povesti de succes

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tia, FELICITARI ! Povestea ta e minunata, e visul fiecarei aspirante devenit realitate, un adevarat dar de la Dumnezeu !Sa fiti sanatosi si fericiti!

Sincera sa fiu, asteptam de mult povestea ta. Nu eram lamurita cum s-a intamplat,daca a fost reusita FIV sau natural,ptr ca citisem de la inceput subiectul FIV, si sarisem vreo cateva parti.. Multumesc ca ti-ai impartasit fericirea si implinirea cu noi!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Tia. Felicitari, sa va traiasca baietzelul si sa fie sanatos si mincacios!
Ti-am urmarit povestea de la inceput si ma bucur ca ati reusit!
Poate ii faci si o surioara, ce zici?

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Daca este de povestit hai sa povestim.
Iata povestea mea de succes chiar daca nu prea ma pricep la povestit:
Ne-am casatorit in 1994. Am considerat ca inca nu era timpul sa avem un copil. Era prea devreme. Anii au trecut si am inceput sa merg din doctor in doctor deoarece nu puteam sa raman gravida.
Toti imi puneau diagnosticul de infertilitate primara.
Am facut doua histerosalpingografii dar fara rezultat. Mi s-au dat tot felul de medicamente, tot fara rezultat. Sotul avea si el oligoastenospermie.
Intr-un tarziu m-am programat la spitalul Giulesti. Am facut iar analize, sotul la fel. Intre timp sotului i se prescripsese un medicament naturist din Franta. Am ajuns sa facem prima inseminare artificiala, tot fara nici un rezultat. Dupa aceea am aflat ca la analize imi iesea tot timpul „lichid in fund de sac Dougles” si nu stiam ca trebuie tratat. Nici un doctor nu mi-a dat vre-un tratament pentru asa ceva. Drept pentru care am facut si extrauterina la 30 ani. A fost unul din cele mai cumplite momente din viata mea. Dupa operatie am fost transferata in salonul cu mamici. N-a fost zi in care sa nu plang cand vedeam ca acele mamici aveau cate un bebe pe care-l alaptau, iar eu nu aveam si sufeream in tacere.
Cu toate aceste nereusite nu am renuntat si am inceput sa caut pe internet cat mai multe despre FIV.
Am gasit clinica Med-New-Life si niste doctori pe masura. Am inceput tratamentul in decembrie 2003. Pe 13 ianuarie 2004 am facut ET. Inainte sa-mi faca ET mi-a aratat pe un ecran ca aveam patru embrioni si m-a lasat sa aleg doi dintre ei pentru ET. Deja incepusera emotiile.
La doua saptamani dupa ET imi cumpar un test de sarcina din care reiesea ca nu sunt insarcinata. Pun mana pe telefon si-mi sun doctora, care ma linisteste si-mi spune ca acest test nu este concludent la doua saptamani, si ca trebuie sa fac bHCG ca sa fim siguri. Si….surpriza. Era cu „ochisori” . In luna a doua de sarcina, dupa un efort, am avut o usoara decolare de placenta care s-a rezolvat cu repaus total la pat timp de doua saptamani. In rest toata sarcina a decurs normal. Ma duceam in fiecare luna la echografie si de-abia asteptam sa vad mogaldeata pe monitor.
A ajuns si mult asteptatul moment de a naste. Am nascut, la cerere, prin cezariana o fetita de 3 kg si 49 cm si cu mult par negru pe capusor. Atunci mi-am sarutat pentru prima oara fetita si am inceput sa plang de fericire. Cu atat mai mult ca doctora mi-a spus ca aveam si placenta praevia care nu se vazuse la echograf.
Cred ca venirea pe lume a fetitei mele a fost si un dar de la Dumnezeu. A fost o lupta cu soarta timp de 9 ani de zile, timp in care nu am renuntat sa sper ca intr-o zi voi avea propriul meu copilas, chiar daca incepusem sa ma gandesc si la adoptie.
Acum, la 33 ani, am o comoara nepretuita pe care o cheama Nicoleta-Cristina (10 luni si jumatate). Si ca sa fiu si mai convingatoare (nu ca ma laud) iata cateva fotografii:http://pg.photos.yahoo.com/ph/pusa_stefan/album?.dir=/41a0
Va doresc din tot sufletul sa deveniti mamici chiar daca vi se pare o eternitate pana se va sosi momemtul!
Asa este dat unor femei sa se lupte pentru a avea copii. Poate ca asta este si farmecul.....

si NiKo

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Badjoke, povestea ta este intr-adevar una de succes! Iti doresc multa fericire alaturi de familia ta, de fetita ta scumpica!

Oare la clinica Med-New-Life se mai fac reduceri in caz de donat ovule? Este adevarat ca acolo se face ICSI obligatoriu? Dureaza mult programarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastasia13 spune:

dragele mele, hai sa va povestesc si eu pe scurt cum s-a intamplat la mine....dintotdeauna am avut un ciclu dereglat si am si hipotiroidie..asa am inceput sa ma caut si mi s-au recomandat anticonceptionale Logest pe care le-am luat vreo 2 ani jumate.Intr-adevar venea ceas si a fost super o perioada, dar acum doi ani, dupa ce ne-am casatorit am oprit pastilele..bineinteles ca a venit regulat doar vreo 3 luni apoi venea cand vroia si mereu aveam emotii si "stricam" teste de sarcina intr-o veselie
anul trecut 2003-2004 din dec pana in februarie nu am mai avut ciclu si nici nu eram gravida asa ca ..am inceput sa merg la doctor din ce in ce mai des..atat la endocrinolog cat si la ginecolog; am luat niste pastile care sa-mi provoace menstruatia si in functie de asta sa fac niste dozari hormonale(prolactina,tsh,fsh,progesteron...)am avut noroc ca am ajuns la dr Marinescu din Giulesti si m-a urmarit indeaproape depistand ca am ovare polichistice si mi-a prescris niste pastile pe care le cumparam direct de la cabinet "Ovamit" care imi stimulau ovulatia si am incercat asa vreo 4 luni si nimic...apoi am luat 3 luni anticonceptionale "Diane 35" si le-am oprit la sfatul medicului cu intentia de a ramane imediat,dar nici atunci nu am avut noroc..asa ca mi-am luat o perioada gandul,am avut ciclu regulat ca prin minune fara nici un fel de pastile, am plecat in concediu si in ianuarie 2005 s-a produs minunea fara ca eu sa ma mai stresez si cred ca a contribuit si lucrul asta la rezultatul +.
Tin sa precizez ca in dec 2004 si sotul meu avea oligoospermie si i s-a prescris Potent Power(50 talete) 1 tabl/zi; Zinc 1 tabl/zi; acid folic 2 tabl/ zi.Nici nu a apucat sa le termine ca in luna urmatoare am obtinut rezultatul mult dorit.Acum asteptam o fetita cu nerabdare...Va doresc bafta si sa nu va lasati.Dumnezeu e mare si va avea grija de toate.

saptamana 31+
saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

draga anastasia....felicitari!!
mi-ai dat sperante...si eu sunt cam in aceeasi situatie...poate chiar mai rau cum erai tu....dar....m-a ajutat povestea ta...
sotul meu are oligospermie severa..si eu ciclul total neregulat....acuma pornim sa facem investigatii ...sper sa nu mai gaseasca si altele belele....si pana atunci facem niste tratamente nasturiste...si chiar de cateva zile ma gandeam sa cumpar potent power...cum a resimtit sotul tau tratamentul cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by Carmen.cita

Badjoke, povestea ta este intr-adevar una de succes! Iti doresc multa fericire alaturi de familia ta, de fetita ta scumpica!

Oare la clinica Med-New-Life se mai fac reduceri in caz de donat ovule? Este adevarat ca acolo se face ICSI obligatoriu? Dureaza mult programarile?




1) Cred ca da. Mai bine suna la clinica.
2) Iata ce-am gasit pe site-ul lor: "In ultima vreme, s-a dezvoltat o metoda revolutionara de tratament pentru cuplurile in care barbatul prezinta modificari patologice ale calitatii spermei. Aceasta metoda presupune injectarea unui singur spermatozoid la nivelul ovocitului cu ajutorul micromanipulatorului. Metoda se numeste ICSI - Intracitoplasmatic Sperm Insemination. Aceasta manevra complicata se va face sub control microscopic.
Este recomandat sa se practice ICSI in toate cazurile in care s-au realizat fertilizari "in vitro" si in care s-a obtinut un procent mai mic de 20% de reusita." Si noi am facut ICSI deoarece sotul avea oligoastenospermie.
3) Eu cand am dat telefon la clinica pe la sfarsitul lunii noiembrie 2003. In decembrie am facut toate analizele si injectiile, iar in ianuarie 2004 am facut ET si am si ramsa insarcinata. Acum poate sa fie mai aglomerat. Trebuie sa-i suni si sa-i intrebi. La mine s-au miscat foarte repede.
Adresa lor de web si la care poti gasi si numerele de telefon este: www.med-new-life.ro.

Bafta si sa auzim numai de bine!

Mami si NiKo

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asteptam "Povestile de succes" la partea a2-a.

Mergi la inceput