Euthanasie pentru Cristi - pe calea cea buna

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

nu pot sa cred ca intr-o tara atat de saraca mai exista si oameni cu suflet,carora le pasa de cei din jur.si ca acesti oameni sunt blamati de altii care faca umbra pamantului degeaba.
sa-ti fie rusine domnule vasile ca arunci cu noroi in acesti OAMENI care au s-au mobilizat pentru a salva un sufletel.de ce de cate ori cineva face bine i se raspunde cu rau?de ce sunteti atat de crud si care va este interesul de spuneti aceste cuvinte?ma mir ca de atata venin nu va otaviti singur...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Oameni buni, va rog eu, nu mai faceti jocul specimenului asta! Eu am facut mai demult greseala asta, va asigur ca nu merita!
Inchideti-i accesul si gata. Bunul simt, respectul reciproc, sunt notiuni care nu-si au rostul vis-a-vis de asemenea "semeni" ai nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai nu mi-i dai mie. Daca ai fi citit atent ai fi remarcat faptul ca si eu atat cat am putut am mers pe acest drum, respectiv am donat o suma de bani prin banca. Desigur nu este obligatoriu pentru nimeni, probabil esti sarac, poate totusi vrei si nu poti. Sau poate nu vrei. Cristi oricum nu te cunoaste, tu oricum nu il cunosti. Ce daca e un copil fara noroc? Important pentru tine probabil este sa folosesti cuvinte cum emfaza "hoax" Btw ca tot veni vorba vezi ca notiunea de hoax inseamna cu totul si cu totul altceva. Poate totusi ai vrut sa spui altceva dar...asa a iesit..un hoax...desi l-ai folosit de doua ori.
Si ca sa reiterez o intrebare precedenta: Ce anume iti place aici pe www.desprecopii.com ? Sau doar din plictiseala?

Daca ai primi o imagine a ordinului de plata prin care eu la fel ca si multi, multi altii (si te asigur ca sunt foarte multi) am virat bani in contul deschis pt Cristi cum ar cataloga gestul meu? Auto"hoax" . Uite ca am inventat un neologism.

Revenind la lucrurile serioase, am retinut ideea ca nu te intereseaza nici un fel de demers din cele propuse de www.desprecopii.com in legatura cu acest copil si iti respectam decizia si cu respect iti recomandam lecturarea intregului caz de la inceput pana in prezent pentru ca am sentimentul ca nu dispui de informatiile complete si mai ales corecte. Iti dorim o zi buna in continuare.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu sunt convinsa ca "Vaxile hoax" stie foarte bine cazul lui Cristi si ce incercam noi sa facem pentru salvarea lui. Cred ca este, de fapt, unul din acele personaje triste, care mai intra din cand in cand pe forum sub diverse nume si mai arunca cate o samanta de scandal sau vreun subiect siropos, tocmai pentru a se distra pe seama noastra. As ca, dl.sau d-na "hoax", mai scuteste-ne, indreaptati mintea bolnava si invidioasa catre alte zari.


Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela_Georgiana spune:

Buna tuturor,
urmaresc de o bucata de vreme aceast forum si sunt foarte impresionata de cate inimi generoase s-au strans in jurul lui Cristi. As putea spune ca acum Cristi are o familie mare, cu mai multe mame, nu numai Adelina, pe care o apreciez in mod deosebit. Bravo tuturor.
Da, doresc sa donez o suma mare, de aceea as vrea sa stiu exact ce se intampla cu banii. Pe acest motiv am cerut o lista detaliata cu sumele primite. Mi se pare absolut normal ca aceasta lista sa fie publica. Doar nu este un secret!
Inca ceva: va rog sa nu-l agresati pe Vasile, si-a spus si el parerea. Explicati-i, nu-i bagati pumnul in gura.
Ce se mai aude de Cristi? De multa vreme nu mai avem vesti despre el. A plecat sau nu in Germania? La ce clinica? As putea ajuta caci am o relatie stransa cu mai multe clinici din Germania.
In momentul de fatza ma ocup de un caz similar al unei fetite din
Bucuresti care a ramas dupa nastere cu sechele extrem de grave. Am reusit sa o programez la Nurenberg, la cea mai mare clinica de neuropediatrie. Costul investigatiilor il suport eu integral.
As avea posibilitatea sa o ajut pe Adelina sa-l duca pe Cristi la Paris, dar inainte de toate trrebuie sa stim ce se intampla cu Germania.
Totusi consider versiunea cu americanii cea mai convenabila deoarece ar fi salvate inca niste vieti impreuna cu cea a lui Cristi.
Daca cineva mai are vreo veste despre Cristi, va rog frumos sa ne tineti la curent. In ce stadiu este adoptia? Nu are nimeni numarul de telefon al Adelinei ca sa ne aduca vesti?
Multumesc tuturor,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna Mihaela,
am gasit acest mesaj la Discutii generale, sper sa ajute:

"Pentru ca multi dintre cei care m-au sunat mi-au spus ca le-a fost greu sa afle numarul meu de telefon si pentru ca poate mai sunt si altii care vor sa afle mai multe uneori, va dau aici numerele mele de telefon cu rugamintea de a intelege ca sunt momente in care nu pot sa vorbesc.
va multumesc mult!
deci: 0740 983466 si 0788 570723
adelina "

Daca aflati ceva vesti despre micutul Cristi va rog sa ne anuntati si pe noi, de mult asteptam..


Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Dragii mei,
Nu credeti ca este pacat sa deturnam acest subiect de la telul lui principal, adica ajutorul dat lui Cristi si Adelinei?
Suntem atitia care am vrut si vrem in continuare ca acest copil sa-si regaseasca, in sfârsit, copilaria! Eu sunt, probabil, printre cei care am facut cel mai putin pentru el, si, totusi, nu cred ca ar trebui sa ne obosim sa explicam prea multe unora care nu au rabdarea sau timpul sau nici chiar bunavointa de a intelege se se intimpla, de fapt.
Mai bine sa ne vedem in continuare de ceea ce ne-am propus si sa speram in imbunatatirea situatiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Desi s-a mai scris revin cu precizarea ca pentru noi www.desprecopii.com este totusi generic discutand chiar o premiera ce s-a realizat vis a vis de suportul financiar. Eu ca si moderator am incercat alaturi de colegii mei cu sprijinul extraordinar al administratiei acestui site sa urnesc atat cat s-a putut aceasta roata. Spre marea mea uimire generozitatea nu s-a lasat asteptata. Si sunt sincer foarte impresionat de gestul facut de atatia si atatia oameni doar asa pentru ca au vrut. Nu este dificila publicarea listei depunatorilor insa in urma sesizarilor primite in mod direct de la o mare parte dintre acestia de a ramane in anonimat am respectat dreptul privat al acestor cereri. In consecinta singura modalitate practica a fost aceea de a face publica cererea de confirmare pentru cei care au dorit si doresc confirmarea incasarii depunerii fiecaruia dintre solicitanti. Deci nu am facut publica si nici nu vom face publica lista depunatorilor si nici a sumelor depuse. Nu e un secret ci respectam decizia voastra. Este singurul considerent. Daca ai sa urmaresti floricelele din dreptul numelui de utilizator vei avea o certificare a calitatii de depunator www.desprecopii.com confirmata ca atare.
Cat despre ce anume sau cum anume se va proceda cu banii stransi reiterez ideea ca acesti bani sunt imediat disponibili in plata DAR pentru ca exista un dar, doar in mod oficial deci cand demersurile si solicitarile sunt certe, clare inechivoce. Este efortukl vostru al tuturor si numai in acest mod il vom fructifica.
Faptul ca nu Adelina este beneficiarul conturilor are o explicatie simpla. Adelina asemeni fiecaruia dintre noi a lansat un strigat de ajutor in urma cu mult timp aici pe www.desprecopii.com Ea nu are nici o calitate oficiala in cadrul acestui site. Noi doar am receptionat acest mesaj al ei si am incercat sa il sprijinim cat mai mult. Dr. Cristian Popescu este co-fondator al www.desprecopii.com si pentru Romania a fost si ramane cea mai indicata persoana pentru astfel de demersuri. In viitor vom optimiza anumite aspecte tot spre a creste sansa de a ajuta si alte suflete aflate la nevoie.
Sper sa fi lamurit inca odata anumite aspecte.

Daca doresti sa donezi o suma de bani pe care o consideri conturile sunt publicate. Daca decizi o alta cale noi iti multumim oricum pentru atentia si gestul tau, beneficiarul direct fiind acum acest copil.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari, Adelina, pentru ceea ce faci si mult succes! Sunt sigura ca vei reusi pana la urma! De asemenea, multa sanatate lui Cristi si daca aveti nevoie de ceva, scrie-mi, te rog un mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:




Tîrgu Mureșul este, în această săptămână, capitala cardiologiei pediatrice. Societatea Română de Cardiologie, Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant Tîrgu Mureș, Institutul Policlinic San Donato Italia și Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, organizează, astăzi și mâine, la Palatul Culturii, un Simpozion național de cardiologie pediatrică cu tema: #147;Urgențe cardiovasculare în patologia neonatală#148;. Tot în această perioadă, doi medici chirurgi specialiști în chirurgia pediatrică, de la Institutul Policlinic San Donato din Italia, Alessandro Geamberti și Massimo Chessa, împreună cu specialiștii mureșeni, operează copii care s-au născut cu probleme cardiace.
Directorul Clinicii de Transplant din cadrul IBCvT Tîrgu Mureș, dr. Radu Deac, a precizat că: #147;Este primul Simpozion național de cardiologie pediatrică, prima manifestare care abordează copiii care se nasc cu malformații congenitale. La populația țării noastre, aproape o mie de copii se nasc anual cu aceste malformații congenitale. Este o problemă serioasă de sănătate#148;.
Centrul de Cardiologie Pediatrică din cadrul IBCvT Tîrgu Mureș va beneficia în viitorul apropiat de un spațiu renovat care va avea dotările necesare intervențiilor chirurgicale pentru nou născuți: #147;Copilul mic nu este un adult mai mic. Bolile cardiace reprezintă prima cauză de deces la această vârstă#148;, a mai precizat doctorul Deac.
Mihai Nașca
(Corespondent)

Dr. Deac este medicul care a facut primul transplant de inima din Romania.

Mergi la inceput