca eu de ex. am facut o grisina si acum are 9 kg.
Dady68, contraceptia la alaptare! Mie in perioada alaptarii imi recomanda medicul de familie ceva injectabil, valabil 3 luni. Am refuzat tot din teama ingrasarii, si m-am protejat cu prezervativ.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Cornelia
Secretul pornitului in rampa este, asa cum iti spuneam, sa fie polei si sa-i fie mila politistului de tine. Eu asa am scapat.

Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Mai, vad ca July se plimba pe la gara, Ionela pe la Casa de Cultura, Dady si Caty prin Km 4-5, Crixia pe la far, dar in Tabacarie nu mai vine nimeni la plimbarica cu copchii? (in afara de mine, Laura si cateodata Cornelia). Daca ajungeti prin Tabacarie, nr. meu este 0723.593011.

P.S. Bineinteles ca pot veni si burticile, daca au chef de plimbari.
Roxana, daca cumva mai ajungi prin zona, suna-ma poate ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sa traiti, duduci, iar tu, Laura, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de sarbatoare alaturi de cei dragi. Sa nu faci ca mine, care am dat in depresie la 30 de ani - mi se parea ca mi s-a dus ca un fum toata tineretea si n-am lasat nimic in urma... E drept ca n-aveam nici copil si-mi pierdusem si nadejdea. Dupa ce am nascut totul s-a schimbat ca prin minune - parca vroiam ca timpul sa treaca cit mai repede, intii sa scapam de colici, p'orma de dinti, sa mai creasca, sa mearga, sa vorbeasca, sa ne intelegem si tot asa... Anii aia care treceau repede si fara nici un folos sunt acum repere importante, cu semnificatii decisive. Of, mititeii de ei, cum ne dau ei rost pe lume, minca-i-ar mama...



mami & alisia (19 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Fetelor, apropo de ce zice Oana, ce-ar fi sa ne vedem in Tabacarie simbata, pe la cinci d.a.? M-am uitat pe prognoza si se pare ca o sa fie o vreme super in weekend.

mami & alisia (19 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Laura! Multa sanatate si multe impliniri pe plan profesional si familiar!

Roxana, sa va ajute Dumnezeu sa terminati totul asa cum v-ati planificat. Dar musai cit de cit sa terminati pina la sfirsitul lui iunie, caa in ultima luna nu se stie cind se hotaraste bb sa vina; uite eu l-am nascut pe Patrick cu 3 saptamani inainte de termen(mi s-a rupt apa) cu 3,200kg.
Galarina, sa stii ca Eco nu e asa de exact, uite la mine la Vivien arata 3000g in ultima perioada si le era teama la doctori sa-si dea acordul pt. inducerea nasterii si fata mea s-a nascut cu 57 cm. si 4350g asa ca depinde in ce pozitie e bb. Eu una dupa ultima sarcina nu prea mai am incredere deloc in Eco. Am ajuns la concluzia ca tot ce masoara ei si-ti arata e destul de relativ. Sarcina usoara in continuare!
Dady, Vivi e nascuta pe 27.01.2004, azi patru luni. Doamne cu mai trece timpul!
July, si Patrick are numai 12,5kg, face luna viitoare 2 ani, asa ca tot pe acolo, da cu mine nu seamana.
Liz, las ca si pe mine m-a apucat depresia la a 30 a aniversare, ca dupa cele doua sarcini una dupa alta am inceput abia acum sa ma lupt cu kg, ca am celulita, ca mi-am lasat profesia de izbeliste de cind am venit in Germania si etc.... si al meu sot se amuza copios, las sa vad si eu cum era cind a schimbat el prefixul acum 4 ani si vedeaa in fata ochilor numai nereusitele.
La noi vine azi ploaia! Off dupa ce ieri am colindat cu cei doi cu carutul in lung si-n lat ore in sir.........
vrem si noi sa venim la intilnirea de simbata.............., dar cum????????
Intr-adevar pozele le-am facut eu de aceea nu eram de vazut.Am pus niste poze si cu mine in albumul lui Patrick. http://community.webshots.com/user/dohmann101

narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!
Sunt de acord sa ne intalnim in parcul tabacarie sambata, pe la 5 d.a, zice-ti voi. Este ok, dar un loc mai precis, unde? Ca parcu-i mare!
Eu zic undeva aproape de o parcare sau ceva de genul asta ca vin cu masina. La intrarea dinspre Biserica sau intrarea la Teatru? Voi ce ziceti?

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sunt un pachet de nervi!Am scris ditamai pomelnicul si cand sa-l postez...ciu-ciu nu mi l-a luat. Nu mai am chef acum sa postez iar.Scuze...trebuie sa-mi revin dar acum astept si musafiri!
Votez si eu pt. intalnirea de sambata: 0722498519 pt.bip!!

LA MULTI ANI,TATIANA!!( EU ASA TE STIU)



dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput