mamici din Cluj (3)

mamici din Cluj (3) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuarea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor!
Incep cu Rachel ca problema ei e cea mai urgenta. Parerea mea este sa-ti spuna Ioana ce afla de la dr. Muresan de la Gine I. Acolo au si aparatura buna si sunt specialisti buni. De clinica Doris am auzit eu intr-o reclama la Radio, si am retinut doar ca este o clinica privata pe str. Barsei. Str. Barsei e o strada mica, in spatele Pietei Marasti. In rest...nu stiu nimic de dotari/medici/tarife.
O alta clinica ok in Cluj e ASRO Medica, si ei stau bine cu specialistii si aparatura, dar as merge pe mana clinicii Gine I caci e de stat, pe sistemu asigurarilor de sanatate si nu te costa atata cat la o clinica privata, voi ce spuneti gagici? Plus experientza...

In rest...si eu am iesit de 1 Mai si m-am bronzat pe nas, frunte si o ureche, juma' de gat..si in forma de tricou ca tractoristii. Sunt f. necajita ca sunt cam arsa. Basca ca l-am zguduit pe Serba pe drumu de la Baisoara iar seara nu mi-a fost tocmai bine...Ah, sa va spun...eu simt deja contractiile acelea inselatoare...pret de 5-10 secunde in fiecare zi, dar am citit ca e ok si era timpul...

Ioana, nu l-ai simtit pe bb de oboseala, da-i un pic de timp si fii antena si sa ne zici cand l-ai simtit iarasi, ok? Si daca tot ai avut probleme, nu mai fa asa drumuri lungi, ca nu-i voie...

Pupici, va astept la discutzii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Salut fetele
Ce mult ma bucur pentru voi ca ati putut merge la bronzat! Ce zile frumoase au fost de 1 si 2 mai... si eu a trebuit sa stau acasa sa lucrez
Asta e viata, ce sa-i faci? Cand ai timp (nu lucrezi) n-ai bani, si cand lucrezi n-ai timp de nimic. Si desigur ca acuma ploua...
Salut lulutza. Bine ai venit.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Salutare la toata lumea!
Si noi am petrecut un weekend superb si plin de evenimente chiar daca nu am stat la plaja. Referitor la plaja, aveti grija burticilor ca nu e tocmai indicat!
Lulutza, sa stii ca si eu am fost clienta dr.Puscas o per.destul de lunga de timp si mi-a placut mult de ea. Dar contextul a fost de asa natura ca in primul trim de sarcina am ajuns sa o schimb desi imi facusem planuri ca voi naste cu ea. Ideea este ca ma confruntam cu a 2-a iminenta de avort, am sunat-o(seara),mi-a spus ca e in concediu(poate nu era nici in loc.dar nu mi-a precizat) si m-a trimis la spital fara sa imi dea prea multe explicatii si fara sa imi recomande pe cineva. M-am dus la spital(dar la Stanca), am nimerit peste un medic care mi-a facut rau(dr.Mihu) in sensul ca mi-a provocat o hemoragie si mai abundenta(m-a consultat pe masa si mi-a extirpat un polip de sarcina) fiind pe punctul de a pierde sarcina, am revenit la ea(cand s-a intors) si mi-a facut scandal ca nu tb sa ma las, ca am riscat f.mult. Am cantarit bine situatia si am ajuns la concluzia ca tb sa gasesc un medic care sa fie mai disponibil in caz ca se intampla ceva si pe care sa am curajul sa-l deranjez. Cam asta a fost motivul pt.care am renuntat la ea desi pana atunci fusesem f.multumita si oricum auzisem numai de bine de ea. E adevarat ca nu e genul de om f.diplomat, ca uneori e mai "seaca" in exprimare dar pe mine nu m-a deranjat si consider ca daca nu esti f.sensibila nu conteaza asta atata timp cat actul medical e de calitate. Sfatul meu e sa discuti direct cu ea daca vine in caz de nevoie si pe urma sa iei decizia.
Aura si Diana(17 iul.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Nu am apucat sa citesc ce ati mai postat dincolo, dar se pare ca avem o noua mamica sau burtica, asa ca :bine ai venit lulutzu!
Rachel,am fost azi la eco, dar crede-ma ca de emotii am uitat de tot, cand l-am vazut pe bb....:)....am fost asa de bucuroasa, ca am uitat tot ce trebuia sa-l intreb.
Dar maine ma duc si vorbesc cu el de tine......sau mai bine iti dau numarul lui de mobil si il suni tu si vorbesti cu el si ii spui exact cum sta situatia. E un doctor foarte bun si intelegator, si nu se va supara ca il suni!O sa-ti trimit mai tarziu un PM , ca nu am acum nr. ca e in tel. lui Ovi.
Noi, dupa cum va spuneam am fost azi sa-l stresam din nou pe Muresan!
S-a comportat foarte frumos cu mine din nou(ca de obicei), si m-a linistit....bb e bine,. l-am vazut foarte bine la eco, numai ca nu ne-a aratat si ce e(numai fundicul l-am vazut), asa ca mai asteptam....in rest e bine sarcina, colul e ok, placenta s-a mai ridicat si ea.....numai contractiile au mai ramas...si durerile.....dar iau tratament si va fi bine...
Voi ce mai faceti?Cum sunteti?Ce va fac puiutii?
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 5 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor,
Ioana, nici noi nu am resuit sa vedem din prima daca e baiat sau fata, a stat intr-o pozitie ca nu se vedea sexul..a doua oara dr si-a dat mai mult cu presupusul "cred ca e baiat", abia a 3-a oara s-a vazut mai clar si iata ca e baiat asa cum ne-am dorit mai mult. Important e sa fie sanatos,indiferent de sex!
Cred ca ti-a placut mult la eco, eu eram asa fericita sa stiu ca e bine, sanatos, se misca :)
Mamicilor, ce mai fac bebeii?
Al meu e tare neastamparat, cred ca mama e de vina, il rasfata prea tare de pe-acuma. E foarte increzut. Azi am fost in parc in Manastur si de-abia tin pasul cu el, alearga de numa numa, daca il tin de manuta il apuca crizele, si in carucior nu mai are chef, asa ca mai mult sta in brate(la 13kg a lui, imi rupe mainile daca il tin mult in brate)


Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare mamici & burtici!
Eu sunt la job acum si ma cam strange casca...iar bb Serbanica din burtica e cam comod azi, insa ieri a facut adevarate reprezentatii asa ca-l las sa se odihneasca. Iar am chiulit ieri de la Scoala Mamelor, m-am pornit iar dupa cativa pasi m-au apucat niste junghiuri in burtica si abia am asteptat sa merg acasa...asa ca ramane pe miercuri. Pe unde umblatzi??????????????
Pupici,
Roxana in 31 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Chiar asa fetelor, unde sunteti? Asa liniste e pe-aici....

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Buna dragelor!
Am revenit si noi, dupa o indelungata absenta. Mititelele mele imi ocupa cea mai mare parte a timpului si am cam rarit-o cu internetul. Deschid calculatorul cat sa-mi verific mail-urile si sa trimit 1-2 mesaje si... gata.
Imi este dor de discutiile voastre si cele de pe DC. Si acum este f. tarziu, dar in fata PC-ului nu simt oboseala, dar maine dimineata
Va pupam si sper ca intr-o zi sa ne intalnim.

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagici & burtici. Mai asa apatie n-am vazut de cand lumea...unde umblatzi? Va ascundetzi de ploaie?
Moni, inca o zi de absentza si dam anuntz la politzie. Io tot dau startul pt. gimnastica, sper sa nu chiulesc si astazi. Astept sa va vad. Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Ati putea totusi sa va interesati de clinica Doris?
Am auzit lucruri bune despre ea.
Daca vin in Cluj, vreti sa ne intalnim?



„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput