"11 septembrie" la Madrid

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella M spune:

Acum cica sunt 5 sau 6 romani morti. Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

europa fm acum 5 minute la stiri: 7 au murit, 80 raniti, 29 in spitale din care 5 in stare grava si 3 critica.

chiar si ilegalii vor beneficia de asistenta medicala de la case de asigurari.

cei raniti si care nu au situatie legala acolo cica li se va legaliza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pomeanm spune:

Asa este. Guvernul a hotarat azi ca tuturor "ilegalilor" victime ale atentatelor ca si familiilor lor directe sa li se acorde nationalitatea spaniola daca o doresc sau dreptul de munca si sedere in caz contrar. Vor fi si indemnizati. De la guvern s-au alocat 140 milioane € iar casele de economii au deschis un cont pentru donatii in care deja depusesera 10 milioane de euro.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

N-am cuvinte. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei cazuti si sa-i ajute sa-si revina pe cei raniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

Eu cred că a fost mâna lui Al Kaida. Câteva indicii sau "coincidente":

- data: 11 martie - vezi 11 septembrie. De la atacul din 2001 au trecut exact 30 de luni, mai exact între cele 2 evenimente s-au scurs 911 zile. 9/11!

- organizarea: simultan, 4 trenuri. Pe 9/11: 4 avioane!

- consecintele: aproape 200 de oameni ucisi, peste 1400 răniti. Ceva care să zguduie lumea întreagă, si mai cu seamă Europa. Vezi si scăderile spectaculoase de ieri la bursele europene.

- motivatia: Spania a sustinut puternic SUA în războiul din Irak si teroristii din Al Kaida au avertizat în mai multe rânduri că au trecut-o pe lista neagră

Să vedem ce vor spune rapoartele oficiale, dar guvernele din toată lumea ar trebui să-si pună serios problema consecintelor unor politici de destabilizare si războaie cu motivatii mai mult sau mai putin inventate, în dorinta de a acapara bogătii strategice. Oare cum ar fi o lume în care petrolul n-ar avea nici o importantă? Cu sigurantă s-ar găsi altceva pentru care să te bati, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu cred ca a fost Al-quaeda..este groaznic ce s.a intamplat la Madrid,ma rog sa le fie de ajuns,sa nu mai faca alte crime,e cumplit.
Dumnezeu sa.i ierte pe cei ucisi!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Eu sunt sigura ca e mana Al Kaida, exact pentru acelasi motiv pe care l-a spus si tatal Iuliei. Sunt curioasa care tara va urma, pentru ca pe englezi nu prea cred sa reuseasca sa-i fenteze. Parerea mea e ca arabii incearca din rasputeri sa starneasca un al 3-lea razboi mondial, si de asta au ales trenurile din Madrid...se stia sigur ca in acele trenuri calatoresc o gramada de emigranti, motiv pentru care ei spera ca se va rascula intreaga Europa, si astfel vor avea un motiv. O sa-mi sariti in cap, cu siguranta dar toate nefericirile astea le datoram nesatului de sange Mr Bush, daca el ar fii incetat razbunarea asta infantila contra tarilor arabe nu s-ar fii ajuns atat de departe. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care si-au pierdut vietile si sa le dea putere familiilor indoliate!

Ii is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei decedati si recuperare psihica si fizica pentru cei raniti! Si eu cred ca sunt islamistii...Din pacate, trebuie sa ne intrebam: care va fi urmatoarea tara pe lista lor? Ei incearca sa faca un al trilea razboi mondial, cred! Din pacate!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti! E ingrozitor ce se petrece in lumea asta! Cei puternici si aroganti sunt de neclintit si cei care sufera si mor suntem noi, cei multi, oamenii de rind care de voie, de nevoie trebuie sa mai luam cite un avion, sau vreun tren citeodata. Cita ura trebuie sa-i macine pe unii ca sa poata ucide cu singe rece oameni nevinovati!
Azi la stiri am auzit ca ultima victima la ora aceea era un bebelus de 7 luni care a murit la spital! Oh Doamne, pedepseste-i pe vinovati ca si ei poate au copii acasa!
Si eu cred ca e Al'Quaeda. D-l Bush poate e satisfacut de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Si eu cred ca pana la urma totul i se "datoreaza" lui Mr Bush(avid de putere si petrol) care i-a jignit si desconsiderat mereu pe islamisti. De altfel, subscriu si eu in totalitate la ce a spus Reliana.

Mergi la inceput