suzeta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

parerea mea e in nici un caz nu trebuie sa.i cumperi alta suzeta...zi.i orice,ca a mancat.o un catel orice ca in cateva zile uita,sau macar n.o sa mai fie asa de agitat fara.
La 1 an si 10 luni e destul de mare,zic eu..aici vad copii de 3 ani si mai bine cu suzeta si mi se pare absurd.
Noi am avut noroc,Marc al meu a refuzat.o sau in orice caz ii era indiferent daca are sau nu suzeta si de la 3 luni le.am pus pe toate intr.un sertar..le.a gasit acum cand cotrobaie peste tot dar mai mult de o priveire nu le arunca.
Acum are 1 an si 4 luni si ne.am descurcat excelent tot timpul fara suzeta,nu cred ca este un obiect si un obicei care trebuie incurajat,chiar daca Marc ar fi folosit suzeta,de la 1 an l.as fi dezvatat.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si noi incarcam sa scapam de ea. Ziua mai merge fara, desi, cind o vede, o ia s-o tzocaie un pic, dar seara inca nu vrea fara ea, iar noaptea incepe sa o caute prin pat, pe sub perne, si nu se potoleste decit daca o gaseste. Perseveram !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Mamicilor cu experienta invatati-ma va rog!

Arturicii (adica cei doi bebelushi ai mei) isi sug pumnii mai ales inainte de culcare. Ei dorm mai mult pe burta deci isi gasesc f usor mainile.
Eu imi doream sa se invete cu suzeta decat sa-si suga degetele. Au 2 tipuri dar le refuza cu indarjire (cand sunt aproape adormiti incerc sa inlocuiesc degetul cu suzeta dar se trezesc imediat).

Ce parere aveti? Sa insinst cu suzete? Sa-i las in pace?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.



Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput