Euthanasie pentru Cristi - pe calea cea buna

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Ingerul mic si blond care a ratacit singurel pe pamant pana acum si-a gasit ingerul....Adenina.
Dumnezeu sa va ajute pe amandoi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Doamne Dumnezeule....minune mica si blonda TREBUIE SA TRAIESTI...plang si scriu...imi tremura mana, e cutremurator...nu pot sa cred ce se intampla...Adelina esti MAMA eroina...ma rog pentru voi, pentru ingerasul nevinovat..Ajuta-l Doamne!!! Trimit si eu mail Liei Roberts...

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelina spune:

Multumesc pentru tot! Azi, impreuna cu un om iubit am citit inca o data toate mesajele primite si am plans amandoi la fiecare. Nu mai pot spune decat ca va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca cu toata fericirea din lume!

Adelina si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Suntem cu gindul alaturi de voi si ne rugam la bunul Dumnezeu sa va ajute si sa aveti pina la adinci batrineti, parte unul de altul!
Adelina,multa multa, putere in continuare!

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Am citit si aseara povestea lui dar nu am avut putere sa raspund. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine, nu se poate ca acest ingeras sa plateasca un pret atat de scump :viata, pentru ce? Ca sunt doctori care nu pun diagnostice corect? Ca nu sunt OAMENI? Cristi, copilas nevinovat , TU TREBUIE SA TRAIESTI! Eu cred ca daca ai luptat pana aici, vei lupta si in continuare si vei fi un invingator! Te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Draga adelina,
am citit cu lacrimi ce ai scris, si i-am citit si sotului meu. sintem foarte miscati de dragostea ta pentru cristi, si pentru ca el a ajuns sa se simta "acasa" in inima ta, dupa atita singuratate .
sinteti in gindurile noastre!
cu drag, ana
ti-am scris un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:



Toate gindurile bune! Ca mai mult nu pot sa zic!
Daca mai veniti la Cluj dati un semn!


mama Tuchi si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Stau in fata computerului, la serviciu, si colegele mele nu stiu de ce plang!!!

Adenina, ne rugam pentru tine, sa nu-ti pierzi nadejdea, ne rugam pentru Cristi - minunea TA blonda - si pentru doctori, sa-i lumineze Dumnezeu si sa incerce, nu posibilul, cu IMPOSIBILUL! Abia apoi sa spuna "nu se poate!"



Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

Alison, citeste asta!! Cine mai e din Cluj cititi!!!Astia or fi americanii care au vrut sa- l opereze pe Cristi? Daca nu, unde sunt aceia? Sunt sigura ca le- ai servit celor de la spital ce a trebuit, dar fa-le cunoscut ca exista o intreaga comunitate romaneasca ce sustine pe Cristinel si vor fi rasplatiti cum se cuvine.

Asta e un articol dintr- un ziar romanesc din Toronto.Atat articolul, cat si comentariile apartin lui Alice, cea care a tradus povestea lui Cristi (un suflet si un destin deosebite).

Medici din Sua si Anglia au operat copii aflati in situatii disperate:

Cluj-Napoca / Rompres/
15 copii cu malformatii congenitale grave la inima au fost operati in cursul acestei saptamini de o echipa de medici americani si englezi in Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu" din Cluj-Napoca.
O echipa formata din 18 medici, specialisti in chirurgie cardiovasculara, anestezie si cardiologie au operat copii in virste cuprinse intre doua luni si 14 ani, acestea fiind cele mai urgente cazuri de pe o lista de asteptare care cuprinde micuti bolnavi din toata tara.
Unele dintre operatii efectuate reprezinta o premiera pentru tara noastra, nefiind pina acum facute de chirurgi romani. De altfel, prof. univ. dr. Mircea Barsan, seful sectiei de chirurgie cardiovasculara din cadrul institutului clujean, a declarat ca unul dintre scopurile acestor colaborari, pe linga salvarea vietii micutilor, este si acela ca medicii romani sa deprinda tehnicile speciale cele mai moderne care se utilizeaza in clinicile din Occident.
Costurile interventiilor, extrem de mari, sunt suportate in cea mai mare parte de Fundatia "Humana" din SUA. Pentru fiecare copil operat au fost necesare materiale sanitare in valoare de $7,000.00 iar medicatia zilnica zilnica, postoperatorie in ATI, se ridica la $1,000.00.
Echipa de medici din SUA si Anglia se afla pentru a treia oara la Cluj-Napoca pentru a opera copii aflati in situatii disperate.

Dupa ce am citit articolul m-am gindit la asta:

1. Stim locul Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu: din Cluj-Napoca.
2. Stim un nume (si ma rog sa nu fie aceeasi persoana care i-a spus Adelinei ca nu mai este nici o sansa) Prof. univ. dr Mircea Barsan, seful sectiei de chirurgie cardiovasculara. Poate ii putem afla un numar de telefon sau un e-mail ar fi cel mai bine sa ii sciem si sa il facem sa se uite asupra cazului lui Cristi al nostru.
3.Fundatia Humana care ar trebui pusa in tema cu cazul lui Cristi si ma gindeam ca, de vor vedea ei cita lune se intereseaza de el. poate vor face ceva...
4. Exista o lista de asteptare. Cristi e pe ea? A fost vreodata? In cazurile astea de urgenta oare se tine cont de "spaga"???
5. Costurile operatiei este relativ mare in comparatie cu salariul din Romania. Ma gindeam ca poate medicii au logica idioata de a nu "irosi" banii pe un copil abandonat... Poate ar trebui adus la cunostinta ca totusi Cristi nu este abandonat, ne are pe noi si are o mama, Adelina...
6. Tot in acelasi ziar am citit de Lia Roberts si faptul ca s-a facut un sondaj si cica ar avea vreo 10% din voturi daca ar candida... Eu i-asi scrie ca, de ar face ceva pentru Cristi ma voi duce la Consulat si voi vota pentru ea cu toata familia mea, si cu bunica de 86 de ani cu mine... Poate ar trebui noi romanii din afara sa ii spunem ca votam pentru ea pentru ca ne dovedeste ca are inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

http://www.ctsnet.org/home/mbarsan - asta e pagina Dr. Barsan. Eu incercsa il sun maine sau sa ii scriu un mail.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput