Mamici si viitoare mamici de gemeni! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna,gemeni si mamici,
Michelle treaba cu numele este complicata, trebuie sa cadeti de comun acord cu aceasta alegere. ,,Numele,, se spune ca trebuie sa ii reprezinte, cred ca trebuie sa va placa in primul rind voua.
Oricum mult succes in alegerea numelor.
Noi ne pregatim sa facem vaccinul de un an, ne-au programat vineri.
Voi mamicilor care ati trecut prin asa ceva, cum s-au manifestat ingerasii?
Va pupam si asteptam vesti de la voi.
Ginduri bune de la noi.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Am de calcat un munte,dar nu pot sa nu fac o statie pe aici!
Mamicilor,copiii vostri cum se comporta in parc si cu strainii? Alexandros se duce la cine deschide bratele,Yannis e mai suspicios si nu da importanta oricui,doar asa pentru ca face o fata ciudata cind il vede si zimbeste hazliu!!! Nu are nici incredere si cred ca e cu nasul mai pe sus,daca pot traduce asa comportarea lui!
Cu copiii se joaca amandoi,indiferent de virsta,dau si jucariile lor cu conditia ca sa ia si ei jucaria altuia,dar nu intotdeauna!
Saluta pe toata lumea,trimit pupicuri cu mana,sa-i vedeti cum sufla in palma,ma topesc!
Acum i-am pus la culcare si alerg sa calc.Am facut azi musaca si cind am stat cu totii la masa(ce imagine minunata!!!),nici nu m-am asezat bine si Yannis zice:KEKA!!! Adica FETA,aici nimic nu se mananca daca nu e feta pe masa! Scot feta si dau iar sa ma asez...din nou nu am fost norocoasa! De data asta ALEXANDROS i-mi atrage atentia ca nu am aprins lumina,afara era soare,asa ca nu era nevoie,dar lamuriti-l pe Alexandros! Ma rog,aprind lumina si,in sfirsit,mi se permite sa stau la masa!!! Cind am inceput sa pun salata din castron in farfuria mea...cred ca intelegeti urmarea! A trebuit sa le pun si lor salata in farfurie,Yannis e mare amator de rosii,castraveti,ceapa,salata verde,orice e in salata,Alexandros mai putin,dar se intelege ca nu poate ramane fara salata chiar daca nu o maninca toata!!!
Asa ca am mincat cu totii,lucru rar pentru ca de obicei Makis nu e aproape niciodata la prinz acasa,acum a venit repede doar sa manince si a fost un prinz minunat!
Chiar va pup acum si mai vorbim!


SHAKE IT,SAKIS! YOU ARE THE BEST!!!

Theodora, Alexandros, Yannis

http://community.webshots.com/user/theodorapap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Un articol despre fertilizarea in vitro:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=269

Mai mamicilor unde sinteti?
Ruslana "Conan Barbarul" l-a cistigat pe SAKIS!!!
Sint foarte dezamagita si despre Romania...no coment!
Multumim ANGLIA PENTRU 12 PUNCTE!!!




Theodora, Alexandros, Yannis

POZELE NOASTRE: web3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici de gemene,
Theodora imi plac noile poze ale voastre. Am revazut pozele voastre de la party si chiar am sa ma inspir si eu pentru aniversarea noastra de simbata. Aniversam Sf, Constantin si Elena, un an si luam motul. Sa te tii ce distractie ne asteapta.
Fetele au inceput sa mearga, sunt foarte atasate una de cealalta, sunt momente cind se imbratiseaza si se alinta una la cealalta, e o imagine super. Voua ati trecut prin asa ceva?
Va pupam dulce.
Ginduri bune de la Ionela si gemenutele Maria si Elena


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Mandrii mei au mers la 14 luni!
Primul Yannis si dupa citeva zile.Alexandros!
Cind l-am pus de incercare pe Alexandros sa stea drept si a facut primii pasi,am urlat de bucurie BRAVO,ALEXANDRE,intr-una si ce credeti? Yannis care era la doi metrii a venit aproape fugind si M-A MUSCAT de gelozie si A REFUZAT SA MEARGA 10 ZILE,apoi i-a trecut!




Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Azi m-au trezit ingerasele mele.
Deobicei eu ma trezesc prima, dar acum cred ca oboseala incepe sa-si puna cuvintul.
Prima s-a trezit Maria, s-a dus de-a busilea la Elena si o mingiia, a trezit-o si pe ea. Au inceput sa se joace cumintele. Eu le pun cite un iepuras linga ele cind dorm. Acum erau cu el in gura le maminca gingiile, cred ca le mai iese cite un dintisor. Theodora cind le-au aparut maselutele la baietei?
Numai bine.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

UNIVERSUL COMUN AL GEMENILOR

În toate activitățile sale, în fiecare experiență și în fiecare descoperire, geamănul are parte de un partener permanent, care îi este în același timp spectator și complice. Acest fapt este esențial pentru tot cursul dezvoltării pe care îl va urma fiecare dintre frații gemeni.
Se știe că părinții gemenilor sunt încărcați cu o doză dublă de griji și preocupări, încă din primele ore de viață ale micuților. Această cantitate suplimentară de muncă, mai ales dacă gemenii sunt primii născuți, este adesea copleșitoare. O dată cu trecerea timpului, însă, părinții gemenilor nu ar mai face schimb cu nici un alt părinte. Ei ajung să trăiască din plin bucuria de a avea parte de o „cantitate dublă de dragoste” și o „întreagă familie” dintr-o lovitură. Creșterea gemenilor presupune o serie de particularități, date de raporturile specifice care se instalează între frați încă din primele zile de viață. Un frate geamăn nu este niciodată singur: la masă, atunci când face baie, la plimbare, când rostește primele cuvinte sau descoperă primele jucării. Este vorba, deci, de un univers în doi, cel pe care copiii îl descoperă și îl construiesc împreună, zi de zi, în primii ani de viață. Gemenii se simt atât de solidari și de nedespărțiți, încât, de multe ori, atunci când este strigat pe nume unul dintre ei, răspund la apel amândoi. Uneori își inventează câte un nume cu care ambii se identifică.
În micul lor univers, care se structurează treptat, gemenii se organizează foarte bine. Își repartizează de foarte timpuriu sarcinile, își împart jucăriile dar și atribuțiile: unul poate fi responsabil pentru contactele cu ceilalți și celălalt să aibă în subordine,de exemplu, repartizarea jucăriilor.În cazul gemenilor de sexe diferite, de obicei fetița este cea care preia conducerea cuplului. Uneori, însă, rolurile alternează.
Trăind într-un univers adesea închis, gemenii pot poseda chiar un limbaj secret, de-a dreptul de neînțeles pentru cei din jur. Se întâmplă uneori să păstreze elemente ale acestui cod secret până la vârsta adultă. Deoarece ei se înțeleg unul pe celălalt și se pot completa reciproc, își sunt oarecum suficienți lor însiși, și, de aceea, nu fac eforturi de a înțelege ce spun cei din jur sau nu se străduiesc să se facă înțeleși. Or, tocmai acest efort bidirecțional este cel care îl ajută pe copil să învețe să vorbească și să își dezvolte în timp limbajul. Din această cauză, gemenii vorbesc mai târziu decât ceilalți copii.
Se întâmplă, adesea, ca unul dintre gemeni să se lase pedepsit în locul fratelui său sau ca gemenii să se substituie unul altuia pentru a-și împărți pedeapsa.
Având un tovarăș de joacă și de conversație permanent, care îl înțelege și pe care îl înțelege la rândul său, un geamăn e mai puțin interesat de un alt copil care e „în afara” acestui microunivers.
Pentru individualizare, dați-le copiilor nume cât mai distincte, încercați să îi îmbrăcați în mod diferit, pentru că, oricât de nostimă ar părea pentru cei din jur, aceast㠄uniform㔠nu ajută deloc; dacă este posibil, încercați să-i culcați în paturi separate și, eventual, chiar în camere separate, măcar din când în când; de foarte timpuriu, oferiți-le jucării diferite și câte o cutie proprie în care să și le poată depozita; începând de la trei ani, oferiți-le și experiența despărțirii temporare.
Există o mulțime de date care dovedesc că gemenii „identici” din punct de vedere ereditar, dar crescuți în medii diferite- datorită unor împrejurări particulare- pot ajunge să fie la fel de diferiți ca o soră și un frate născuți la un an diferență. Pe de altă parte, gemenii care nu se aseamănă din punct de vedere ereditar, dar sunt crescuți după principiile unei „vieți duble”, pot ajunge să aibă aceleași obiceiuri, aceleași opinii, aceleași interese, deși sunt diferiți din punct de vedere genetic.
Concluzia este că mediul de viață poate avea un rol covârșitor în dezvoltarea copiilor, cel puțin la fel de mare ca și cel jucat de ereditate. Ereditatea presupune ansamblul de caractere fizice și psihice pe care părinții le transmit copiilor lor. Toate aceste nuanțe demonstrează că gemenii nu trebuie să fie închiși într-un mediu excesiv de rigid. Toți gemenii vin pe lume cu anumite asemănăări între ei și anumite tendințe, dar felul în care sunt crescuți și, mai ales, felul în care se raportează părinții la fiecare dintre ei, poate să îi ajute să își dezvolte propria personalitate sau, dimpotrivă, poate să le blocheze dezvoltarea propriilor capacități.






Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

LA MULTI ANI,ELENA!!!
Sa va traiasca sarbatorita,Ionela si sa se bucure de numele ei!!!

LA MULTI ANI,mamei mele,CONSTANTINA si sorei mele COSTELA




Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, hop si eu cu o intrebare, numa!

in canada n-am posibilitatea sa fac o echo, e mai complicat, nu stau sa va povestesc acuma, ce vreau sa va spun este ca burtica mea nu corespunde cu ultima menstruatie: e mult mai sus, mai precis la 10 saptamani nu era in zona pubiana, ci sub buric, ca la 14 saptamani!

dr. mi-a zis ca poate fi o eroare de data, sa mai fi avut un fals ciclu, dar am auzit aseara de un caz al unei tipe in aceeasi situatie, care de fapt avea gemeni!!! de aceea burtica era mai mare!

pana peste 2 saptamani cand ajung sa-mi fac in roamania o echo, pls, spuneti-mi daca ati trecut prin asa ceva! exista posibilitatea asta??!!

asa, ca sa stiu cate costumase cumpar!!!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Seara buna tuturor! aici e noapte de-a binelea si numai acu am si eu nitzel timp la butonat computerul..
Mi-era dor de voi, v-am tot citit si iar citit, am devenit adicted de forumul asta, dar cand vine vorba de scris imi piere inspiratia caci mi se pare ca toate scrieti asa frumos si eu mai bine va trimit toate mesajele mele in gand, de la inima la inima, decat sa mai scap poate ceva perle pe ecran..
Gandacelule, cred ca o sa trebuiasca sa astepti echograful de peste 2 saptamani si dupa aceea poate cumperi costumasele.Si daca iti mai faci unul dupa inca vreo 8 saptamani sau chiar mai repede, poate te decizi si la culoare.Cat despre mine, eu tot in Romania mi-am facut primul echograf, caci si la noi in Anglia te saturi de asteptat pana se indura NHS-ul sa iti scrie o scrisoare sa te cheme la scan, asa ca eu aveam 6 saptamani sau mai exact 5 si un pic cand m-am hotarat sa merg la un cabinet privat de ecografii tocmai din aceelasi motiv si anume ca burtica mea in total dezacord cu saptamanile numarate.Si da, erau doua saculetze acolo si le-am putut vedea atat de clar pe monitor.Dar am avut inca un semn, nu stiu la tine cum a fost; eu cand mi-am facut testul de sarcina mi l-am facut exact in ziua in care imi asteptam "rusii", adica exact la 28 de zile dupa ultima lor vizita.Si lina albastra a aparut instantaneu si deosebit de intensa.Deci in cazul gemenilor apare si acest nivel ridicat de HCG la un timp atat de scurt.
Sa ne spui si noua cum a fost la echograf...
Patricia, Miriam si Ruth (6.12.03)

Mergi la inceput