Catzel shmekeros

Catzel shmekeros | Autor: parpalak

Link direct la acest mesaj

Catzeluky a noastra cea ascultatoare s-a facut o smechera si jumatate. De cind a bagat de seama ca lui Paul (9 luni jumate) ii iese figura sa ma ignore, a bagat si ea la cap si-a pus in aplicare. Ieri tocmai terminasem sa-i dau lui Paul cerealele si-l stergeam la botic. Cind sa las din mina si al doilea servetel, vad ca primul disparuse. Ma uit dupa Minnie, era cu el in bot (stie ca n-are voie, de-aia l-a si luat pe la spatele meu). Ii zic sa-l lase, asa ca se face ca-l scapa si-si gheia o pauzaste labele din fata exact peste servetel (care servetel? vezi pe undeva vreun servetel? n-am nici un servetel pe aicea). Ma intorc la boticul lui Paul si dupa trei secunde ma intorc iar spre ea. Minnie lingea cu pasiune servetelul. Nu-i zic nimic, doar ma uit la ea, se uita si ea la mine, si-i da drumul servetelului dintr-o laba, ca atare la urmatorul lins servetelul zboara cit colo (aaa.. de servetelul ala era vorba??.. pai ala e departe de mine, eu nu-l mincam si n-am nici cea mai vaga idee cum a ajuns acolo.. ) Apare si tati in peisaj, ii povestesc figura, si, in timp ce eu eram cu atentia in alta parte, repeta faza cu al doilea servetel, ca sa vada tati pe viu, nu numai din povesti.
Asa ca, gata, am avut catzel cuminte pina acuma.. De-acuma..

P.S. Evident, ea are portia ei separata de cereale de bb, ca altfel nici nu se atinge de mincarea ei. Dar tot cerealele lui Paul sint mai bune :) (sint tot alea)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

puteai sa faci economie de servetele, folosind-o direct pe minnie..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

descantec super raspunsul tau

parpalak ai o catelusa desteapta si smechera. sa iti traiasca si bebe si ea si sa fie sanatosi ca sa va bucurati in continuare de nazdravaniile (nu prea mari) ale celor 2.

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

dioki :) pai eram la sfirsit, dadeam doar lustru.. si acuma oricum nu-i prea mai merge lui Minnie, ca o cam plesneste Paul peste bot, nu stiu daca vrea s-o mingiie sau sa-i pipaie coltii, cum imi face mie.. Odata a piscat-o de limba de-a tras cucoana un schelalait de numa, si nu s-a mai apropiat de el cinci minute incheiate..
multam fain de urari eli :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput