povesti de succes

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:


Povestea mea incepe cu 5 ani in urma....

In 1999 mi se depisteaza in urma unei HSg uter bicor, dar doctoritza(sp.filantropia) ma asigura ca nu-i nici o problema, ca uter se va dezvolta in acelasi timp cu sarcina. Imi da tratament cu costilbergit si utrogestan, il urmez 3 luni. Sotul meu, oligospermie. Ii da tratament cu proviron pe care il urmeaza doar o luna. A trei luna de tratament a mea, sarcina. Din nefericire in martie 2000, la 8 saptamani avor spontan. Mi se depisteaza si toxoplasmoza. Uterul bicorn sau toxoplasmoza cauza?? Nu primesc lamuriri. Tratez toxoplasmoza si uite asa a trecut si anul 2000.

In 2001 schimb directia spre giulesti. Dau de o doctorita dragutza, care ma pune sa fac tri luni la rand asa vestitele perfuzii, in timp ce eu ii tot repet ca am uter bicorn. O conving sa fac HSG. Aud din nou ca nu-i problema, ca sarcina se va dezvolta si uterul o data cu ea..bla bla bla. Si o cred. 6 luni imi face ecografii trasvaginale... folicului, endomtru totul... perfect... Spermogramele aratau binishor, astenospermie ushoara. Dar nimic.... Trece anul cu doctoritza mea care ma tot plimba luna de luna la eco si atat. Din proprie initiativa imi fac analiza de clamidia, care imi iese pozitiv si merg la doamna doctor. Si aud " clamidia nu-i cauza de sterilitate, doar de iunfertilitatea, asa ca nu-ti dau nici un tratament" Am plecat mancand pamantul. Mai merg pe la 2-3 cu HSG in mana, tot sperand sa aud ca ma opereaza careva.. Nimic.
In martie 2003 am intrat cu HSG la dr. marinescu de la giulesti in mana si am auzit ce doream, marinescu imi spune ca o sa ma programeze sa intervina pe uterul meu bicorn. In aprile 2003, histeroscopie asistata laparoscopic, se indeparteaza septul din cauza caruia parea bicorn. 2 luni repaus si incep monitorizarea cu marinescu. Toate bune si frumoase, dar...nimic. In decembrie 2003 inca o spermograma- astenospermie ushoara, 35 mil, 46% mobilitatea- facuta la giulesti.
Siu tot asa pana in iunie 2004 cand ma programesz la dr. niculescu. Si inainte de a ajunge la el, repeta si spermograma la giulesti, pe 28 iunie 2004. Tragedie, oligospermie cu 18 mil si 40% mobilitate. Teste postcoital facute la CFR2..dezastruuuu...rezultat inadecvat...nu mai misca nici unMerg la dr. niculescu, vede spermograma si imi spune sa refac analiza si sa discut cu dr. cocei ce e de facut..tratament.. Facem din noua
spermograma pe 6 iunie! Oligoastenospermie cu 12 mil, 30% mobilitatea. Dr. Cocei imi da sa faca sotul meu dozari hormonale. Le face.
10 iulie, astept invazia..erau 28 de zile. Se mai intampla sa-mi vina si mai devreme, si mai tarziu... 31 de zile ...33 de zile..simptome de ciclu clare! Cu analizele abia facute nici nu gandeam, nici zilele nu le-am numarat, habar n-am avut de ziua 14, ziua 16..bla bla bla34 de zile! Merg si cumpar un test de sarcina femina, pt orice ora. Ajung acasa... INVALID, nu apare nici linia de control. Seara mai cumpar unul..INVALID, nu apare nici linia d econtrol, nici nimic..deja ma apuca disperarea, chiar aveam de gand sa cumpar toate testele proste din farmacii??? Nici negative, nici pozitive ..numa' invalide?? Sambata ma trezesc la 7, fug la farmacie si mai cumpar un test. Ma duc in baie si il vad si pe cel invalid de seara ca se colorase si era pozitiv. Stau calma, erau deja 8 ore de cand il facusem. Si il fac pe cel pe care abia il adusesem de la farmacie, sperand sa nu fie invalid:D:D Si n-a fost, a fost pozitiv dragutzul.
Cu toate oligospermiile, astenospermiile, fara nici un treatament nici eu, nici sotul, fara CSD, fara picioare pe pereti..sunt . Dumnezeu a vrut acum! Acum ma rog sa fie totul bine si bebe sa vina pe lume sanatos si voios




Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Multumim pentru poveste.
Acum ai grija de burticuza.
pupici.
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Draga andrruzza,

Tocmai d'aia spune dragutza de anis ce spune. Are mare dreptate!!!

Ai grija de tine si de burtica, Dumnezeu sa fie langa voi.

Pupi.



laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianasima spune:

Salutare fetelor!

Nu prea stiu cum sa incep....insa se pare ca am facut-o deja. Am fost un caz tipic de PCOS(hirsuitism, ciclu neregulat, obezitate (20 kg. mai mult decat normal) s.a.m.d.

La mine in comunitate este o rusine sa mergi la ginecolog cand inca nu esti casatorita... asa ca a cam durat pana m-am casatorit eu (la 23 de ani) datorita studiilor ( ca prea mare ambitie aveam)....

Asa ca o data ce m-am casatorit, nu a mai fost o rusine sa merg la gine.. Dupa doua luni de facut analize de tot felul, a venit si rezultatul: PCOS .... ceea ce insemna ca as avea putine sanse sa raman insarcinata
Asa ca, dupa ce mi s-a explicat intr-o engleza subtirica ( ca Germana nu stiam iok ), cam care ar fi riscurile, m-am decis sa semnez ca accept riscurile unui tratament cu GLUCOPHAGE (este un metformin). Am luat tratamentul respectiv cam 4 luni (si sincera sa fiu nu prea am respectat intocmai) insa dupa aceea am renuntat de tot (cam acum o luna). M-am decis ca totusi ar trebui sa fie Voia Domnului, si daca e sa fie o sa fie...

Am uitat sa mentionez, ca tratamentul cu glucopahge ma facea sa ma simt ca o femeie insarcinata (greturi etc).

Dupa ce am incetat tratamentul, respectivele stari de oboseala, greturi etc. au continuat. Asa ca aseara, am luat un test de proba....

si ce credeti fetelor? A iesit pozitv
Bineanteles ca nu mi-a venit sa cred asa ca astazi am facut un test la clinica, si a fost iarasi pozitiv!!!!!

Maine o sa aflu cam cate saptamani ar avea sarcina

Nici acum nu imi vine sa cred, cand cu numai cateva zile inainte citeam articolele voastre si incercam sa ma incurajez, sa nu-mi pierd speranta...

Va urez numai bine fetelor, si sper sa auzim numai de bine si la cat mai multe mamici!!!!!


P.S. Daca este cineva interesat intr-un tratament cu metformin, as putea sa-l recomand pe Dr. Tutunaru, deoarece s-ar parea ca si dansul este de acord cu acest tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30071&whichpage=1
Fetelor se poate!!! Pe cuvantul meu :-)
Va astept pe toate pe aceasta lista



Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by Garofitza

Copii ne-am dorit mereu, dar la inceputul casatoriei ne-am propus sa mai asteptam. S-a intamplat sa raman insarcinata la scurt timp, dar am pierdut sarcina la 7 saptamani. Am fost internata in spital, degeaba doctorii m-au pus la pat arest, sarcina nu a putut fii salvata.
Dupa 1-2 ani de incercari fara roade, au inceput cercetarile, iar dupa Laparascopie, mi s-a spus ca nu este nimic ce ne-ar putea impiedica sa avem un copil.
Medicul-fertility-specialist, ne-a recomandat diferite tratamente si dupa mai mult de 2 ani de pastile, injectii, sex la comanda, temperaturi luate, sarcina dorita a aparut... Din pacate la numai citeva saptamini, s-a produs avortul spontan.
La nici 6 luni, o noua sarcina...de data asta mi-am tinut gura inchisa, nu am mai batut toba la familie/prieteni, numa'eu si sotul. Dar la cateva saptanani am inceput sa sangerez, si a trebuit sa-mi administrez cateva luni, supozitoare-progesterol.
Din cauza varstei mele, am luat acid folic cu mult inainte de-a ramane insarcinata. Triplul test recomandat de medic, pentru a deduce eventualele anomalii ale fatului, l-am refuzat.
Fiul nostru s-a nascut sanatos prin cezariana, la peste 40 de saptamani.
De 2 ani aproape, incercam pentru o sora/frate pentru Alex. Speram din toata inima sa reusim.
Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.


M-am uitat cand am raspuns la acest subiect (ianuarie 9, 2004), nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, pentru ca intre timp am ramas insarcinata, cu al doilea bb, de data asta, fara nici un ajutor si tratament. Pe 15 octombrie 2004, urmeaza sa nasc inca un baietel.Va urez multa rabdare, va doresc sa va realizati si sa va implineasca dorinta de-a deveni mame. Numai bine, si repet ce-a spus si Oana (papadie) da, se poate!!! Sa se umple lista cu cat mai multe gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ce frumos! Papadie frumoasa, m-ai dat pe spate!
Feteleee, imi vine sa plang cand citesc, noroc ca sunt la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

papa, garo, dianisima am ras si am plans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Povestea mea de succes nu e chiar spectaculoasa, dar e haioasa, pe alocuri.
M-am casatorit pentru a intemeia o familie si astfel imediat ce am luat decizia am inceput sa fac tratament cu duphaston, nu avem pic de progesteron in faza luteala, sub o unitate.
Ciclul venea la fix, ca niciodata, dar copilul nimic. Sotul meu si-a facut spermatograma si i-au iesit campioni mondiali la alergare. Asa ca totul cadea pe umerii mei.
Dupa vreo 5 luni de progesteron se descopera ca eu de fapt nu produc foliculi maturi. Am inceput cu Clostilbegynt(sper ca scriu corect). In ziua a 11-a merg la ecograf si medicul zice-"Degeaba incerci luna asta, nu se va intampla nimic". Am fost terminata; sotul meu caruia ii placea noul program de zilnic obligatoriu zice: hai sa continuam cu programul ca ai mei sunt rezistenti si poate o sa prinda ceva de prelucrat pe acolo".
Normal ca mi-am ascultat sotul. Peste vreo 2 saptamani nu-mi vine ciclul si fac un test-negativ. Eram convinsa ca organismul meu a luat-o razna total din nou.
Fiind o fire si o constitutie sportiva, in perioada imediat urmatoare am efectuat urmatoarele: fotbal (4 ore incontinuu), mutat mobila (casa noua) , urcat 3 etaje cu saci cu haine si carti, smotru.
Mai trec doua saptamani jumate si ma gandesc totusi sa merg al medic poate am pupat vreun chist sau ceva oribil.
Intru la doctor in cabinet si incepe sa faca cu ochiul cand aude, rapid la eco si sa vezi sa sa nu crezi-o fiinta de 3 saptamani.
Ma uitam la el ca la un extraterestru si a crezut ca-mi pare rau sau ceva si eu de fapt eram in soc de bucurie.
In ziua aia am trecut de la ras la plans de 15 ori. Si deja de a doua zi m-au palit toate deodata: greata, oboseala, sensibilitate la mirosuri.
Inca nu am scapat de ele. Dar e bine, e perfect.
Asa ca perseverati in a va iubi chiar daca medicul zice ca nu-i loc de sarcina. Natura stie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Frumoasa povestea ta, at andreea!!! sa fiti sanatosi si sa aveti un bb frumos! Da, dom'le, deci... se poate! FELICITARI, aproape ca mi-au dat lacrimile, iar la chestia cu "jucat fotbal 4 ore..." jos palaria, eu n-as rezista nici 10 min.
S-auzim de bine!

Astery

Mergi la inceput