Luna de miere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Candy, as vrea eu ceva detalii despre Hurghada. Cum arata statiunea? Cum sint hotelurile? E adevarat ca la 4 stele ai gindaci in camera? (Asa ne-a spus un nene de la o agentie, care voia sa ne convinga sa stam la 5 stele...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fete am fost si eu in Hurgada in martie anul acesta. Superb acolo hotelurile sunt pe palaja cam la 10-15 minute de mers cu un minibus de orasul proprizis. Merita s a mergeti acolo pentru luna d e miere e intim si foarte frumos, cam cald vara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_2004 spune:

Eu am fost in Egipt dar nu la Hurghada, ci la Sharm. Hotelul era de 4 stele si a fost foarte curat. Stiu o multime de lume care a fost in Egipt, o prietena chiar la 3 stele, si nimeni nu s-a plans de curatenie.

Eu va pot da preturi dar sunt preturile agentiilor din Italia si nu cred ca va ajuta. Oricum eu pt Egipt o saptamana la 4 sau 5 stele nu as da mai mult de 550 euro (formula:totul inclus sau toate mesele si sucuri la masa)

AnaMaria

quote:
Originally posted by monica_b

Candy, as vrea eu ceva detalii despre Hurghada. Cum arata statiunea? Cum sint hotelurile? E adevarat ca la 4 stele ai gindaci in camera? (Asa ne-a spus un nene de la o agentie, care voia sa ne convinga sa stam la 5 stele...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Noi am fost doua saptamani in octombrie in Mauritius. Superb, hotel de 4 stele plus, demipensiune, 10 metri de plaja, servicii ireprosabile, ce sa mai...o nebunie, nu stiu daca o vom mai repeta. Dar am zis ca e luna de miere si nu trebuie uitata. Am dat pe tot, transport, taxe etc...4000 sau 4500 de euro. Exclusivist concediu, dar s-a meritat. Banii, in mare parte i-am primit la casatorie, aici se anunta ce vrei la nunta drept cadou...si am zis ca vrem sa ne facem luna de miere, drept urmare am primit bani Si luna de miere am facut!!
Punctul de la care pornesti in cautarea destinatiei este tot banul, trebuie de la inceput ce buget aloci, dupa asta incepe marea cautare, ofertele etc. Sa fii atenta si sa intrebi agentiile sau hotelul unde vreti sa stati daca nu fac reduceri pentru mireasa!! Este o practica foarte frecventa mai la toate ofertele pentru luna de miere, cel putin in destinatiile mai exotice! Se merge de la 25% si chair pana la 100% gratuitate pentru mireasa! Singura conditie e sa le dai copie dupa certificat de casatorie cum ca sunteti proaspat casatoriti, asta cer ofertantii, ori pana in 3 luni de la casatorie, ori pana in 6, ca sa poti beneficia de reducere, plus alte mici atentii: tricouri, cosuri fructe exotice, cina romantica. Eu am avut 25% reducere
Daca deja sunteti civil casatoriti si abia acum faceti pe cea religioasa, aproape numai hotelurilor din categoria asta "Beachcomber Hotels", care sunt mai peste tot in tarile exotice, le este de ajuns certificat de casatorie religios, in rest cam toate celelalte il vor pe cel civil.
Important e sa va ramana voiajul asta mereu in amintire!
Aici sunt poze din Mauritius, hotelul unde am stat, plaje, ocean...
http://community.webshots.com/album/96676195QBYbvZ
http://community.webshots.com/album/96626248XHQSsI
http://community.webshots.com/album/96738777FdznBE
http://community.webshots.com/album/96725663ltUlhy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Noi am fost in Malta in luna de miere. A fost frumos, destul de scump, dar a trebuit sa ne mutam de la hotelul de 4****, cica ( era de fapt de 2** de-ale noastre ) la unul de 5***** ( 4**** de-ale noastre). Aveti ce vedea, marea e superba, au si locuri frumoase de vizitat ( Laguna Albastra)...merita.

"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)

Mergi la inceput