Locuri frumoase de vizitat in Romania

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Am vazut mai demult un reportaj despre Delta. Am fost deja acolo si suntem indragostiti! Imi amintesc acum despre cest filmulet, fiindca ne pregatim si noi de vacanta, ca multi altii, si poate - ne gandim -ajungem din nou acolo. De data asta ne-ar placea sa facem si plaja la Marea Neagra... nu departe de Delta.
Cunoaste cineva? Pensiuni, ceva, conditii de cazare etc...
Multumesc

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by PELATIA

CHEILE NEREI,vis si realitate,ultima data am fost in 95,peisaje superbe,pesteri ascunse ,si legendele locurilor.MARE ATENTIE LA VIPERE!



Ai perfecta dreptate...CHEILE NEREI!!!!!!!!!!O adevarata frumusete....Pacat ca nu are nimeni grija de acest loc, e foarte salbatic si spun si eu ATENTIE LA VIPERE!!!!e a doua zona din tara ca si numar de vipere...eu am fost in 2002, de 1 Mai...eu am ramas cu gandul acolo!!!Sper sa reusesc sa va pun si cateva poze numai sa le scanez si veti vedea ca avem dreptate!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Despre Transfagarasan puteti sa spuneti cateva cuvinte? Sotul meu a gasit un forum pe net unde se intreceau care mai de care cu povestiri despre frumusete, salbaticism si aventura. Si ma bate la cap sa mergem, sa mergem....Cum eu sunt insarcinata n-as prea avea chef de aventura desi mi-ar place teribil....Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Transfagarasanul e superb... dar mai important este daca puteti sa profitati si sa urcati putin pe munte... de la Balea se pot face cateva trasee nu f. grele de 1 zi si panorama e superba de pe Varful lui Buteanu si din Caldarea Caprei, Fereastra Smeilor (sper ca imi aduc aminte bine denumirile, daca nu scuze... gasesti info precise si detaliate pe www.alpinet.org). Oricum pentru mine Fagarasul este ca prima dragoste... nu poate fi uitat...am urcat la 16 ani pe Moldoveanu. Nu zic ca nu sunt mai multe alte locuri frumoase dar pentru unii un anumit loc are o incarcatura sufleteasca aparte... eu sper sa te bucuri de peisaje si sa ne povestesti cum a fost... si apropos... care e link-ul ala unde a citit sotul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

http://forum.softpedia.com/showthread.php?s=&threadid=15718

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

Proaspat intors d-acasa si placut impresionat de multe ...
Unul din weekend-uri l-am avut in zona Bran-Moeciu .Cateva poze facute in zona
http://www.amazon.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?showSlide=true&Uc=89kfyrz.293fjt1z&Uy=-5s53vj&Upost_signin=BrowsePhotos.jsp%3fshowSlide%3dtrue&Ux=0

Enjoy them!

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cum e la Paltinis?
plecam si noi in august acolo cu bebe de 17 luni...
sinzi si david

Mergi la inceput