Am descoperit ce am.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Diana, ai mare grija cu orice tine de tincturi din plante, prafuri altele. Aceste tratamente naturiste pot da efecte secundare nedorite; lungirea exagerata a ciclului, scaderea cant. menstruale, chiar amenoree. Unele fete de pe forum au avut rezultate bune, altele nu. Majoritatea acestor plante lucreaza tot la nivel hormonal (multe plante contin cant mai mari de diversi hormoni naturali) si ca urmare ele iti pot balansa sau distruge si mai mult echilibrul hormonal. E un drum cu doua sensuri. Cum aceste tratamente se iau babeste (fara indicatia vreunui medic sau macar specialist in domeniu homeopat) te poti trezi cu probleme mai mutle decat ti-ai dori.
Eu am patit asa: am luat tinctura de propolis tim pde o luna de zile si ciclul, daca-i pot spune asa, mi-a venit la 30 de zile, dar manifestat sub forma unor picaturi de sange (2-3/zi) mai mult maronii decat rosii, cel putin la inceput. Apoi, la alte 2 sapt. mi-a venit iar ciclul (desi intrerupsesem propolisul de la sangerarea trecuta), la inceput tot sub forma de picaturi, de data asta rosii iar in urmatoarele2 zile, cu o abundenta normala. Urmatorul ciclul mi-a venit la 39 de zile. Mi-a dat peste cap orice incercare de a mai face bebe (iti dai seama ca la lungimile neasteptate de ciclu, nu am putut aproxima nici zilele de ovulatie sau macar daca ea s-a produs). De-abia cu cel de-al treilea ciclu a revenit totul la normal.
Cu atat mai mult nu-ti recomand sa incerci astfel de tratamente dupa o posibila fecundare (adica sa incepi sa le iei dupa ce s-a produs ovulatia si eventual ai putea fi insarcinata).
Stiu ca fetele de aici au cele mai bune intentii legat de aceste tratamente, dar sunt foarte multe fete care s-au "ars", mai ales ca aceste tratamente nu vin la recomandarea vreunui specialist, ci sunt luate din gura-n gura sau din reviste gen "Formula AS" (n-am absolut nimic cu revista, dar nimeni nu-si asuma responsabilitatea unui tratament ce poate aparea intr-o astfel de revista).
Concluzia, gandeste-te bine inainte de a lua un astfel de tratament, informeaza-te corespunzator, nu lua totul orbeste.

10 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

diana de ce vrei ceva naturist exclusiv? Limitezi mult din posibilitatea de a avea un bb in situatia ta! Asa cum spune papa cea mai frecventa cauza este lipsa de progesteron. Eu am avut problema asta la ambele sarcini si am luat utrogestan primul trimestru cate 4 capsule pe zi. Primul bb e bine sanatos fara nici o problemutza iar al doilea sta cumintel in burtica inca vreo 3 luni jumatate!

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Multumesc de raspunsuri. Dar eu am proesteronul bun. Muschii uterului sunt slabi.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Diana, ce mai faci, in a cita zi esti?

Ilenya

Mergi la inceput