Una pe zi...!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Prietenul la nevoie se cunoaste !

Īnca din cele mai vechi timpuri, oamenii i-au asociat cuvīntului "prietenie" īncrederea, loialitatea, spiritul de sacrificu, īncrederea.... Iata povestea unui cavaler care a decis sa participe la Cruciada Sfīnta. Hotarīnd ca īn aceasta perioada sotia lui trebuie sa poarte centura de castitate, a zavorīt regiunile tentante ale acesteia, apoi i-a īnmīnat cheia celui mai bun prieten al sau:

-Daca nu ma īntorc īn patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele la o viata libera si normala !

Dupa care, īncalecīnd calul, s-a pierdut īn departare... Nu a trecut nici o jumatate de ora, cīnd privind īn urma lui a zarit un nor de praf apropiindu-se vertiginos, si l-a vazut venind pe cel mai bun prieten al sau:

-Ce s-a īntīmplat ?

-Mi-ai dat alta cheie !!!!






Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:


Au mai fost dar sunt bune!

Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C.
Rusii au folosit un creion.



Intr-o zi, o directoare de succes de la resurse umane a fost calcata de un autobuz in timp ce se plimba shi a murit. Sufletul ei a fost intampinat la portzile Raiului de catre Sf. Petru in persoana.
- Bine ai venit in Rai.
Dar inainte sa te instalezi, se pare ca avem o problema. Vezi tu, n-am mai avut niciodata un director de la resurse umane care sa ajunga pana aici shi nu suntem prea siguri ce sa facem cu tine.
- Nici o problema, doar lasatzi-ma inauntru. - Ash vrea eu, dar am ordine de sus. Vei petrece o zi in Iad shi una in Rai shi apoi vei alege in care din ele vei vrea sa-tzi petreci eternitatea.
- De fapt eu m-am decis. Prefer sa raman in Rai.
- Imi pare rau, regulile sunt reguli. Shi astfel Sf. Petru o pune intr-un lift shi s-a dus direct in Iad. Ushile s-au deschis shi ea s-a gasit calcand pe iarba verde a unui teren de golf minunat. Mai departe era un local shi in fatza ei erau totzi prietenii ei - directori cu care lucrase shi totzi o aclamau. Au alergat totzi spre ea, au sarutat-o pe ambii obraji shi au discutat despre vremurile trecute. Au jucat o runda excelenta de golf apoi seara s-au duc in local unde a mancat o cina excelenta formata din friptura shi homar. A facut cunoshtintza shi cu Diavolul care era de fapt un tip de treaba (chiar dragutz) shi s-a distrat de minune spunand bancuri shi dansand. Totzi au dat mana cu ea shi shi-au luat ramas bun in timp ce se urca in lift. Urmatoarele 24 de ore shi l-ea petrecut in Rai odihnindu-se pe nori shi cantand la harpa. S-a distrat de minune, shi cele 24 de ore au trecut au trecut fara sa-shi dea seama. Sf.Petru a venit shi a luat-o.
- Deci, ai petrecut o zi in Iad shi una in Rai. Acum alegetzi eternitatea.
- Nu credeam c-am sa spun asta, adica, in Rai a fost beton, dar cred ca m-am simtzit mai bine in Iad.
Asha ca Sf.Petru a escortat-o la lift, care s-a reintors in Iad. Cand ushile s-au deschis, s-a gasit stand intr-un peisaj dezolant, pustiu, acoperit cu gunoi shi mizerie. Prietenii ei erau imbracatzi in zdrentze shi colectau gunoiul in saci. Diavolul a venit shi el shi shi-a pus bratzul in jurul ei.
- Nu intzeleg, spuse femeia tremurand, ieri cand am fost aici era un teren de golf shi un local unde am mancat homar, am dansat shi m-am simtzit bine. Acum nu mai e decat pustiu shi gunoi, iar prietenii mei sunt totzi mizerabili. Diavolul s-a uitat la ea shi a zambit.
- Ieri te recrutam. Azi eshti angajata...


Jack si Betty sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
"Betty, ma intrebam m-ai inselat vreodata?"
"Oh Jack, dar de ce imi pui o asemenea intrebare tocmai acum?
Nu vrei sa afli raspunsul..."
"Ba da, Betty, chiar vreau sa stiu. Te rog."
"Bine, fie. Da, de 3 ori."
"Trei? Si cand s-au intamplat?"
"Pai iti aduci aminte cand aveai 35 de ani si vroiai neaparat sa-ti incepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un imprumut? Iti aduci aminte cum intr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a semnat hartiile pentru imprumut, fara a pune nici o intrebare?"
"Oh, Betty, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata! Si numarul 2?"
"Pai, iti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si chirurgul nu vroia sa se atinga de tine? Iti aduci aminte cum profesorul DeBakey a venit pana aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit?"
"Nu pot sa cred! Betty, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi viata? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta imi dovedeste ca ma ubesti foarte mult. Iti sunt recunoscator. Si numarul 3?"
"Pai, iti amintesti ca acum cativa ani, cand vroiai neaparat sa fii presedintele clubului de golf aveai nevoie de inca 17 voturi?"


Dragii mei Parinti, Sunt deja de 3 luni la Facultate si inca nu v-am scris. Imi pare nespus de rau insa va promit ca ma revansez de data asta. Insa inca inaite de a continua sa cititi scrisoarea v-as ruga sa ocupati loc. In nici intr-un caz sa nu continuati sa cititi scrisoarea stand in picioare!
Arsurile mi s-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de starea de soc care mi-a provocat-o faptul ca a trebuit sa sar de la etajul 4. Am stat in spital doar 2 saptamani, vad deja destul de bine, si voma aia groaznica imi apare doar saptamanal. Deorece incendiul a fost provocat de mine trebuie sa platim ca despagubiri 30 de milioane de lei facultatii, doar toate astea sunt fleacuri, avand in vedere ca am ramas in viata.
Norocul meu a fost ca barbatul din blocul de vis-a-vis a vazut ce s-a intamplat si a chemat salvarea si pompierii. El a fost cel care m-a vizitat dupa aia la spital si dat fiind faptul ca nu aveam unde sa mai stau (camera mea s-a facut scrum) a fost atat de amabil sa-mi ofere sa stau cu el. Are o garsoniera insa ne intelegem foarte bine. El e de doua ori mai in varsta ca mine insa ne iubim extrem de mult si vrem sa ne casatorim! Inca nu ne-am hotarat cand dar vrem sa facem nunta inainte sa fie prea evident faptul ca sunt gravida.
E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curand!
Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sunt sigura ca veti iubi bebelusii (deorece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe mine cat am fost mica. Singurul lucru care ne intarzie nunta e o infectie care il afecteaza momentan pe iubitul meu. Din cauza asta suntem din nou la spital fiindca evident ca m-am infectat si eu, dar deja ne simtim mult mai bine datorita antibioticelor care le primim amandoi intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau cum...
Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va deveni in scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om foarte de treaba si cu toate ca nu a terminat 8 clase e foarte ambitios! Evident are alta religie ca a noastra dar stiu ca sunteti toleranti si nu va va deranja astfel nici faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decat a noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in ultimul rand si datorita faptului ca are in mare o varsta apropiata de a voastra mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsonierea lui e cam mica pentu trei copii).
Si parintii lui sunt niste oameni foarte cumsecade, tatal lui e chiar unul dintre cei mai renumiti traficanti africani!
Acum ca v-am povestit despre toate a sosit momentul sa va recunosc ca nu mi-a ars locuinta asa ca nu am nimic, nu am fost in spital nici macar o zi, n-am sifilis si nu am nici vreun logodnic negru.
Adevarul e ca m-au picat la chimie organica si la mate, si am luat un 6 la masini si actionari si am vrut doar sa va constientizez asupra faptului ca exista pe lumea asta chestii mult mai nasoale decat asta.
Va pupa dulce, A voastra fata


Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Doamne, Nelke si Gabriel, ce-am mai ris!!!!

Elena si puiu mic, 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

gabriel....

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Boah,ce burta de ris am facut


Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 5 luni)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

si de la mine un banc....




Un tip se rataceste intr-o padure, cand vede o casuta mica si amarata.
Ciocane la usa, si este intampinat de un mosulet chinez de vreo 120 de
ani.
Tipul: "Buna ziua, m-am pierdut , puteti sa ma gazduiti si pe mine in
seara asta?"
Mosul: "Bineinteles, cu o singura conditie, daca te atingi de
fiica-mea
voi folosi cele trei mari torturi chinezesti pe tine!"
Tipul: "Nici o problema", gandindu-se ca fiica-sa trebuie sa aiba si ea
cel putin 100 de ani. Inainte de cina, apare fiica mosului,
bineinteles,
buna cu draci,si incepe sa-i faca ochi dulci tinarului. Asta isi aduce
aminte de cuvintele mosului si se duce la culcare singur. In timpul
noptii, nu mai rezista si merge in camera la tipa. Toata aventura se
petrece in se culca, mort de oboseala dar super fericit. Se trezeste
simtind ceva pe piept. Deschide ochii si vede un bolovan mare pe piept
cu un biletel atasat: "Tortura chinezeasca nr. 1: Bolovan mare pe
piept". Se gandeste tipul.. "Naspa moment, da daca asta e tot ce ii
poate pielea nu e problema". Pune mana pe bolovan si da sa-l arunce pe
geam. Intre timp vede un alt bilet: "Tortura chinezeasca nr. 2: Bolvan
legat de coiul stang" Se uita repede pe geam si vede ca bolovanul
aproape a ajuns jos. Se gandeste repede... "Mai bine niste oase frante
decat fara un testicul" si se arunca pe geam. In timpul sariturii vede
un al treilea bilet:"Tortura chinezeasca nr. 3: coiul drept legat de
pat"




'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:







Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Auci!!!

Elena si puiu mic, 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

...Asta nu are nici un farmec daca este tradus...


The leader of China

George B.: Condi! Nice to see you. What's happening?
Condoleeza R.: Sir, I have the report here about the new leader of China.
George B.: Great. Lay it on me.
Condoleeza R.: Hu is the new leader of China.
George B.: That's what I want to know.
Condoleeza R.: That's what I'm telling you.
George B.: That's what I'm asking you. Who is the new leader of China?
Condoleeza R.: Yes.
George B.: I mean the fellow's name.
Condoleeza R.: Hu.
George B.: The guy in China.
Condoleeza R.: Hu.
George B.: The new leader of China.
Condoleeza R.: Hu.
George B.: The Chinaman!
Condoleeza R.: Hu is leading China.
George B.: Now whaddya' asking me for?
Condoleeza R.: I'm telling you Hu is leading China.
George B.: Well, I'm asking you. Who is leading China?
Condoleeza R.: That's the man's name.
George B.: That's who's name?
Condoleeza R.: Yes.
George B.: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China?
Condoleeza R.: Yes, sir.
George B.: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East.
Condoleeza R.: That's correct.
George B.: Then who is in China?
Condoleeza R.: Yes, sir.
George B.: Yassir is in China?
Condoleeza R.: No, sir.
George B.: Then who is?
Condoleeza R.: Yes, sir.
George B.: Yassir?
Condoleeza R.: No, sir.
George B.: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China. Get me the Secretary General of the U.N. on the phone.
Condoleeza R.: Kofi?
George B.: No, thanks.
Condoleeza R.: You want Kofi?
George B.: No.
Condoleeza R.: You don't want Kofi.
George B.: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N.
Condoleeza R.: Yes, sir.
George B.: Not Yassir! The guy at the U.N.
Condoleeza R.: Kofi?
George B.: Milk! Will you please make the call?
Condoleeza R.: And call who?
George B.: Who is the guy at the U.N?
Condoleeza R.: Hu is the guy in China.
George B.: Will you stay out of China?!
Condoleeza R.: Yes, sir.
George B.: And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N.
Condoleeza R.: Kofi.
George B.: All right! With cream and two sugars. Now get on the phone.

(Condi picks up the phone.)

Condoleeza R.: Rice, here.

George B.: Rice? Good idea. And a couple of egg rolls, too. Maybe we should send some to the guy in China.
And the Middle East.





Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:


Nelke....

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput