Toate forumurile Actiuni urgente  Ajutor umanitar

Diagnosticul Lui Cristi si actiuni

Evaluarea propriului subiect, sau a subiectelor de la forumul umanitar nu este posibila
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 22
raresh
raresh13 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite raresh un Mesaj Privat
ok, super!
zicea papadia ca maine vor fi gata scanate documentele medicale. am senzatia ca e un caz asemanator cu al alexandrei si din pacate teama mi-e ca e la fel de urgent.
sa vedem acum daca baietelul poate fi scos din tara. tot tu ai luat legatura cu clinica si in cazul alexandrei?
Mergi la inceput
papadie
papadie6154 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Munca cu tradusul si scanatul actelor a inceput de citeva zile. Teoretic ar tb sa fie gata din cite ne spunea Adelina joi sau vineri.
Eu astept un raspuns de la ea.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Mergi la inceput

desprecopii8061 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui desprecopii Adauga semn de carte la raspuns Trimite desprecopii un Mesaj Privat
Tocmai am trimis un mesaj Liei Roberts - pe alta adresa de email.

sa asteptam raspunsul.Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Mergi la inceput

Alina4523 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Alina un Mesaj Privat
quote:
Originally posted by raresh

ok, super!
zicea papadia ca maine vor fi gata scanate documentele medicale. am senzatia ca e un caz asemanator cu al alexandrei si din pacate teama mi-e ca e la fel de urgent.
sa vedem acum daca baietelul poate fi scos din tara. tot tu ai luat legatura cu clinica si in cazul alexandrei?Nu,nu eu am luat legatura,am inteles ca in cazul Alexandrei,profesorul Socoteanu de la Timisoara le indicase clinica asta parintilor si eu am tinut minte si pt ca tot am auzit de tot felul de operatii spectaculoase facute de ei,am scris mail.
Sper ca in curind sa avem raspunsul.

Alina
Mergi la inceput
adrianangi
adrianangi1771 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite adrianangi un Mesaj Privat
In momentul in care vom stii clinica+costul operatiei, ginditi-va si la declansarea unei campanii de presa pentru stringere de bani. Nu uitati ca suntem in (prag de) campanie electorala! Si ca sunt(em) mai multi jurnalisti pe forum!
Pina atunci, sper sa se reglementeze situatia juridica a copilului, asa incit "mama" naturala sa nu poata profita de Cristi...

Pentru MAMA DE SUFLET: Ai mai fost la Directia ptr. Protectia Copilului Constanta? Care sunt noutatile? E nevoie sa sun la primarul Mazare?

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
Mergi la inceput
Alyssa
Alyssa1320 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Alyssa un Mesaj Privat
Am primit raspuns de la Sick Kids Hospital din Toronto. E o veste buna, cred eu.
Atasat sint formularele si scrisoarea de la ei.
Aceasta este traducerea mea la scrisoare, pagina 1:

Biroul Pacientului International serveste ca singura modalitate de contactare pentru familiile care cer tratament la Hospital for Sick Children (HSC). Atasez Formularul Preliminar de evaluare de admitere, partea I , pentru a fi comletate si inapoiate biroului nostru. Va rugam sa notati faptul ca procesul de referinta va fi aminat daca formularele nu vor fi completate corect.

Va rugam NU trimiteti nici un document medical, raze, CT scans etc. cu acest Formular Preliminar de evaluare de admitere. Odata ce primim acest formular completat, va vom ghida.
Puteti inapoia acest formular prin posta sau prin fax:

The Hospital for Sick Children
555 University Avenue
Room 7253, Black Wing
Toronto, Ontario, M5G 1X8
Attention: The international Patient's Program
Fax : (416)- 813-8667

Daca acest copil are nevoie de asistenta medicala imediata, va sfatuim sa continuati cerind ajutorul altor institutii sau celui mai apropiat spital sau mediu medical in apropierea locului de domiciliu al copilului.

Va rugam sa notati ca numarul copiilor Canadieni care au nevoie de ingrijiri de lunga durata pentru conditiile medicale cum ar fi cancerul, transplantul si reabilitarea este mare si SCH nu poate garanta asigurarea tratamentului.

Va rugam inapoiati acesst formular completat in 2 (doua) saptamini de la primirea corespondentei.
Daca informatiile cerute nu sint primite prin fax sau posta in aceasta perioada, aceasta cerere va fi incheiata.

Cu Sinceritate.

Cindy Fiore
Coordinator Administrativ International


Parerile mele:

1. Este un inceput. Am vorbit la telefon cu Cindy si i-am spus in mare despre Cristi. Mi-a trimis formularul, deci e ceva concret.
2. Formularele ar trebui completate de catre medicul care il are in grija. Am citit despre DR. Simona Oprita ca l-a consultat si are amanunte. Faptul ca e fluenta in Engleza este bine. Poate completa formularul.
3. Cautarile nu trebuiesc oprite. Daca nu acesta este colacul de salvare, poate este altul... Deci trebuie lucrat in paralel in mai multe locuri...
4. Puteti folosi numele meu pentru referinta Canadiana. Lucrez la citiva pasi de SCH si pot duce formularele in persoana, e altceva cind o persoana fizica face apel.
5. Exista fonduri umanitare. Chiar la spital la SCH, mi-a spus Cindy Fiore. Mai sint alte fonduri care sint adunate in numele unor copii care au avut aceleasi probleme... Vom lucra paralel si la asigurarea fondurilor necesare.
6. Am fost referita acestui spital si birou de catre doctorita pediatra a fetelor mele pe care o cunosc de 5 ani, Dr. Evanghelia Papadouris. La nevoie mi-a spus ca ma va ajuta.

Raspunsul pe care l-a primit Carina de la Gift of Life International Inc este cel mai promitator pina acum. Este vorba de specialistii care au mai facut astfel de operatii. Sint foarte interesati. Chiar se ofera sa absoarba $25,000 din costul deplasarii, lasind "numai" $65,000 de strins. Faptul ca se ofera sa mai lase din pret este de admirat. Mai mult de 25%!!! Raspunsul a fost scris pe un ton calduros, chiar prietenos...
Unul dintre paragrafe:"For what some countries pay to send a child here, we can go there and do 12 to 14 operations for the same cost" eu l-am tradus ca: "Pentru costul trimiterii copiluilui aici, noi ne putem deplasa si face 12 sau 14 operatii la acelasi pret".
Daca inteleg eu bine, asta inseamna ca la acelasi cost vor mai fi ajutati inca vreo 12 copilasi pe linga Cristi... Nu ar fi maret? Cadoul vietii dat si altor copii din partea lui Cristi?
"We have been to Romania on two occassions and we are willing to return"... "Am fost in Romania de doua ori si sintem dispusi sa ne reintoarcem"...

Adelina, te rog trimite-mi PM la alice.capitan@realstar.ca daca vrei sa continui cu Sick Kids Hospital din Toronto.
Am scanat documentele faxate de ei si iti pot trimite pe PM.
Sanatate multa lui Cristian si Doamne ajuta!Editat de - Alyssa on 17/02/2004 19:14:08
Mergi la inceput
Alyssa
Alyssa1320 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Alyssa un Mesaj Privat
Am facut cunoscuta problema lui Cristi si la munca. O colega mi-a dat informatia aceasta:
www.sickkids.on.ca/foundation/operationherbie/herbieChildren.htm
si la http://www.sickkids.on.ca/foundation/operationherbie/backgrounder.htm
Despre Sick Kids Hospital din Toronto.
Ar fi o idee, vedeti raspunsul lor mai sus.
Alice

Editat de - Alyssa on 17/02/2004 19:31:20
Mergi la inceput
Alyssa
Alyssa1320 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Alyssa un Mesaj Privat
Ca sa fie posibila deplasarea lui Cristi in strainatate, este nevoie sa se clarifice situatia lui legala. Mai exista si alte cai decit calea cea lunga, mai exista si oameni care sint in pozitii de decizii care se pot lasa convinsi intr-un fel sau altul... Mai exista si "spaga"... Nu credeam niciodata ca pot spune asa ceva...
Va rog, trebuie sa se clarifice situatia lui legala, trebuie lucrat in paralel in asa fel incit sa ii acordam acestui copil sanse maxime!
Alice
Mergi la inceput
rachel
rachel102 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui rachel  Apasa aici pentru MSN MSG. a lui rachel  Trimite mesaj yahoo luirachel Adauga semn de carte la raspuns Trimite rachel un Mesaj Privat
Am primit un alt raspuns:
" Thank you for writing , and for presenting this child's extraordinary story . If you have not done so already , you may wish to locate a pediatric cardiology specialist here in United States who may be able to provide further insight concerning the child's condition. A good place to start such a search would be at a university medical center ; if you are in Romania you may wish to check such resources in Bucharest as well as Cluj . The information the section at the United States Embassy in Bucharest would be also worth contacting for possible leads .
Please fell free to contact me with any further questions about Cardiosource and I would be happy to assist you."
Best Wishes ,
Eric Hoover
Ecare specialist
E-mail : costumerservice@cardiosource.com

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco
Mergi la inceput
adelina
adelina76 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiadelina Adauga semn de carte la raspuns Trimite adelina un Mesaj Privat
Dragii mei iubiti, de cate ori mai deschid net-ul si mai vad mesaje multe imi dau lacrimile. Mai ales ca acum avem deja niste rezultate concrete, avem raspunsuri din care nici unul nu incepe cu "nu se mai poate face nimic". cat mi-am dorit sa aud ca SE POATE!!!!
Am ajuns la concluzia ca este nevoie de mediatizarea cazului in presa si maine ma intalnesc cu Antena 1 si cu ProTv. Suntem prieteni buni si sunt sigur ca dupa ce cazul lui va aparea la "televizor" vor veni si fondurile de care avem atata nevoie! Asta pentru ca indiferent de solutia pe care o vom alege, e nevoie de fonduri si de multa implicare.
Azi m-au contactat cei de DPC si mi-au spus ca mama lui nu vrea sa renunte sub nici o forma la el si ca va fi greu de luptat cu ea. Eu acum vreau sa vad ca traieste Cristi! Maine il vor transfera probabil la Institutul Inimii pentru cateterism. saracu' ce-l asteapta!!!!!!
Dar simt ca rezolvarea e aproape si stiu ca si voi simtiti asta.
va multumesc, dragii mei!

adelina
Mergi la inceput
Pag. din 22 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

 Subiect inchis
Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)
DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com