Mamici din Arad...? (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina M. era sa uit...am primit mesajul de la tine dar l-am vazut abia azi dimineata...aseara mi s-a teminat bateria la telefon si l-am pus la incarcat dar inchis si abia dimineata am observat mesajul...multam de mesaj...pusilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetili pe unde umblati????
Am fost azi la control, operatia s-a vindecat foarte bine, totul e bine si frumos!!!
Ce vreme faina a fost afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau Clau.Vad ca fetele nu sunt pe-aici azi.Bine ca ti se vindeca bine operatia si nu ai probleme.
Eu sunt foarte obosita,dar m-am gandit sa va mai scriu ceva inainte de-a merge la culcare.Am mai lucrat cate ceva prin bucatarie,deocamdata stagnam cu zugravitul vreo 2 zile ca mama tipului care ne zugraveste va fi operata maine de colecist.Ce nu-mi place sa stau cu casa "intoarsa".Parca zboara totul pe-aici.
Calin este foarte harnic la ora asta,el spala peretii in bucatarie(ii pregateste pentru gletuit).A zis sa va spun ca el lucreaza la ora asta.Saracu'!
Va pup pe toate fetele si va doresc noapte buna.


alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai Alina dar ce harnic e Calin!
Felicita-l din partea mea!
Dragos ce mai face? Nu ne-ai mai povestit de mult de el.Atata il tot pomeneste Clau, ia placut mult de tot de el...tot zice ca iar place sa fie si Raul al nostru asa de dezghetat ca si el.
Acum te las ca incerc si eu sa-l culc pe Raul!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Magda, chiar ca iti va fi greu sa te obisnuiesti fara calculator...si eu ma gandesc cu groaza la momentele alea( care la noi vor veni in toamna, cand ne vom muta in Arad....pana ne gasim unde sa stam, ca vom sta pentru inceput in chirie, poate dupa ce nasc vom sta o perioada la soacra-mea...unde nu este internet, ca e la 100 km de Arad)....dar mai e pana atunci. Tu cat vei sta departe de internet?
Clau, ma bucur ca ti s-a vindecat bine operatia....inseamna ca la vara vei fi in bikini pe strand! Poate ne intalnim pe acolo(eu voi fi cam burticoasa pe atunci)
Alina M. nu esti tu sau sotul tau din Moneasa cumva? Numele tau de familie imi e tare cunoscut....
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

In primul rand va multumesc la toate care mi-ati simtit lipsa si a-ti intrebat de mineDupa cum stiti am fost bolnava ,acum ma simt mai bine Va mai dura un pic pana o sa-mi revin,probabil pana termin antibioticul.Stii Magda cand am venit din Romania ,te-am intrebat de ganglionii aia,a doua zi a fost de groaza.Aproape nu mai puteam nici gura s-o deschid.Mi-a iesit si osul de la maxilar afara,urechea ma durea rau ,nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte prin ce am trecut .Totul a pornit de la o faringita bacteriala ce am avut-o inainte sa merg in Romania .Azi am fost si la cardiolog sa vad daca nu mi-a prins miocardul si e ok .Inca nu am reusit sa citesc tot ce a-ti scris pana acum dar vad ca a-ti fost harnicute
si un bun venit ,pt. fetele noi.Chiar ca ne-am inmultit in ultimul timp.
Am vazut Alina ca te-ai apucat de zugravit.Si noi trebuie sa zugravim ,poate peste vre-o doua saptamani .Probabil tu paci acum prima oara cu lavabil de asta se face atata mizerie .
Timpul in sfarsit s- a incalzit si pe-aici,abia astept sa ma fac bine sa merg sa fug sau cu bicicleta
si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor si bine ai revenit Anto.Ma bucur ca te simti mai bine,sigur cand termini antibioticul te vei simti si mai bine.Ce face Deni? La noi cu zugravitul e mult de lucru,am schimbat si geamul si trebuie reparat pe langa,e destul de spart.E facut cu lavabil,dar a mai crapat si trebuie reparat.Acum stam asa cu casa intoarsa ca tipul care ne lucreaza are ceva probleme,a operat-o pe mama lui.

Clau va fi Si Raul asa neastamparat si energic ca Dragos,doar e berbecut.Ai iesit cu el afara la plimbare?

Ioana unchiul lui Calin e din Moneasa(de fapt era ca a murit,a avut cancer la prostata),il cunosteai cumva? Numai el era Morostes din Moneasa.Mai are inca un unchi la Simand,tot Morostes.Soacra ta unde sta?(ziceai ca vei sta la ea o perioada dupa ce nasti).Si noi am stat 3 ani in chirie dupa ce ne-am casatorit.

Alina33 sper ca ne dai un semn de viata inainte de-a pleca la spital maine.Succes si mult curaj!




alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina, nu il cunosteam pe unchiul lui Calin, insa parintii mei cu siguranta il cunosteau, pentru ca au lucrat ani multi in Moneasa, mami la Posta si tati la telefoane.
Noi am stat in Dezan , care e la 8 km de Moneasa, de aceea te-am intrebat.
Socrii mei stau in Craiva(pe langa Beliu), dar nu stim sigur cum vom face, poate ne vom muta direct in chirie in Arad...mai vedem noi pana atunci.
Anto, ma bucur sa te cunosc si eu,. si ma bucur ca te-ai facut bine....dupa cate vad ai fost bonavioara rau....bine ca a trecut!
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana stiu unde e Craiva,parintii mei stau in Ucuris(dincolo de Craiva),e primul sat din jud.Bihor si socrii mei stau in Tinca.
Ce mica e lumea!
Noi trecem prin Craiva cand mergem la parinti.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna fetelor!
Anto ma bucur ca ai revenit si cu ocazia asta iti doresc multa sanatate si sper sa-ti treaca cat mai repede! Ce mai face Deni? Sa ma ierti dar tot cand ajung la calculator imi amintesc ca nu ti-am scris reteta de eclere ...am sa ti-o scriu dar sa o caut mai intai...sa-mi amintesti ca eu stau prost cu memoria

Mai Alina dar tu chiar te-ai apucat de treaba...pai eu va doresc spor la munca

Ioana draga mea ce bine ar fi sa pot merge la vara pe strand dar din pacate sunt , am pus pe mine in timpul sarcinii 30 kg...iti dai seama ca mai am de dat jos vreo 16 kg si pe langa asta am si multe vergeturi din cauza carora sigur voi ramane acasa

Daca ai timp te poti uita pe pozele mele de pe yahoo si acolo vei vedea cata m-am facut ...sunt cat un purcel bun de taiat, dar lasa ca ma fac eu


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput